2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

maşallah minik kelebeğeeee....

her seyın super olmasına sevındım .bızımde perembe gunu ..heyecanlıyım .... darısı bızlerın basına canım....

Alinti yapamadim kizlar tesekkur ederim daha ciicileri sizlerin bebelerin olsun.sibelsa tabi sorabilirin?
öncelikle ayaklı altlar ne kadar kullanışlı yani ilk 3 ay mı kullanacağız beş tane falan olsa yeterli mi? ikincisi yine komple çıtçıtlı ayaklı tulumlar ne kadar kullanışlı? üçüncüsü ise ayaksız alt ne kadar almalıyız yani en çok kıyafetde ne ihtiyaç oluyo ilk 3 ayı atlatalım yeter

ay canım canımcımmm kış bebişi olduklaır için ben ayakları kapalı aldımm bir de 0-3 ay değil genelde 3-6 ay olaraak aldım hep ölçtüm üstte üste koydum aralarında 1-2 cm fark vardı o yüzden 3-6 ay aldım aldıklaırmı canım.
Ayaklı tulumlaırn çok kullanışlı olduğunu söyledi arkadaşım ilk aylar çok rahat oluyormuş ama komple çıtçıtlı almak lazımmış.:))

çıtçıtlı uzun kollu badiler ve tek altlar çok kullanılıyormuş, erkek bebişleri için özellikle tek alt çok olsun dedi arkadaş kombine kullanabilecğein alt üstler al dedi. Erkek bebişler altını kirletinceee bezindeki sırt boşuğundan neredeyse omuzlarına kadar pisleniyor dedi,bende birbiriyle kombine olacak şekilde alt üstler aldım canım.

ewt bolca hemde cnm :)
Slm kızlar
Ayrıntılı ultrasona giricemde 2 hafta sonra hastahaneyi aradım sadece beni alıyolarmış içeri başka kimse giremiyomuş sizin gittiğiniz hastahanelerdede sistem böylemiydi???
ewt bugun oldumm bende esım gıremedıı
ya kızlar , ayrıntılı ultrason için randevu aldım 250 tl ücreti , şeker yüklemeside 55 tl , bu nedir yaaaaaa resmen soygun gibi sizler ne kadara yaptırdınız ?
bedava :)) devlet hastanesınde yaptırdım cnmm
cnmm eve geldımm mısafırlerım geldı anca gırebıldım yemekk yapp derkenn bu saat oldu ayrıca benı dusunmenıze cok sevındımmm
benımkıde ole cnm bı tarafa yıgılıyomus gıbı napıoo acaba zıllı kızım dıorum bende
cok uzuldumm cnmm allah sabırlar versın ((

Kızlar suksuk sabah ayrıntılıya girecekti, hiç sesi çıkmadı halada ortada yok, haberi olan var mı merak ettimmm:44:
suksuktan ses çıkmadı gerçekten bende merak ettim onu şimdiye kadar gelirdi ama piyasada yok İNŞALLAH hiçbir sorun yoktur:44:

geldımm geldımm allaha sukur hersey yolundaa.. gec gırebıldm bınadann bastırdılar mısafırlerr onlar gıdınce yemek yp yemek yee topla derkenn canım cıktı ( yoruldum cok bugunn
[

ayy canım nihayet çıktın ortaya meraktan öldük nerede bu kız diye Allah'a şükür haberlerin güzel, darısı bizim başımıza

maşallah minik kelebeğeeee....

her seyın super olmasına sevındım .bızımde perembe gunu ..heyecanlıyım .... darısı bızlerın basına canım....

Suksuk gozunaydin sende atlattin.masallah kizina.

saolun canlarımm hepınıze tsklerr benı dusunmenıze cok sevındımm duygulandımmm alllah razı olsunn darısı basınıza ınss ..ultrason kagıdında hangısı boy uzunlugu anlayamadım yabancı yazıo bılen varmı ?

kızlar merhba,
biz de bugün şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlarını alamadım henüz ama yarın alıcam inşallah. bebeklerimin biri 770 gr diğeri 680 gr olmuş büyümüş meleklerimmmm

kızlar netten baktımda bebegın boyu fl kemıgınınn 7 katına hemen hemen esıtmıs bugun dr soleemedı boyunu kagıtda 41,34 yazıoo o7 katıda 28.9 yapıo.. ole bısı demekkı

gözün aydın suksuk
ben 2 defa gitmek zorunda kalmıştım hastaneye bebegin kalp atısını ölçememişlerdi
ben de haftaya şeker yüklemesine gidicem.

bende 3-6 aldım genelde hatta 6-9 bile var çok az fark var aralarında gerçekten ikide komple çıtçıtlı ayaklı tulumu var en iyisi bi kaç tane daha alayım ben malum kış bebişi olacaklar üşümesin meleklerimiz. çıtçıtlı sadece 2 tane uzun kollu var diğerleri kısa kollu onlardanda alayım en iyisi tabi birde birbirleriyle uyumlu alt üstler. çorapta baya lazım olacak gibi güzeeel bi liste yapmam lazım alışveriş için çünkü eşim bi kerede hallederiz kıyafet faslını diyo. bu arada çook sağol yaa cevapların için ellerin dert görmesin..

kızlar merhba,
biz de bugün şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlarını alamadım henüz ama yarın alıcam inşallah. bebeklerimin biri 770 gr diğeri 680 gr olmuş büyümüş meleklerimmmm
ohh MAŞALLAH meleklerine ALLAHIM nazarlardan kem gözlerden korusun İNŞALLLAAAAAH
kızlar netten baktımda bebegın boyu fl kemıgınınn 7 katına hemen hemen esıtmıs bugun dr soleemedı boyunu kagıtda 41,34 yazıoo o7 katıda 28.9 yapıo.. ole bısı demekkı

banda doktorum bacak boyunun 6 katı demişti bacak boyumuz 5 cm yani 30 cm imiş boyu ama net bilgi veremiyoruz dedi hem kilo hemde boy bakımından. ben bugün yaptırdım bile şeker yüklemesini zaten 28. haftaya kadar yapılıyomuş canım şeker yüklemesi:)

saol canımm ....benım 3 hafta sonra ıstedı seker yuklemesını gecmı kıı :18:

canım sen 23 haftadasın aslında 25 haftada yaptırmak gerekiyor. 2 hamiş arkadaşımın şekeri yüksek çıktı sen de 2 hafta sonra git istersen eger yüksek çıkarsa önlemini önceden almış olursun
benim dr un söylediğinden 1 hafta sonra gidicem :)

ne kadau uygun.
benim yapacagım hastanede 3500 galiba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…