Kızımız EYLÜL
Eki Görüntüle 418812
Eki Görüntüle 418813
Eki Görüntüle 418814
Eki Görüntüle 418815
Eki Görüntüle 418816
bu da göbüşümüzne güzel sizin göbüşler çıkmış beni gören hamile demiyo
gazım var gibiyim sanki... hatta geçen annemin arkadaşını gördük uzun aradan sonra farketmedi bile
dedim bebiş geliyo aaaa dedi ne kadarlık dedim 22 hafta oldu..
kaç ay oluyo dedi.. 5. ayın içindeyiz dedim.. sana yemek vermiyolar mı kuzuuuuum dedi
Eki Görüntüle 418819
az önce tekrar kontrole gittik (dr aile dostu eve dönmeden bi daha göriim cadımı dedim) 26 cm 403 gram olmuşuzaz biraz koca kafalıyız ama olsun ehhehehe
masallahhhhhhAllah nazarlardan saklasın ikinizi de..Kız benim kilolardan azcık verim sana.beni gören 9 aylık hamile sanıyor benim 3. ayda bile kocaman göbeğim vardı
masallahhhhhhAllah nazarlardan saklasın ikinizi de..Kız benim kilolardan azcık verim sana.beni gören 9 aylık hamile sanıyor benim 3. ayda bile kocaman göbeğim vardı
doktor şeker yüklemesi için beni 27. haftada çağırdı.. 28. haftaya kadar yapılabiliyo..Hanımlar şeker testi sadece 24. hatada mı yapılıyor 25. haftada yaptıracak olanlar var mı?
benim 19. haftadan beri geliyo.. doktora sordum bu süt bebek için çok önemli sakın sıkmaya çalışma dedi.. kendiliğinden gelmesi sorun olmuyo ama eğer sıkarak getirilirse erken doğuma sebep oluyomuşinşallah canım, inşallah hepimiz kuzucuklarımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız..
he ya pek şuh çıkmış yüklerken pek bişi görmemiştim de şimdi sayfada sitede görünce bana da şuh geldi..
şuh gacıyım napiiim
ya bu arada göğüslerinden kolostrum denen sütümsü sıvı gelen var mı?
benim gelmeye başlayalı 1 hafta oluyor :44:
Canım bende senin gibiyim ama takmıyorum ne yapayım sağlıklı olalım da başka bi sıkıntı olmasın sadece bende kilo artışı artınca belimdeki ağrıyı daha çok hissediyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum biraz
Ben 1 kg aldım ama kiloluydum zaten sizin kadar alsam yuvarlanirdim herhalde:)) herkes kendi bünyesine göre alıyor fazla takmamak lazım
Hosgeldin canimmm seninle de aynı günüz. Benim de oğlum olacak. Sen girdin mı ayrıntılıya?
Hanımlar şeker testi sadece 24. hatada mı yapılıyor 25. haftada yaptıracak olanlar var mı?
aynen ben de belimden cok rahatsızım..Haziran 2 de ablamın düğünü var.Dün abiye bakmaya gittim kendime.Hiçbir şeye sığamadımBüyük bedene baktım onlar da hep yaşlı teyze işi.Başta cok mutsuz oldum ama allah kızımın yüzüüne baktı bi yerde uygun fiyata hamile abiye bulabildim. 400 liraya iki tane elbise aldım.üstelik zayıflasam da kilo alsam da giyilebilir. Zayıf bi hamile olsam cok daha ucuza da mal edebilrdim hatta
oyyy maşallahhh
seve seve alırım valla.. accık şöyle göbüşümü gere gere dolaşıyım yahu ben de
kızlar bi önceki sayfada sormuştum ama bi daha sorayım göğüsünüzden sıvı geliyor mu hiç sizin de?
bi de bu kolostrum denen sıvı çok önemliymiş diyorlar..
hatta yapabilirseniz sağın ve dondurucuya atın bebişe verin doğunca diyorlar ne kadar doğrudur?
bağışıklığına vs çok büyük katkısı oluyor-muş:44:
sanırım bizim forumda bi yerde okumuştum ama tabi bu da bi şehir efsanesi olabilir
güle güle kullan cnm istanbuldaysan nerden aldın kıyafetini benimde almam gerek görümcemin kızı evlenecek haftaya nikahı var ben daha bakmadım bile((
benim 19. haftadan beri geliyo.. doktora sordum bu süt bebek için çok önemli sakın sıkmaya çalışma dedi.. kendiliğinden gelmesi sorun olmuyo ama eğer sıkarak getirilirse erken doğuma sebep oluyomuş
kızlar yarın bende kontrole gidiyorum dua edin bana kızımla iyi haberler alalım inşallah:)) bu haftada ne yapılır hiç bilmiyorum walla sizlerden takip ediyorum bakalım napıcak dokotr... bu arada her doktora gidişimde stres oluyorum sizdede oluyo mu???
kızlar yarın bende kontrole gidiyorum dua edin bana kızımla iyi haberler alalım inşallah:)) bu haftada ne yapılır hiç bilmiyorum walla sizlerden takip ediyorum bakalım napıcak dokotr... bu arada her doktora gidişimde stres oluyorum sizdede oluyo mu???
aynen ben de belimden cok rahatsızım..Haziran 2 de ablamın düğünü var.Dün abiye bakmaya gittim kendime.Hiçbir şeye sığamadımBüyük bedene baktım onlar da hep yaşlı teyze işi.Başta cok mutsuz oldum ama allah kızımın yüzüüne baktı bi yerde uygun fiyata hamile abiye bulabildim. 400 liraya iki tane elbise aldım.üstelik zayıflasam da kilo alsam da giyilebilir. Zayıf bi hamile olsam cok daha ucuza da mal edebilrdim hatta
benım 3 hafta sonra cnmm 27 olcam nasıpsee.. 28 haftaya kadar yapılıo sanırım .. bırden 27 olucam dıyınce garıp oldumm 30 a bısı kalmaamısss:18::18::18::18:
ben acayip heyecanlanıyorum tansiyonum 9-5 ten 3 puan yükseliyor valla,inşallah güzel haberlerle döneriz canım..
Canım ya o kadar heyecanlanma baya bi etkliyomuş tansiyonunu aman dkkat et canım
çok enteresan.. korktum vallahi. benim arada elim gidiyo meraktan mı nedense bakıyım hala geliyo mu diye azıcık sıkınca geliveriyo
aman aman dokunmam bir daha..
annemlerdeydim bi hafta on gündür falan kendi dr.uma sorarım ben de burdayken gelmeye başladı o sıvı o yüzden soramadım da..
iyi oldu söylediğin canım. yoksa ben merak ettikçe dokunur sıkar bakardım kesin..
(görmemişlik böyle oluyoı sanırım ilk bebek çok istenen hamilelik olunca insan kayışı koparım herşeyi inceliyo herşeyde bişeyler arıyo benim gibi)
kızlar günaydın,ne güzel ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönenler var,çok sevindim ben de bu cumartesi gidiyorum,bakalım bu zamana kadar elleriyle yüzünü saklayan utangaç oğlum yüzünü gösterecek mi çok özledim 5 haftadan fazla oldu..bu arada benim göbeğimi görenler 1 ay önden gidiyor diyorlar,bakalım 4 ay sonra ne olucaz:)
Kızımız EYLÜL
Eki Görüntüle 418812
Eki Görüntüle 418813
Eki Görüntüle 418814
Eki Görüntüle 418815
Eki Görüntüle 418816
bu da göbüşümüzne güzel sizin göbüşler çıkmış beni gören hamile demiyo
gazım var gibiyim sanki... hatta geçen annemin arkadaşını gördük uzun aradan sonra farketmedi bile
dedim bebiş geliyo aaaa dedi ne kadarlık dedim 22 hafta oldu..
kaç ay oluyo dedi.. 5. ayın içindeyiz dedim.. sana yemek vermiyolar mı kuzuuuuum dedi
Eki Görüntüle 418819
maşallah canım kızınada sana daonun ağzını yüzünü parmaklarını yerim ben ne güzel göstermiş kendini benim kız ayrıntılıda hep eşinin arkasına saklandı cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?