2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ya eğer böyle bişi yatarsa ilaç gibi gelir ben şimdi insan kaynaklarına sordum doğumdan sonra 75 TL gibi bi para yatar onun dışında bişey yok dediler ama kesin bilmiyolarmış..sgk yı bi arıcam ben..

Ayyy çok gıcık alır insan yaa
2 poşete koyup ağzını iyi bağlasa veya tam kapıcı alacağı sırada çıkarsa ya
orası ortak alan sonuçta ne kadar ayıp bişey bi de uyarmışsın üstelik pesss

kızlar günaydın ,

size sorum olacak idrara çok çıkıyormusunuz ?ayrıca kalçanızda ağrı var mı
beni çok rahatsız ediyor.napıcam bilmiyorum
Evet 5 dk bir
oturma özürlüyüm zaten hooop tuvalete afedersinizde
altım hiç kurumuyor..:26:

uzatmamk lazım tabi ben uzatmayı sevmem ama uzatacağım biraz nasılsa barışır bu saf kız diye düşünmesin bir daha bana sorup ta yine bildiğini yapmasın
hep bildiğini okuyor
Bence de biraz tepki vermek lazım bunlara,haklısın
hepten boşver demek olmaz..

Ayy seninki de çok orjinalmiş araba sata sata askerlikmi yapılır
o durumu çok iyi olan vakti olmayan iş adamları için bi uygulama
ne varki yani 5 ay gidip gelse
5 ayda bi araba alınıyormu
İşte kadın ne kadar kısarsa kıssın erkek bi yerden açıyor sonra sinirinle kalıyosun
bişz de yemeyip sıkıp kaynıma,kaynanama,hatta amcalarına yedirdiğimiz çok olmuştur
aam artık yok 2 çocuğum var benim ben de çalışıyorum,acil bi durum olur kaza olur hastalık olur tamam
ama çalışıp kimsenin keyfine para sayamam ben

Hükümetin memura zam teklifi belli oldu. Hükümet memurlara ilk yıl için yüzde 3+3, ikinci yıl için ise yüzde 2+3 zam önerdi:)))
KOCAM KAFAYI YİYORRRR:d

e yani kafayı yemekte haklı adam canlarından veriyolar ama vergiye gelince ohhh ne ala memleket benim eşim asker mesai sistemleride yok yerine geliyo haftassonları yada gece 1lere kadar çalıştığı bile oluyo ama aldığı maaş çektiğine değmez neyse bakalım canımız saolsun deyip kanaat edicez artık ne diyelim hayırlısı olsun

ya eğer böyle bişi yatarsa ilaç gibi gelir ben şimdi insan kaynaklarına sordum doğumdan sonra 75 tl gibi bi para yatar onun dışında bişey yok dediler ama kesin bilmiyolarmış..sgk yı bi arıcam ben..

cnm bunun ıcın 32,haftada doktorundan rapor alıp sgkya bıldrysn ona gore yapılıyor ıslemler ama sgkdan tam ogren yınede

ayy tuhaff olan ben değilim yani sevindim nedense benim dışımda herkessssss destekçisi kocamın:) bana birtek sen yanımda değilsin dedi heerkesten çok senin destek olman lazım dedi hıhhh,neyseee keyfi bilir arabasız kalacak olan kendisi
püfssss senin durumdaaaa çok iç açıcı değilmiş ama neysekiii toparlamışssın.

bu konudaaaa hiç kanaatkar değil eşim ki çokta ha veriyorumm kendisi akademisyen endüstri mühendisi, yüksek lisansı var doktora yapıyorrr saçı başı döktü adam okucam diyeD ki çok masraaflı bir durum girdiği derslerin ücretini hocaları bir güzel yiyorr hamallık yapyor, idari işi çok sempozyumlara katılmak zorunda ama cebindenD sürekli cebinden para çıkıyorr. Ücret eşitliği deidlerrr kamuda çalışan mühendislerle arası deli gibi açıldı 3500 tl maaş alıyorlarrr, bizimki mühendisten sayılmıyorr bilim adamı zügürt ünvan varrrrrr para yok

Benim eşim de subay siz nerdesiniz
bizim tayinimiz ankaraya çıktı,çok da yoğun olacakmış orda bugün kom. konuştu da

Ay olur mu akıl var mantık var
5 ayda araba alacam desen alınıyormu?
Ne olacaktıki gidip yapsa sen kabul ettikten sonra ayrı kalmayı
o onun görevi,herkesin canı yokmu gidenlerin
doğrusu araba sata sata giden de ilk defa duyuyorum yazık etmiş birikiminize
neyse ben seni daha fazla dolduruyomuş gibi olmayim,belki yanında mı olmak istedi artık hayırlısı

:))) yok hayatım artıkk takmıyorumm ama aynı düşüncelerin bendede vardı D
bahaneside o bebişi onsuz büyümesin ben ynalız kalmayım çok düşünüyorsan şimdi git demiştim doğana kadar gelirisn hönk kaldıydı kiki biiz falan düşündüğünden değil yani

kızlar yolunuz düşürse wenice ye mutlaka uğrayın..özellikle forum istanbuldaki...
sezon sonu ürünleri çok çoookkk indirimli....
bizim çocuklarımız kış çocuğu olacağı için yelek ve hırkaya ihtiyaçları olacak
ben kızıma çok güzel ciciler aldım ordan hemde çok uygun fiyatlara...
ayrıca disneyin lisanslı 3 adet body indirimden 10 tl ya geldi
arada uğramanızı tavsiye ederim...

teşekkür ediyoruusss bu kadar tatlı kalpli olduğunuz için :) bu arada paylaşmış olduğunuz örgü modelleri harika olmuş:)benim meleğimin de bunlardan var memleketimde olsaydım resimlerini çekerdim temmuzda çekerim artık :))

mesaj tekrarı olmuş pardon

Eklentiler

• $2012-05-14 15.34.00.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 84
  • $2012-05-14 15.35.32.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $2012-05-14 15.36.46.webp
    20 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…