2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şanslısın hayatımmm maşallahhhhhhh diyelimmmm:)))

hımssss bendede oluyor canım yaaaa geneldede sağ tarafımdaa oluyorrrrr ama bencede kafası çünküü biraz rahat pozisyona geççince bebişte yer değişiyorrrr okuma öyle şeyler çok dinlemeyelim kendimizi,dr sorun yok diyorsaa suyun tamam rahim ağzında kasılma falan yoksaaa bence pirpiriklenmeye gerek yok

gözün aydın canım darısı başımızaaa
pazarteside benim randevum var bakalım benim dr cuğum ne diyecek.
kilo konusunda zılgıt yiyeceğimden eminim((

teşekkür ederim canım güzel haberlerle gelirsiniz inşallaaahh. ben yedim bile bu kilolar başa bela doktorum çoook kilo alırsan normal doğum zorlaşır dedi. benim boy 178 şuan kilo 85 aslında göstermiyorum ama doktorum kızdı((

canım önemli olan içinin rahat etmesii dr lardaa bir tuhaffff bence gönderdiği yerle anlaşmalı o yüzden ayak yapıyorr D

doktoruma güvenmesem anlaşmalı falan derdim bende ama biliyorum ki öyle şey yapmaz, çünkü çok iyi tanıyorum kendisini yaklaşık 10 tanıdığıma doğum yaptırdı
bende ona çok güvendiğim için dediği yere gidiyorum zaten, artık hayırlısı olsun paralara kıyacağız bebiş için

ben de özele gidiyorum ama bence devlet daha iyi bakıyor.. en azından adamların soygun yapma gibi bir dertleri yok doktoruna asla katılmıyorum.. belki de o kişilerle anlaşmalıdır

Ay kıyamam yaaaa çok üzüldm Allah yaşyan bebişe güzel sağlık uzun bir ömür versinnnnnnnnnn
((

ben de özele gidiyorum ama bence devlet daha iyi bakıyor.. en azından adamların soygun yapma gibi bir dertleri yok doktoruna asla katılmıyorum.. belki de o kişilerle anlaşmalıdır

özelde de , devlette de doktoruna göre değişir bence durum canım, ama fikrine saygı duyarım, ben doktoruma güvendiğim için sorun yok

tekrar olmuş pardon

Son düzenleme:

tekrar olmuş pardon

Son düzenleme:

Allahın dediği olur canımmm olacaksa olur benim için bugün kötü birşey olmasıyla 9 ay sonra kötü birşey olması arasındaaa çok bir fark yok, aklımızaa olumsuz şeyler geitirip kötü şeyleri çağırmaya gerek yok Allah bizlere güzel bir mucize verdii bizde ona şükredelim dua edelim sağlık sıhat versin,
senin bebişte şimdiden güle güle kullansın annesi:)

kızlaaarr ben geldımmm .......ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene

[

ayy canım nihayet çıktın ortaya meraktan öldük nerede bu kız diye Allah'a şükür haberlerin güzel, darısı bizim başımıza

haklısın canım , sadece olumsuzluklar yaşayınca insan korkuyor işte ... teşekkür ederiz

saolasın canım amin inş.
hımsss bende sen gibiyim çok yemiyorum aslında ekmek sayılı yiyiorum ama artık hızlı alış dönemindeyim sanırım engel olamıyorum. benimde boyum 175 kilom 67 ( 7 kg aldım oy oy vede çok çaktırıyorum
normal mi istiyorusn doğumu bende epidural normla istiyorum inş. nasip olar.

:))) güven çok öenmli hayatmmmmm iyi yapmışsın inş. herşey güzeldirrr,
neyseki son testler bundna sonraa test yok diye biliyorum darısıda doğumlaırmızaa.

oy oy minik kuş büyümüş yerim onu ben hadi gözün aydın canımmm darısıdaaa diğer ayrıntılıya girecek olan arkadaşlaraaa
hım bebişinin hamilelik takvimindeki kg ile dr unun dediği kg aynı, maşallah maşallahhh
boyu nasıl annesi

Alinti yapamadim kizlar tesekkur ederim daha ciicileri sizlerin bebelerin olsun.sibelsa tabi sorabilirin?

ayy kız şükürler olsun geldin merak ettik seni bu saatlere kadar gelmeyince e hadi gözün aydın MAŞALLAH bebişine tütütü 41 KERE MAŞALLAAAH
ben kesinlikle normal istiyorum ALLAHTAN bi maniçıkmaz İNŞALLAH da normal normal doğuruveririz hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…