2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bu arada dün lcwdan bu eşofmanlardan aldım göbişimle birlikte çok rahat oldu duruşu pantolon gibi ama çok rahat lastikli olduğundan şiştikçe olur diye düşünüyorum tavsiye ederim

Derin nefes tetikliyor çarpıntıları panik atak tedavisi görürken doktorum öğretmişti bu yöntemi bana..
sağol cnm benm teşekkür ederim

evet cnm sanki bacaklarımda atıyor kalbim

:)))
saol canım yaaa Allah herkese kolalyık versinnn

:)) ne sinir bozucu konular dimi alla hkolalyık versinnnn Herşey gönlünüzce olsun

:)) ne sinir bozucu konular dimi alla hkolalyık versinnnn Herşey gönlünüzce olsun

Hay Allahım çocuk gibilerrrr :))
Benim eşim benden tutumludurr ama bende bedelli muhabbettine takıldıydım

ya kızlar ben bu doğum parası olayını ilk defa duyuyorum..beni bi aydınlatır mısınız..ortalama ne kadar ödeniyor ..nerden net bilgi alabilirim..:26::44:

benim çarpıntım var sanki. sabahtan beri kalbim inanılmaz hızlı atıyor nefesim tıkanıyor.neden bilmiyorum.derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum

kıyamam bebişler büyüdükçeee artık gögüs kafesimize baskı yapıyor sanırımm çok yorma kendini çay kahve falanda tüketme cnaım

ne enteresan bir yöntem

kıyamam(
eylülee dahaçokkk var yawss(

ya kızlar ben bu doğum parası olayını ilk defa duyuyorum..beni bi aydınlatır mısınız..ortalama ne kadar ödeniyor ..nerden net bilgi alabilirim..:26::44:

canım birdefaya mahsus alıyorsunnn çok birşey değil 75 tl gibi bir rakam :))

Son düzenleme:

cnm cok detaylı bılgım yok ama hamılelgın 32,haftasında doktrdan rapor alıp sgkya verıyosun bıde dogum yaptgnda dogum raporunu verysn tam bılgım tok ama ınternettan arastrblrsn cnm benm 32,haftaya dha var dıe pek yormadım kafamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…