2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

......................................

aman takma kafana ya bende 6-7 kilo falan aldım napalım veririz artık herkesin bünyesi bir değil... ne bilim doktora gitmek stres unsuru benim için ya kötü birşey derse diye düşünmekten kendimi alamıyorum(( panik atak rahatsızlığım var gerçi benim o tetikliyor sanırım((( Allah ın izniyle bebişlerimize kucağımıza bir alsak inşallah onların yaptıklarını konuşmayı nasip eder Allah ım burda:))) haberleri ileticem çok öptümmmmm.....

selam kızlaar, ben aşı olmuyorum. doktoruma sordum olmak zorunda değilsin. doğum yapacağın yerin steriline güveniyorsan yaptırmana gerek yok dedi. zaten doktorum kendi girecek doğuma. aşı falan olmuyorum yırrttım :)

ayyy canımm yaa sendede mi başladı bendede var doğum stresi sorma gitsin halbuki daha önümüzde koca bir yaz var ama işte:)))

maşallah canım kızınada sana da onun ağzını yüzünü parmaklarını yerim ben ne güzel göstermiş kendini benim kız ayrıntılıda hep eşinin arkasına saklandı cimcime

sağol teyzesi.. inşallah sizin cadıcık da gösterir kendini inan insan şok oluyo böyle görünce inanılmaz tarif edilemez bi mutluluk duygu yoğunluğu kaplıyo içini..

Allah hepimizin yavrularını korusun kollasın inşallah

ben acayip heyecanlanıyorum tansiyonum 9-5 ten 3 puan yükseliyor valla,inşallah güzel haberlerle döneriz canım..

ayy canım yaa sende aynı ben kontole bu kadar stres yapıyosak nasıl doğuma gidicez acaba biz merak ediyorum:))) iyi haberlerini bekliyorum tatlım haberleşelim muhakkak....

ayyy canım benim çok güldüm yaa alemsin walla:))) olsun arada olur o kadarda çeksinler bir zahmet baba oluyorlar:))) bende çok heyecanlanıyorum genelde tek gidiyorum hastaneye eşim izin alamıyor( hele bazen doğumu düşünüyorum o zaman benim surat 5 karış domuz gibi oluyorum sanki doğuranların canı yok ama işte doğuma giderken nasıl olucam çok merak ediyorum kendimi???? bende bu tırsaklık varken sezeryan olur zaten bu gidişle:))))

birşey sorucam kızlar.. cumartesi 19 mayısa denk geliyo.. acaba o gün mısır çarşısı ve mahmutpaşadaki mağazalar kapalı olur mu:44:

benimde doktorum tavsiye etmiyorum nasıl olsa doğumunu hastahanede yapcaz eskiden evde doğumlar yaygın olduğu için öneriliyordu dedi:)) bende yırttım:)

Canım bence takma kafana çok fazla, ne kadar düşünürsen o kadar gerileceksin. Sıkma kendini zira sen kendini ne kadar sıkarsan sık, olacak değişmeyecek ve sadece bebeğini üzmüş olacaksın. Ben de 30. haftamda yurtdışına gideceğim yalnız başıma orada doğurmak için. Çünkü karı koca çifte vatandaşlığımız var ve bebeğimin de öyle olmasını istiyorum. Eşim otomobille önden gidecek. Ben 2 gün sonra uçakla. Ben hiç düşünmüyorum ne olacak diye, tek dediğim Allah hayırlısını versin demek ve dua etmek...

aynen bende de canım kontrolden sonra 2-3 hafta iyiyim ama kontrole 10 gün kala falan tekrar stres başlıyor, bebeğim iyi mi acaba, herşeyi normal mi vs:18::18:

bende ılk baslarda oluodu ayrıntılıya gıtmeden once bı stres oldumm alllah asukur gectı sımdıde dogum stresıı .. stres bıtmıokı cnm :=)

yaaa ben doğumla ilgili yazı bile okuyamıyorum içim daralıyor geçenlerde eşimle normal doğum videosu izleyelim dedik bekarken izleyebilmiştim ama şimdi ilk saniyelerde hemen kafamı çevirdim bakamadım

ben de geçen sene olduğum için doktorum yaptırma dedi

kilo rekoru kimde acaba kızlar.en çok kilo alan ve en az kilo alan kim?ben bugün itibarı ile 10 buçuk kilo almış bulunmaktayım.doktor şimdiden bukadar alman fazla diyordu ama takan kim.

Ben ilk üç ayda 12 son bir ayda 2 olmak üzere 14 kilo aldım:) 56 kiloydum 70 kilo oldum:) Korkarım en çok ben aldım

Ben ilk üç ayda 12 son bir ayda 2 olmak üzere 14 kilo aldım:) 56 kiloydum 70 kilo oldum:) Korkarım en çok ben aldım

selam arkadaslar, ben de sanırım çok kilo alacaklardanım 22+3 'de 10 kilo almış bulunmaktayım :) ama bi avantajım var ben çok zayıftım yaklaşık 43 kilo falandım.. ama anlayamadığım bu sıralar öyle çok fazla yiyemiyorum yine kilo almışım :)
ayrıca yeni sağlık ocağından geldim tetanoz aşımı oldum öncesinde çok araştırdım doktoruma danıştım olmaya karar verdim.

selam arkadaslar, ben de sanırım çok kilo alacaklardanım 22+3 'de 10 kilo almış bulunmaktayım :) ama bi avantajım var ben çok zayıftım yaklaşık 43 kilo falandım.. ama anlayamadığım bu sıralar öyle çok fazla yiyemiyorum yine kilo almışım :)
ayrıca yeni sağlık ocağından geldim tetanoz aşımı oldum öncesinde çok araştırdım doktoruma danıştım olmaya karar verdim.

kızlar bebek bakım çantam geldi.. çok beğendim resimde küçük gözüküyodu ama açtığımda istediğimden de büyük olduğunu gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…