merhaba tatlı anneler :) minik meleğimi ve beni de aranıza kabul edermisiniz :) biz çoookk heyecanlıyıızzzz :))
kızlar bunları civilden aldım yerleri çok güzelll:))
tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 415534 Eki Görüntüle 415535 Eki Görüntüle 415536
kızlar hepsini kargo dahil 64,80 ne aldımm :)
:))) yok hayatım artıkk takmıyorumm ama aynı düşüncelerin bendede vardı :dd
bahaneside o bebişi onsuz büyümesin ben ynalız kalmayım :d çok düşünüyorsan şimdi git demiştim doğana kadar gelirisn hönk kaldıydı:d kiki biiz falan düşündüğünden değil yani :d
denizci kıyafeti çok tatlı çok beğendim annesi güle güle kullanın sağlıcakla :)
Güle güle kullanın annesi denizci kıyafetine bayıldım
benim eşimde askerde canım allah o sabrı veriyor bizim 12 aydı hemde 48 günümüz kaldı allahın izniyle aslında gitse daha iyi ama
heryerden kazık yiyoruzz bu ülkede kadın olmak ne zoraz önce sgk yı aradım..süt parası bu yıl 89 TL imiş..onun dışında çalışan bayanlara brüt maaşının 3/2 si kadar analık parası ödeniyormuş..ama doğumdan sonra alabilirsiniz bu parayı dedi..
Güle güle kullansın kuzu çok tatlılar
kıyamam Allah kavuştursun canım benimmm çoğuuuu bitmiş azı kalmışşş
Sagol canım aminnnnn:)) allahın izniyle son aylara yetişecek daha hiç görmedi kızını( hep resimlerle ama az kaldı dediğin gibi :))
cıcılerı cok gusel gule gule gıysın
az önce sgk yı aradım..süt parası bu yıl 89 TL imiş..onun dışında çalışan bayanlara brüt maaşının 3/2 si kadar analık parası ödeniyormuş..ama doğumdan sonra alabilirsiniz bu parayı dedi..
heryeden valla kazık yıyoruz dosumdan sonraysa 4 ay parasızım evın kredısı ben calısmcm valla yandık bız ben enıyısı gıdıyım 4 ay anamda kalım adamda naprsa yapsın
ay en güzel zamanlarında yanında olacak inş. canımm tekrar Allah kavuştursun.
cıcılerı cok gusel gule gule gıysın
heryeden valla kazık yıyoruz dosumdan sonraysa 4 ay parasızım evın kredısı ben calısmcm valla yandık bız ben enıyısı gıdıyım 4 ay anamda kalım adamda naprsa yapsın
diyorum yaa kadın olmak zorrr
püfs neyse böyle şeyler düşünüp güzel günlerimizin keyfini kaçırmayalım
bu arada daha güzeli sizinb ebişlere olsu inş.
bu arada çalışanlar ne işle meşgulsunuz ?
ben sınıf öğretmeniyim meslektaşım varmı aceba:)
kızlar bunları civilden aldım yerleri çok güzelll:))
tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 415534 Eki Görüntüle 415535 Eki Görüntüle 415536
kızlar hepsini kargo dahil 64,80 ne aldımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?