pek aç kalmamaya çalışıyorum ama böyle aniden oluyo anlık ama korkuyorum bayılıvercem diye. gebelikte en iyisi düşük tansiyonmuş yaa şükür halimize. bugün hastanede kuzenim anlattı kendisi yenidoğan hemşiresi adın tüp bebekle hamile kalmış konyada yüksek tansiyon çıkmış ve yüksek tansiyon çıktığı için bebekleri 2 gün içinde almak zorundayız hayatınız tehlikeye giriyo demişler onşarda kalkıp ıspartaya gelmişler kadın daha 26 haftalık ikizlere hamileymiş gece ci sezeryana almışlar bi kız bi oğlan olmuş oğlan gece vefat etmiş kız hala yaşıyomuş ama ümit yok diyolar. işte bunların sebebi yüksek tansiyon ALLAHIM evlatlarımıza kavuştursun bizleri. tansiyonun iyisi düşük olanı gebelikte yani. ayy yaa çenem açılmış ama paylaşmak istiyorum gördüklerimi sizlerle kızlar affınıza sığınıyorum:26::26::26:
Slm kizlar nasilsiniz?bugun bizim kucuk adamin besik uyku setini,hastane cikisini,mevlut smokinini emzigini aldim.alacaklarim bitti gibi sukur:)
yaww ne erkenii vallaa ben artık yoruluyorumm 7.8 ayda kendimi düşünemiyorum şimdi gezme şansım varken yaptım alışveirşimi ben bitirdim alışveriş faslınıufak tefek şeyler kaldı sadece
benim gittiğim özel hastanede ssk karsılamıyormus ayrıntılı ultrasonu , sanki keyfimizden yaptırıyoruz yanişeker yüklemesınıde banada sağlık ocagı yapıyoruz demıstı, bugun yapmıyoruz dedı anlamadım yani neyseki bunlar son testler ...
ya ben ne biliyim şimdi Allah korusun bebiş iyice büyümeden çok birşey almak istemedim, birde ben kanama falan geçirdim ya hep korkuyordum birşey olacak diye ...
sen iyi yapmışsın valla, bende haziran sonu eminönüne gidip almayı düşünüyorum herbirşeyi. zaten oda takımımız, ayrıca park yatağımız, mama sandalyemiz, süt sağma makinemiz ablamdan geldi bizeonun oğluşundu hepsi şimdi o büyüyünce değişti herşeyi bize geldi . kalan alınacakları da 1 günde hallederim topluca
oyy anaaaam 3500 müüü ayy bayılıcam galibaa ayy çook pahalı yaa parayla dertleri ne anlamıyorum yaa
özelde de , devlette de doktoruna göre değişir bence durum canım, ama fikrine saygı duyarım, ben doktoruma güvendiğim için sorun yok
kızlaaarr ben geldımmm .......ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene
:))) güven çok öenmli hayatmmmmm iyi yapmışsın inş. herşey güzeldirrr,
neyseki son testler bundna sonraa test yokdiye biliyorum darısıda doğumlaırmızaa.
ay canım canımcımmm kış bebişi olduklaır için ben ayakları kapalı aldımm bir de 0-3 ay değil genelde 3-6 ay olaraak aldım hep ölçtüm üstte üste koydum aralarında 1-2 cm fark vardı o yüzden 3-6 ay aldım aldıklaırmı canım.
Ayaklı tulumlaırn çok kullanışlı olduğunu söyledi arkadaşım ilk aylar çok rahat oluyormuş ama komple çıtçıtlı almak lazımmış.:))
çıtçıtlı uzun kollu badiler ve tek altlar çok kullanılıyormuş, erkek bebişleri için özellikle tek alt çok olsun dedi arkadaş kombine kullanabilecğein alt üstler al dedi. Erkek bebişler altını kirletinceee bezindeki sırt boşuğundan neredeyse omuzlarına kadar pisleniyor dedi,bende birbiriyle kombine olacak şekilde alt üstler aldım canım.
kızlar merhba,
biz de bugün şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlarını alamadım henüz ama yarın alıcam inşallah. bebeklerimin biri 770 gr diğeri 680 gr olmuş büyümüş meleklerimmmm
oyy anaaaam 3500 müüü ayy bayılıcam galibaa ayy çook pahalı yaa parayla dertleri ne anlamıyorum yaa
hangi hastane seniniki?inanmıyorumyaaaaaaaaaa
çok çok ucuz fiyatlar
benim gittiğim hastande sezeyan 11bin tl benim özel sigortam var da ben sadece 4500 tl gibi bi rakam ödiycem ekstra çıkarmazlarsa
kızlaaarr ben geldımmm .......ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene [/QUO
Maşallahhh canımmmmm kızçeneeebuarada ben de özel msj yazamıyorum güzelim o yüzden bilgilerimi burdan yazim SAT:21 aralık beklenen doğum tarihi 26 eylül Boy 1.65 kilo 86 :26:şişko bi anneyim yani ilk bebeğim erkek ve adı da Tuğra olacak inşallah bu arada Ankaradayım. eklersen listeye çok sevinirim. şimdiden teşekkürlerrr
canım maşallah bebişineeeeeekızlaaarr ben geldımmm .......ayrıntılı ultrasonumm gayet ıı cıktı alllaha sukurr ... mınnık kelebegım 55o gr olmuss.. doktor kemık yapısı cok ıı dedı..cocuk kardıyolojısınede gondermıslerdıı oda gayet ii.. sonuclarımızz gusel cıktı .. bebısım kocaman olmuss :)) darısı yaptırıcakların basınaa ınss.. :)) geçmısı okuyumm bakemm ne yaptınz ben yokkene
amanda amannnnnnnkızlar merhba,
biz de bugün şeker yükleme testi yaptırdık sonuçlarını alamadım henüz ama yarın alıcam inşallah. bebeklerimin biri 770 gr diğeri 680 gr olmuş büyümüş meleklerimmmm
Kızlaaaarr napıyosunuz biriki gündür pek takip edemiyorum ders çalışmaya yoğunlaştım. (kpss) dualarınız benimle olsun nolur artık bu sene kazanmak zorundayım. Herkes iyidir umarım. Biz iyi sayılırız. Ama buara uykuya daha çok düştüm. Napıcam bilmem.
bence de doktor var doktor var. özel ya da devlet, iyisine rastlamak şans.
ha bi de biberonları, battaniyeleri, çarşafları var alınan
sağlık ocağında bana d vitamın verdiler. damla şeklinde kullanılıyormuş. kullanan var mı?
iyi geceler... gecmisi okuyamadim simdi okumaya calisacagim. sanirim hala alisverise baslamamis bile olan birtek ben kaldim. puuuufff.
slm kızlat bizde bugün kızımla avmye gittik mağazalarda sezon sonu indirimlerine rastladım ve çok uyguna şeyler aldım kış bebekleri olacakları için kışlık ürünler çok uygundu mesela c&a dan iki tane montu 40 tlye aldım yani tanesi 20 liraama kendimi dünyanın en iyi işini yapmış gibi hissediyorum gidip görmenizi tavsiye ederim
evet kesinlikle öyle, çok yakın bir arkadaşım anlattı bir tanıdığı özelde spiral taktırmış, sonra çok kanaması olmuş, doktoru arayıp çok kanamam var demiş, doktorda olur öyle spiral yerleşiyodur falan demiş, sonra kadın içi rahat etmeyip başka doktora gidince, aslında hamile olduğunu, spirali takan doktorun bunu fark etmeyip takarak, bebeğini düşürmesine sebep olduğunu öğrenmiş.Birde böyle doktorlar var yani,,,,
bana vermediler canım, benim doktorum ilaç yanlısı değil hiç. doğal şeylerden vitamin al diyor hep, ancak rahatsızlık duyarsam söylüyorum o zaman şunu bunu al diyor.
iyi geceler... gecmisi okuyamadim simdi okumaya calisacagim. sanirim hala alisverise baslamamis bile olan birtek ben kaldim. puuuufff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?