2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım büyük ihtimal kasılma benimde çok oluyo bugün doktorum erken doğum riskin yok dedi magnezyum verdi kasılmalar ve kramplar için. ama bazende popolarını dayıyolar karnımıza hihooyt..
magnezyumu artık düzenli almam gerekiyor;hatta rüyama bile girmişti rüyamda dr magnezyum miktarını 2 katına çıkarıyorum diyordu teşekür ederim canım cevap için

kızlar tansiyonum 11 e 7 ama bazen gözüm kararıyo bugün 1-2 defa oldu acaba aniden mi düşüyo sizinde oluyormu?

senin yine iyiymiş benim hep 8-4 falan çıkıyor , aç kalmamaya çalış, aç kalınca kan şekeride düşüyor sanırım o yüzden gözler kararabiliyor ...
pek aç kalmamaya çalışıyorum ama böyle aniden oluyo anlık ama korkuyorum bayılıvercem diye. gebelikte en iyisi düşük tansiyonmuş yaa şükür halimize. bugün hastanede kuzenim anlattı kendisi yenidoğan hemşiresi adın tüp bebekle hamile kalmış konyada yüksek tansiyon çıkmış ve yüksek tansiyon çıktığı için bebekleri 2 gün içinde almak zorundayız hayatınız tehlikeye giriyo demişler onşarda kalkıp ıspartaya gelmişler kadın daha 26 haftalık ikizlere hamileymiş gece ci sezeryana almışlar bi kız bi oğlan olmuş oğlan gece vefat etmiş kız hala yaşıyomuş ama ümit yok diyolar. işte bunların sebebi yüksek tansiyon ALLAHIM evlatlarımıza kavuştursun bizleri. tansiyonun iyisi düşük olanı gebelikte yani. ayy yaa çenem açılmış ama paylaşmak istiyorum gördüklerimi sizlerle kızlar affınıza sığınıyorum:26::26::26:

Allah herşeyin hayırlısını versin canım, herkese evlatlarını bağışlasın paylaşmak için buradayız zaten , ben çok fazla sıkıntımı burada sizlerle paylaşarak giderdim

Slm kizlar nasilsiniz?bugun bizim kucuk adamin besik uyku setini,hastane cikisini,mevlut smokinini emzigini aldim.alacaklarim bitti gibi sukur:)

haklısın aslında ama bazen çok konuşuveriyomuşum gibi oluyo utanıyorum yav:26:

amannn utanacak ne var sende rahat oll

Slm kizlar nasilsiniz?bugun bizim kucuk adamin besik uyku setini,hastane cikisini,mevlut smokinini emzigini aldim.alacaklarim bitti gibi sukur:)

ooo resimlerini bekliyoruz canımm, güle güle hayırlı günlerde giysin oğluşun ...

bence sinirlenmekte gayet haklısın.asıl terapiyi çocuklarına fazla serbestlik tanıyan arkadaşın almalı

:))
yaa aslında çok sevdiğim birisi insalığı çok güzel ama herkes dört dört lük olmuyor işteeee neyse bende biraz sakinleşmeye çalışayım bu araaa kimseyle görüşmemeye çalışayım

ayy maşallah yaa alışverş bitti demekki benim daha çook alınacak şey varr yaa eşimin kıymetlisi kalkarsa eğer diğer ay alacağız oğlumuzun eksiklerini. yaa sen tecrübelydin dimii bi kaç bişi sorabilirim mi:44:

ya kızlar , ayrıntılı ultrason için randevu aldım 250 tl ücreti , şeker yüklemeside 55 tl , bu nedir yaaaaaa resmen soygun gibi sizler ne kadara yaptırdınız ?

canım ben özel hastaneye gidiyorum ssk lıyım sadece katkı payı ödüyorum 52 tl ayrıntılı için ekstra ödeme yapmadım.
Şeker yüklemesideee sağlık ocağında yapılıcak para alacaklarını sanmıyorum

benim gittiğim özel hastanede ssk karsılamıyormus ayrıntılı ultrasonu , sanki keyfimizden yaptırıyoruz yani şeker yüklemesınıde banada sağlık ocagı yapıyoruz demıstı, bugun yapmıyoruz dedı anlamadım yani neyseki bunlar son testler ...

ben bir ayakkabı almıştım bugünde ilk defa LCW den tulum, şapka ve önlük takım olarak 19,90 a aldım, ama daha erken yaaa alışveriş için
yaww ne erkenii vallaa ben artık yoruluyorumm 7.8 ayda kendimi düşünemiyorum şimdi gezme şansım varken yaptım alışveirşimi ben bitirdim alışveriş faslını ufak tefek şeyler kaldı sadece

canım önemli olan içinin rahat etmesii dr lardaa bir tuhaffff bence gönderdiği yerle anlaşmalı o yüzden ayak yapıyorr D

yaww ne erkenii vallaa ben artık yoruluyorumm 7.8 ayda kendimi düşünemiyorum şimdi gezme şansım varken yaptım alışveirşimi ben bitirdim alışveriş faslını ufak tefek şeyler kaldı sadece

ya ben ne biliyim şimdi Allah korusun bebiş iyice büyümeden çok birşey almak istemedim, birde ben kanama falan geçirdim ya hep korkuyordum birşey olacak diye ...
sen iyi yapmışsın valla, bende haziran sonu eminönüne gidip almayı düşünüyorum herbirşeyi. zaten oda takımımız, ayrıca park yatağımız, mama sandalyemiz, süt sağma makinemiz ablamdan geldi bize onun oğluşundu hepsi şimdi o büyüyünce değişti herşeyi bize geldi . kalan alınacakları da 1 günde hallederim topluca

gözün aydın canım darısı başımızaaa
pazarteside benim randevum var bakalım benim dr cuğum ne diyecek.
kilo konusunda zılgıt yiyeceğimden eminim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…