- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Doğum için ayakta tedavilerde iş göremezlik ödeneği toplam (2/3) 2206,40 TL
Doğum için yatarak tedavilerde işgöremezlik ödeneği toplam (1/2) 1654,80 TL
HESAPLYNCA BU CIKIO CANM ASGARIDEN OLUNCA PRIMLER
Ayyy çok gıcık alır insan yaakarsı komsumunn 2 aylık bebegı varr .. afedersınızz boklu bezlerını kapısının onune koyuyoo cok pıs bı koku yayılıoo kac gundurr(( cok rahatsızıımm soledımm ama anlamamıs gıbı ddevam edıo ole yapmaaya napmam lazımmm kapımınn onunde durulmuoo ben okadar domestoslarla sılıyımm oraları bu halımlee klorak kokusundann bayılcak sekıldee temızlemekten mahvoldumm yaaaaaaaaa ..
Evet 5 dk birkızlar günaydın ,
size sorum olacak idrara çok çıkıyormusunuz ?ayrıca kalçanızda ağrı var mı
beni çok rahatsız ediyor.napıcam bilmiyorum
Bence de biraz tepki vermek lazım bunlara,haklısınuzatmamk lazım tabi ben uzatmayı sevmem ama uzatacağım biraz nasılsa barışır bu saf kız diye düşünmesin bir daha bana sorup ta yine bildiğini yapmasın
hep bildiğini okuyor
Ayy seninki de çok orjinalmiş araba sata sata askerlikmi yapılırkıyamam canım yaa haklısıınnnn çok haklısın(
bir çiçek alsaydı bu defada yawss
üzülmeee boşverrrrrr benim eşimde bedelli askerlikten faydalanmak için arabasını satıyorrr 2-3 yaşında sıfır almıştık ben günlerceesurat yaptım çok bozuldum onun borcunu ödeyeceğim diyee 1,5sene kıstım maaşımı verdim olduğu gibi o 5,5 ay askerlik yapmamak için 30000 tl verecek diye çok kızdım. Resti çektim ama arabamı vermem kesinliklee otobüsle gider gelirisn en fazla durağa bırkaırım dedim birdahda borca harca giremem birktirir alırsın dedim. Bu ay itibariylee hiçbirşeyden kısmıyorumm ben kıstıkçaa keyifçilik oluyor bende gönlümce alıyorum artık
Hükümetin memura zam teklifi belli oldu. Hükümet memurlara ilk yıl için yüzde 3+3, ikinci yıl için ise yüzde 2+3 zam önerdi:)))
KOCAM KAFAYI YİYORRRR:d
ya eğer böyle bişi yatarsa ilaç gibi gelir ben şimdi insan kaynaklarına sordum doğumdan sonra 75 tl gibi bi para yatar onun dışında bişey yok dediler ama kesin bilmiyolarmış..sgk yı bi arıcam ben..
[
Ayy seninki de çok orjinalmiş araba sata sata askerlikmi yapılır
o durumu çok iyi olan vakti olmayan iş adamları için bi uygulama
ne varki yani 5 ay gidip gelse
5 ayda bi araba alınıyormu
İşte kadın ne kadar kısarsa kıssın erkek bi yerden açıyor sonra sinirinle kalıyosun
bişz de yemeyip sıkıp kaynıma,kaynanama,hatta amcalarına yedirdiğimiz çok olmuştur
aam artık yok 2 çocuğum var benim ben de çalışıyorum,acil bi durum olur kaza olur hastalık olur tamam
ama çalışıp kimsenin keyfine para sayamam ben
e yani kafayı yemekte haklı adam canlarından veriyolar ama vergiye gelince ohhh ne ala memleket benim eşim asker mesai sistemleride yok yerine geliyo haftassonları yada gece 1lere kadar çalıştığı bile oluyo ama aldığı maaş çektiğine değmez neyse bakalım canımız saolsun deyip kanaat edicez artık ne diyelim hayırlısı olsun
Benim eşim de subay siz nerdesinize yani kafayı yemekte haklı adam canlarından veriyolar ama vergiye gelince ohhh ne ala memleket benim eşim asker mesai sistemleride yok yerine geliyo haftassonları yada gece 1lere kadar çalıştığı bile oluyo ama aldığı maaş çektiğine değmez neyse bakalım canımız saolsun deyip kanaat edicez artık ne diyelim hayırlısı olsun
ayy tuhaff olan ben değilim yani sevindim nedense benim dışımda herkessssss destekçisi kocamın:) bana birtek sen yanımda değilsin dedi heerkesten çok senin destek olman lazım dedi hıhhh,neyseee keyfi bilir arabasız kalacak olan kendisi
püfssss senin durumdaaaa çok iç açıcı değilmiş ama neysekiii toparlamışssın.
kızlar merhaba
ayın 15 ınde ındırımlı olan magaza hangısıydı????
kızlar merhaba
ayın 15 ınde ındırımlı olan magaza hangısıydı????
Ay olur mu akıl var mantık var
5 ayda araba alacam desen alınıyormu?
Ne olacaktıki gidip yapsa sen kabul ettikten sonra ayrı kalmayı
o onun görevi,herkesin canı yokmu gidenlerin
doğrusu araba sata sata giden de ilk defa duyuyorum yazık etmiş birikiminize
neyse ben seni daha fazla dolduruyomuş gibi olmayim,belki yanında mı olmak istedi artık hayırlısı
Eki Görüntüle 415526 kızlar cok seker bısı dımı modelı nasıl baslanıo bılsem orucem hemen
hadı hadı merka ettım:)))çok güzel gerçekten yerim onu ben ay bende bugün gelen kargomun fotolarını çekeyim size:)
merhaba tatlı anneler :) minik meleğimi ve beni de aranıza kabul edermisiniz :) biz çoookk heyecanlıyıızzzz :))
merhaba tatlı anneler :) minik meleğimi ve beni de aranıza kabul edermisiniz :) biz çoookk heyecanlıyıızzzz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?