magnezyumu artık düzenli almam gerekiyor;hatta rüyama bile girmişti rüyamda dr magnezyum miktarını 2 katına çıkarıyorum diyorducanım büyük ihtimal kasılma benimde çok oluyo bugün doktorum erken doğum riskin yok dedi magnezyum verdi kasılmalar ve kramplar için. ama bazende popolarını dayıyolar karnımıza hihooyt..
kızlar tansiyonum 11 e 7 ama bazen gözüm kararıyo bugün 1-2 defa oldu acaba aniden mi düşüyo sizinde oluyormu?
hehehmagnezyumu artık düzenli almam gerekiyor;hatta rüyama bile girmişti rüyamda dr magnezyum miktarını 2 katına çıkarıyorum diyorduteşekür ederim canım cevap için
kızlar tansiyonum 11 e 7 ama bazen gözüm kararıyo bugün 1-2 defa oldu acaba aniden mi düşüyo sizinde oluyormu?
pek aç kalmamaya çalışıyorum ama böyle aniden oluyo anlık ama korkuyorum bayılıvercem diye. gebelikte en iyisi düşük tansiyonmuş yaa şükür halimize. bugün hastanede kuzenim anlattı kendisi yenidoğan hemşiresi adın tüp bebekle hamile kalmış konyada yüksek tansiyon çıkmış ve yüksek tansiyon çıktığı için bebekleri 2 gün içinde almak zorundayız hayatınız tehlikeye giriyo demişler onşarda kalkıp ıspartaya gelmişler kadın daha 26 haftalık ikizlere hamileymiş gece ci sezeryana almışlar bi kız bi oğlan olmuş oğlan gece vefat etmiş kız hala yaşıyomuş ama ümit yok diyolar. işte bunların sebebi yüksek tansiyon ALLAHIM evlatlarımıza kavuştursun bizleri. tansiyonun iyisi düşük olanı gebelikte yani. ayy yaa çenem açılmış ama paylaşmak istiyorum gördüklerimi sizlerle kızlar affınıza sığınıyorum:26::26::26:senin yine iyiymiş benim hep 8-4 falan çıkıyor, aç kalmamaya çalış, aç kalınca kan şekeride düşüyor sanırım o yüzden gözler kararabiliyor ...
suksuktan ses çıkmadı gerçekten bende merak ettim onu şimdiye kadar gelirdi ama piyasada yok İNŞALLAH hiçbir sorun yoktur:44:Kızlar suksuk sabah ayrıntılıya girecekti, hiç sesi çıkmadı halada ortada yok, haberi olan var mı merak ettimmm:44:
pek aç kalmamaya çalışıyorum ama böyle aniden oluyo anlık ama korkuyorum bayılıvercem diye. gebelikte en iyisi düşük tansiyonmuş yaa şükür halimize. bugün hastanede kuzenim anlattı kendisi yenidoğan hemşiresi adın tüp bebekle hamile kalmış konyada yüksek tansiyon çıkmış ve yüksek tansiyon çıktığı için bebekleri 2 gün içinde almak zorundayız hayatınız tehlikeye giriyo demişler onşarda kalkıp ıspartaya gelmişler kadın daha 26 haftalık ikizlere hamileymiş gece ci sezeryana almışlar bi kız bi oğlan olmuş oğlan gece vefat etmiş kız hala yaşıyomuş ama ümit yok diyolar. işte bunların sebebi yüksek tansiyon ALLAHIM evlatlarımıza kavuştursun bizleri. tansiyonun iyisi düşük olanı gebelikte yani. ayy yaa çenem açılmış ama paylaşmak istiyorum gördüklerimi sizlerle kızlar affınıza sığınıyorum:26::26::26:
haklısın aslında ama bazen çok konuşuveriyomuşum gibi oluyo utanıyorum yav:26:Allah herşeyin hayırlısını versin canım, herkese evlatlarını bağışlasınpaylaşmak için buradayız zaten , ben çok fazla sıkıntımı burada sizlerle paylaşarak giderdim
haklısın aslında ama bazen çok konuşuveriyomuşum gibi oluyo utanıyorum yav:26:
Slm kizlar nasilsiniz?bugun bizim kucuk adamin besik uyku setini,hastane cikisini,mevlut smokinini emzigini aldim.alacaklarim bitti gibi sukur:)
bence sinirlenmekte gayet haklısın.asıl terapiyi çocuklarına fazla serbestlik tanıyan arkadaşın almalı
ayy maşallah yaa alışverş bitti demekki benim daha çook alınacak şey varr yaa eşimin kıymetlisi kalkarsa eğer diğer ay alacağız oğlumuzun eksiklerini. yaa sen tecrübelydin dimii bi kaç bişi sorabilirim mi:44:Slm kizlar nasilsiniz?bugun bizim kucuk adamin besik uyku setini,hastane cikisini,mevlut smokinini emzigini aldim.alacaklarim bitti gibi sukur:)
ya kızlar , ayrıntılı ultrason için randevu aldım 250 tl ücreti , şeker yüklemeside 55 tl , bu nedir yaaaaaaresmen soygun gibi sizler ne kadara yaptırdınız ?
canım ben özel hastaneye gidiyorum ssk lıyım sadece katkı payı ödüyorum 52 tl ayrıntılı için ekstra ödeme yapmadım.
Şeker yüklemesideee sağlık ocağında yapılıcak para alacaklarını sanmıyorum
yaww ne erkenii vallaa ben artık yoruluyorumm 7.8 ayda kendimi düşünemiyorum şimdi gezme şansım varken yaptım alışveirşimi ben bitirdim alışveriş faslınıben bir ayakkabı almıştım bugünde ilk defa LCW den tulum, şapka ve önlük takım olarak 19,90 a aldım, ama daha erken yaaa alışveriş için
ay benim doktorum yaptırmıyor devlette falan, yani diyor ki ayrıntılıya bakan çok doktor var ama bakmak var bakmak var, ben hepsine güvenmem diyor, o nedenle bende kendisinin önerdiği yerlerde yaptırıyorum, artık bebiş için değer napalım...
yaww ne erkenii vallaa ben artık yoruluyorumm 7.8 ayda kendimi düşünemiyorum şimdi gezme şansım varken yaptım alışveirşimi ben bitirdim alışveriş faslınıufak tefek şeyler kaldı sadece
kızlar herkese selamlar. bizim bugün kontrolümüz ve şeker yüklememiz vardı çook şükür oğluşum 658 gr olmuş gittiğimizde yayılmış uyuyodu ama uyandı hehe. burnu aynı babası gibi minicik ama yüz ifadesi elmacıkları ayynı ben hatta doktorumda söyledi sana benziyo diye maşallah kıpır kıpırdı yine. şeker yüklememizde gayet iyi hiiç bi sorun yok sadece idrarda iltihap çıktı doktorum tek doz ilaç verdi ilerlerse zararlı dedi. ayrııcaa kilo konusunda kızdı doktorum taam 7kg allmışım yaaama inanın hiiç ekmek yemiyorum yaa nasıl oldu anlamadım ama tabi tartıya çıkmadan önce şeker yüklemesi için 1 litre su içmiştim yani ben 1 kg düşüyorum heheheh . birde doktorum magnezyum yazdı çok krampım oluyodu şimdilik bizden bu kadar kızlaar.. ayrıca suksuk nerelerdesin bugün kontrolün vardı İNŞALLAH bi sorun yoktur inan aklımdaydın gelirsen zaten sonucu bizlerle paylaşırsın ... kızlar birde ben özel hastaneye gidiyorum ama muayene ücreti hariç tek kuruşücret ödemiyorum şeker yüklemesi falan ücretsizdi glikozu bile bugün hastane verdi..:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?