2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

günaydınlarr bebiş beni uyandırdı çok yan yatmışın oda vurup vurup durdu artık kalktım açıktı herhal
Bende 50ile hamile kaldım 53 kiloyum şimdi 21 haftadayim

kızlar yaa şu mayıs bitse de son 3 ayımıza girsek.. sonra hamen ramazan gelse de o tatlı telaşla bayrama ulaşsak sonra eylül gelse de bebişlere kavuşsak ayy heyecanlandım şimdi

günaydınlarr bebiş beni uyandırdı çok yan yatmışın oda vurup vurup durdu artık kalktım açıktı herhal
Bende 50ile hamile kaldım 53 kiloyum şimdi 21 haftadayim
gunaydın annesı tabıkıde acıkmıstır saat kac olduu bız 7 de yaptık kahvaltımızı :)))

kızlar yaa şu mayıs bitse de son 3 ayımıza girsek.. sonra hamen ramazan gelse de o tatlı telaşla bayrama ulaşsak sonra eylül gelse de bebişlere kavuşsak ayy heyecanlandım şimdi

ayy sımdı benıde heyecanlandırdın ozamanda baska telaslarımız olucak helede ben cok pımpırıklıymm yandımm artık :18::18::18::18:

Kızımız EYLÜL

bu da göbüşümüz ne güzel sizin göbüşler çıkmış beni gören hamile demiyo
gazım var gibiyim sanki... hatta geçen annemin arkadaşını gördük uzun aradan sonra farketmedi bile
dedim bebiş geliyo aaaa dedi ne kadarlık dedim 22 hafta oldu..
kaç ay oluyo dedi.. 5. ayın içindeyiz dedim.. sana yemek vermiyolar mı kuzuuuuum dedi

az önce tekrar kontrole gittik (dr aile dostu eve dönmeden bi daha göriim cadımı dedim) 26 cm 403 gram olmuşuz az biraz koca kafalıyız ama olsun ehhehehe

Son düzenleme:

maşallah kızın 2. resimde çok karizmatik poz vermiş

ayyyy ne kadar belirgin yüzü bayılldım allahım esirgesin hiç kilo almamışsın ama sen hiç göbek yok

hamile demeye bin şahit ister wallahi süpersin ayrıca pozunda pek şuhh kızına da maşallah Allah nazarlardan korusun cnm benim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

ayyyy ne kadar belirgin yüzü bayılldım allahım esirgesin hiç kilo almamışsın ama sen hiç göbek yok

pozisyonu çok uygundu
vallahi ben de bu kadar net göreceğimi beklemiyordum biliyor musun..
alışmışım mercimek fasulye bakla armut görmeye ekranda.. görünce şok oldum :)
Amin canımcım hepimizin yavrularını kuzucuklarını Allah'ım korusun kollasın esirgesin

evet hiç kilo almadım nerdeyse.. sabah aç karnına tartılınca 800gram fark ediyo,
yemek yiyip bişiler içtiğimde falan 1 kg-1.1-1.2 oluyo hoop sabah yine aynı...
dr iyi normal güzel gidiyo kilo almıcan sen diyo ama bakalım..
isterse 50 kilo alıyım kuzum için olucak sonuçta ama baya takıyordum ben neden kilo almıyorum diye
demekki bi yerden ben eriyorum bi yerden bebişkom büyüyo
kilosu boyu gelişimi çok iyi kontrollerde genelde 1 haftayla 1 hafta 3-4 gün ileride gidiyoruz şükür...

doktorum en başta demişti sen yesen de yemesen de büyüyecek merak etme diye (iştah sorunum vardı)
iki kişilik yemek diye bişey yok hurafe demişti inşallah haklı çıkar sonuna kadar ya da benim iştahım açılıverir

Hanımlar şeker testi sadece 24. hatada mı yapılıyor 25. haftada yaptıracak olanlar var mı?

hamile demeye bin şahit ister wallahi süpersin ayrıca pozunda pek şuhh kızına da maşallah Allah nazarlardan korusun cnm benim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

inşallah canım, inşallah hepimiz kuzucuklarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız..

he ya pek şuh çıkmış yüklerken pek bişi görmemiştim de şimdi sayfada sitede görünce bana da şuh geldi..
şuh gacıyım napiiim

ya bu arada göğüslerinden kolostrum denen sütümsü sıvı gelen var mı?
benim gelmeye başlayalı 1 hafta oluyor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…