2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

masallahhhhhh Allah nazarlardan saklasın ikinizi de..Kız benim kilolardan azcık verim sana.beni gören 9 aylık hamile sanıyor benim 3. ayda bile kocaman göbeğim vardı

masallahhhhhh Allah nazarlardan saklasın ikinizi de..Kız benim kilolardan azcık verim sana.beni gören 9 aylık hamile sanıyor benim 3. ayda bile kocaman göbeğim vardı

Canım bende senin gibiyim ama takmıyorum ne yapayım sağlıklı olalım da başka bi sıkıntı olmasın sadece bende kilo artışı artınca belimdeki ağrıyı daha çok hissediyorum o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum biraz

oyyy maşallahhh

seve seve alırım valla.. accık şöyle göbüşümü gere gere dolaşıyım yahu ben de

kızlar bi önceki sayfada sormuştum ama bi daha sorayım göğüsünüzden sıvı geliyor mu hiç sizin de?
bi de bu kolostrum denen sıvı çok önemliymiş diyorlar..
hatta yapabilirseniz sağın ve dondurucuya atın bebişe verin doğunca diyorlar ne kadar doğrudur?
bağışıklığına vs çok büyük katkısı oluyor-muş:44:

sanırım bizim forumda bi yerde okumuştum ama tabi bu da bi şehir efsanesi olabilir

Hanımlar şeker testi sadece 24. hatada mı yapılıyor 25. haftada yaptıracak olanlar var mı?
doktor şeker yüklemesi için beni 27. haftada çağırdı.. 28. haftaya kadar yapılabiliyo..

benim 19. haftadan beri geliyo.. doktora sordum bu süt bebek için çok önemli sakın sıkmaya çalışma dedi.. kendiliğinden gelmesi sorun olmuyo ama eğer sıkarak getirilirse erken doğuma sebep oluyomuş

aynen ben de belimden cok rahatsızım..Haziran 2 de ablamın düğünü var.Dün abiye bakmaya gittim kendime.Hiçbir şeye sığamadım Büyük bedene baktım onlar da hep yaşlı teyze işi.Başta cok mutsuz oldum ama allah kızımın yüzüüne baktı bi yerde uygun fiyata hamile abiye bulabildim. 400 liraya iki tane elbise aldım.üstelik zayıflasam da kilo alsam da giyilebilir. Zayıf bi hamile olsam cok daha ucuza da mal edebilrdim hatta

kendi doktorumda girdim bir sorun yok dedi herşey normal ama başka bir göz daha görsün istiyorum dedi..yarın başka bir prof.a daha görüneceğim.organ gelişimi üzerine uzmanmış kendisi.bakalım umarım ondan da iyi sonuç çıkar.yaşımdan dolayı herhangi bir sorun çıması diye yönlendirdi beni..yaşım 36 bu arada.

güle güle kullan cnm istanbuldaysan nerden aldın kıyafetini benimde almam gerek görümcemin kızı evlenecek haftaya nikahı var ben daha bakmadım bile ((

benımde gelıo cnm ama cok azz sagılıp saklanıcak kadar deıll

güle güle kullan cnm istanbuldaysan nerden aldın kıyafetini benimde almam gerek görümcemin kızı evlenecek haftaya nikahı var ben daha bakmadım bile ((

Yok canım Ankaradayım. kıyafet seçmek stresli bi iş.Çok şükür kurtuldum ben. Çoğu yerde hayatta giymeyecegin kıyafetlere 400-500lira istiyolar. yazık günah.İnsallah sen de bulursun uyguna..

benim 19. haftadan beri geliyo.. doktora sordum bu süt bebek için çok önemli sakın sıkmaya çalışma dedi.. kendiliğinden gelmesi sorun olmuyo ama eğer sıkarak getirilirse erken doğuma sebep oluyomuş

çok enteresan.. korktum vallahi. benim arada elim gidiyo meraktan mı nedense bakıyım hala geliyo mu diye azıcık sıkınca geliveriyo
aman aman dokunmam bir daha..
annemlerdeydim bi hafta on gündür falan kendi dr.uma sorarım ben de burdayken gelmeye başladı o sıvı o yüzden soramadım da..

iyi oldu söylediğin canım. yoksa ben merak ettikçe dokunur sıkar bakardım kesin..
(görmemişlik böyle oluyoı sanırım ilk bebek çok istenen hamilelik olunca insan kayışı koparıp herşeyi inceliyo herşeyde bişeyler arıyo benim gibi )

Son düzenleme:
kızlar yarın bende kontrole gidiyorum dua edin bana kızımla iyi haberler alalım inşallah:)) bu haftada ne yapılır hiç bilmiyorum walla sizlerden takip ediyorum bakalım napıcak dokotr... bu arada her doktora gidişimde stres oluyorum sizdede oluyo mu???

kızlar günaydın,ne güzel ayrıntılı ultrasondan güzel haberlerle dönenler var,çok sevindim ben de bu cumartesi gidiyorum,bakalım bu zamana kadar elleriyle yüzünü saklayan utangaç oğlum yüzünü gösterecek mi çok özledim 5 haftadan fazla oldu..bu arada benim göbeğimi görenler 1 ay önden gidiyor diyorlar,bakalım 4 ay sonra ne olucaz:)

ben acayip heyecanlanıyorum tansiyonum 9-5 ten 3 puan yükseliyor valla,inşallah güzel haberlerle döneriz canım..

canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın merak etme

ben de inanılmaz heyecan oluyor.. hatta eşimle tarıştık bi kere..
evden çıkana kadar panik ordan oraya koşuşturdum durdum ne giyiyim saçım başım ay heyecanlıyım vs..
tam hastaneye giricez heyecanlımısın aşkım dedim aşkım senin stresinden heyecan mı kaldı beni de panik ettin dedi
enemmm sen misin onu diyen.. dön dedim eve gidiyoruz
noldu dedi. bebeğin için heyecanlanmıyorsan görmeye de gerek yok dedim..
nuh dedim peygamber demedim eve döndük..(inat damarım tutuveriyo)
arada bnim kantarın topuzu kaçıyor resmen eziyet ediyorum da sonradan fark ediyorum kuzu kuzu özürümü diliyorum
ah bu hormonlarrr

Güle güle kullan canım.. Abiye kıyafetler hep pahalı uygun bulmak zor ama zayıflayıncada giyebimen güzelmiş :)

benım 3 hafta sonra cnmm 27 olcam nasıpsee .. 28 haftaya kadar yapılıo sanırım .. bırden 27 olucam dıyınce garıp oldumm 30 a bısı kalmaamısss:18::18::18::18:

Büyüyoruz canım bi bakcaz ki bebişler kucağımızda burya da daha sık giremeyiz artıkın ya da bebişler uyuyunca ancak gireriz :)

Hayırlı haberlerle gel canım ben pek stres yapmıyodum da bu sefer yapıyorum çok kilo aldığım için doktor kızacak ondan stres oluyorum ama banane olsun

ben acayip heyecanlanıyorum tansiyonum 9-5 ten 3 puan yükseliyor valla,inşallah güzel haberlerle döneriz canım..

Canım ya o kadar heyecanlanma baya bi etkliyomuş tansiyonunu aman dkkat et canım

bende sıkıyodumm yaa korktum sımdı

bende ılk baslarda oluodu ayrıntılıya gıtmeden once bı stres oldumm alllah asukur gectı sımdıde dogum stresıı .. stres bıtmıokı cnm :=)

hayırlı haberlerle gel ınss cnm bende salı gunu oldumm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…