azıcık şanslıyım galiba hehe onun yerine bebişime ciciler alırım o paralarla:))
amin İNŞALLAH yyaa bende çok üzüldüm İNŞALLAH yaşar yaa.
kızlaaarr ben geldımmm .......ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene
Allah gönlüne göre versin canım :)))::ben kesinlikle normal istiyorum ALLAHTAN bi maniçıkmaz İNŞALLAH da normal normal doğuruveririz hehe
öncelikle ayaklı altlar ne kadar kullanışlı yani ilk 3 ay mı kullanacağız beş tane falan olsa yeterli mi? ikincisi yine komple çıtçıtlı ayaklı tulumlar ne kadar kullanışlı? üçüncüsü ise ayaksız alt ne kadar almalıyız yani en çok kıyafetde ne ihtiyaç oluyo ilk 3 ayı atlatalım yeterAlinti yapamadim kizlar tesekkur ederim daha ciicileri sizlerin bebelerin olsun.sibelsa tabi sorabilirin?
öncelikle ayaklı altlar ne kadar kullanışlı yani ilk 3 ay mı kullanacağız beş tane falan olsa yeterli mi? ikincisi yine komple çıtçıtlı ayaklı tulumlar ne kadar kullanışlı? üçüncüsü ise ayaksız alt ne kadar almalıyız yani en çok kıyafetde ne ihtiyaç oluyo ilk 3 ayı atlatalım yeter
ewt bolca hemde cnm :)Slm teyzoşlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
biz geldikk.....
pazartesi günü şeker yüklememiz vardı şeker normal çıktı
kanım sınırdaymış,kan ilacına başladık...
bide akıntı çıkmış idrarda fitil verdi drummmm
kısacası iyiyizz benim dombilide iii teyzeleriii.....
bugünde tetanoz aşım vardı 2. doz gitmeye üşendim sağlık ocağına ,yarında okul var zaten okulda zor olur die,okul çıkışı olucammmmm
bu arada sizin keyifler nasııııı??????????
bebişlerimiz mutlumuu,tekme yiyiyomusunuz????????????
ewt bugun oldumm bende esım gıremedııSlm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???
bedava :)) devlet hastanesınde yaptırdım cnmmya kızlar , ayrıntılı ultrason için randevu aldım 250 tl ücreti , şeker yüklemeside 55 tl , bu nedir yaaaaaaresmen soygun gibi sizler ne kadara yaptırdınız ?
cnmm eve geldımm mısafırlerım geldı anca gırebıldım yemekk yapp derkenn bu saat oldu ayrıca benı dusunmenıze cok sevındımmmkızlar herkese selamlar. bizim bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı çook şükür oğluşum 658 gr olmuş gittiğimizde yayılmış uyuyodu ama uyandı hehe. burnu aynı babası gibi minicik ama yüz ifadesi elmacıkları ayynı ben hatta doktorumda söyledi sana benziyo diye maşallah kıpır kıpırdı yine. şeker yüklememizde gayet iyi hiiç bi sorun yok sadece idrarda iltihap çıktı doktorum tek doz ilaç verdi ilerlerse zararlı dedi. ayrııcaa kilo konusunda kızdı doktorum taam 7kg allmışım yaaama inanın hiiç ekmek yemiyorum yaa nasıl oldu anlamadım ama tabi tartıya çıkmadan önce şeker yüklemesi için 1 litre su içmiştim yani ben 1 kg düşüyorum heheheh . birde doktorum magnezyum yazdı çok krampım oluyodu şimdilik bizden bu kadar kızlaar.. ayrıca suksuk nerelerdesin bugün kontrolün vardı İNŞALLAH bi sorun yoktur inan aklımdaydın gelirsen zaten sonucu bizlerle paylaşırsın ... kızlar birde ben özel hastaneye gidiyorum ama muayene ücreti hariç tek kuruşücret ödemiyorum şeker yüklemesi falan ücretsizdi glikozu bile bugün hastane verdi..:44::44:
benımkıde ole cnm bı tarafa yıgılıyomus gıbı napıoo acaba zıllı kızım dıorum bendekızlar sizde de ara ara sertleşme oluyor mu göbeğinizde?belirli bölgede sadece sır üstü yattığımda oluyor ,normalde hep ona kafasını dayıyor filan diyordum ama bugün bir kaç yerde erken doğum belirtisidir,kasılmadır filan yazıyor açıkcası endişelendim yani.bunun haricinde çok şükür bebeğim çok hareketli.siz ne düşünüyorsunuz bir bilginiz var mı?
cok uzuldumm cnmm allah sabırlar versınpek aç kalmamaya çalışıyorum ama böyle aniden oluyo anlık ama korkuyorum bayılıvercem diye. gebelikte en iyisi düşük tansiyonmuş yaa şükür halimize. bugün hastanede kuzenim anlattı kendisi yenidoğan hemşiresi adın tüp bebekle hamile kalmış konyada yüksek tansiyon çıkmış ve yüksek tansiyon çıktığı için bebekleri 2 gün içinde almak zorundayız hayatınız tehlikeye giriyo demişler onşarda kalkıp ıspartaya gelmişler kadın daha 26 haftalık ikizlere hamileymiş gece ci sezeryana almışlar bi kız bi oğlan olmuş oğlan gece vefat etmiş kız hala yaşıyomuş ama ümit yok diyolar. işte bunların sebebi yüksek tansiyon ALLAHIM evlatlarımıza kavuştursun bizleri. tansiyonun iyisi düşük olanı gebelikte yani. ayy yaa çenem açılmış ama paylaşmak istiyorum gördüklerimi sizlerle kızlar affınıza sığınıyorum:26::26::26:
Kızlar suksuk sabah ayrıntılıya girecekti, hiç sesi çıkmadı halada ortada yok, haberi olan var mı merak ettimmm:44:
suksuktan ses çıkmadı gerçekten bende merak ettim onu şimdiye kadar gelirdi ama piyasada yok İNŞALLAH hiçbir sorun yoktur:44:
[
ayy canım nihayet çıktın ortaya meraktan öldük nerede bu kız diyeAllah'a şükür haberlerin güzel, darısı bizim başımıza
oy oy minik kuş büyümüş yerim onu ben hadi gözün aydın canımmm darısıdaaa diğer ayrıntılıya girecek olan arkadaşlaraaa
hım bebişinin hamilelik takvimindeki kg ile dr unun dediği kg aynı, maşallah maşallahhh
boyu nasıl annesi
maşallah minik kelebeğeeee....
her seyın super olmasına sevındım .bızımde perembe gunu ..heyecanlıyım .... darısı bızlerın basına canım....
Suksuk gozunaydin sende atlattin.masallah kizina.
kızlar merhba,
biz de bugün şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlarını alamadım henüz ama yarın alıcam inşallah. bebeklerimin biri 770 gr diğeri 680 gr olmuş büyümüş meleklerimmmm
kızlar merhba,
biz de bugün şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlarını alamadım henüz ama yarın alıcam inşallah. bebeklerimin biri 770 gr diğeri 680 gr olmuş büyümüş meleklerimmmm
kızlaaarr ben geldımmm .......ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene
gözün aydın suksuk
ben 2 defa gitmek zorunda kalmıştım hastaneye bebegin kalp atısını ölçememişlerdi
ben de haftaya şeker yüklemesine gidicem.
ay canım canımcımmm kış bebişi olduklaır için ben ayakları kapalı aldımm bir de 0-3 ay değil genelde 3-6 ay olaraak aldım hep ölçtüm üstte üste koydum aralarında 1-2 cm fark vardı o yüzden 3-6 ay aldım aldıklaırmı canım.
Ayaklı tulumlaırn çok kullanışlı olduğunu söyledi arkadaşım ilk aylar çok rahat oluyormuş ama komple çıtçıtlı almak lazımmış.:))
çıtçıtlı uzun kollu badiler ve tek altlar çok kullanılıyormuş, erkek bebişleri için özellikle tek alt çok olsun dedi arkadaş kombine kullanabilecğein alt üstler al dedi. Erkek bebişler altını kirletinceee bezindeki sırt boşuğundan neredeyse omuzlarına kadar pisleniyor dedi,bende birbiriyle kombine olacak şekilde alt üstler aldım canım.
ohh MAŞALLAH meleklerine ALLAHIM nazarlardan kem gözlerden korusun İNŞALLLAAAAAHkızlar merhba,
kızlar netten baktımda bebegın boyu fl kemıgınınn 7 katına hemen hemen esıtmıs bugun dr soleemedı boyunu kagıtda 41,34 yazıoo o7 katıda 28.9 yapıo.. ole bısı demekkı
saol canımm ....benım 3 hafta sonra ıstedı seker yuklemesını gecmı kıı :18:
masallah cnmm kuzucuklarınaa
canım ben ıspartadayım yaa özel ısparta hastanesi ve buranın en iyi hastanelerinden bi tanesi ama sonuçta özel hastane yani. istanbulda hayat pahalı olduğu içinmidir nedir çook pahalı yaa. mesela bizim burada sezeryan 195 tl normal doğum 175tl çok uygun değilmii.?
saol canımm ....benım 3 hafta sonra ıstedı seker yuklemesını gecmı kıı :18:
ne kadau uygun.
benim yapacagım hastanede 3500 galiba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?