......................................
bende sıkıyodumm yaa korktum sımdı
bende ılk baslarda oluodu ayrıntılıya gıtmeden once bı stres oldumm alllah asukur gectı sımdıde dogum stresıı .. stres bıtmıokı cnm :=)
hayırlı haberlerle gel ınss cnm bende salı gunu oldumm ..
hayırlı haberlerle gel ınss cnm bende salı gunu oldumm ..
maşallah canım kızınada sana daonun ağzını yüzünü parmaklarını yerim ben ne güzel göstermiş kendini benim kız ayrıntılıda hep eşinin arkasına saklandı cimcime
ben acayip heyecanlanıyorum tansiyonum 9-5 ten 3 puan yükseliyor valla,inşallah güzel haberlerle döneriz canım..
canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın merak etme
ben de inanılmaz heyecan oluyor.. hatta eşimle tarıştık bi kere..
evden çıkana kadar panik ordan oraya koşuşturdum durdum ne giyiyim saçım başım ay heyecanlıyım vs..
tam hastaneye giricez heyecanlımısın aşkım dedim aşkım senin stresinden heyecan mı kaldı beni de panik ettin dedi
enemmmsen misin onu diyen.. dön dedim eve gidiyoruz
noldu dedi. bebeğin için heyecanlanmıyorsan görmeye de gerek yok dedim..
nuh dedim peygamber demedim eve döndük..(inat damarım tutuveriyo)
arada bnim kantarın topuzu kaçıyor resmen eziyet ediyorum da sonradan fark ediyorum kuzu kuzu özürümü diliyorum
ah bu hormonlarrr
selam kızlaar, ben aşı olmuyorum. doktoruma sordum olmak zorunda değilsin. doğum yapacağın yerin steriline güveniyorsan yaptırmana gerek yok dedi. zaten doktorum kendi girecek doğuma. aşı falan olmuyorum yırrttım :)
birşey sorucam kızlar.. cumartesi 19 mayısa denk geliyo.. acaba o gün mısır çarşısı ve mahmutpaşadaki mağazalar kapalı olur mu:44:
Kızımız EYLÜL
Eki Görüntüle 418812
Eki Görüntüle 418813
Eki Görüntüle 418814
Eki Görüntüle 418815
Eki Görüntüle 418816
bu da göbüşümüzne güzel sizin göbüşler çıkmış beni gören hamile demiyo
gazım var gibiyim sanki... hatta geçen annemin arkadaşını gördük uzun aradan sonra farketmedi bile
dedim bebiş geliyo aaaa dedi ne kadarlık dedim 22 hafta oldu..
kaç ay oluyo dedi.. 5. ayın içindeyiz dedim.. sana yemek vermiyolar mı kuzuuuuum dedi
Eki Görüntüle 418819
maşallah canım kızınada sana daonun ağzını yüzünü parmaklarını yerim ben ne güzel göstermiş kendini benim kız ayrıntılıda hep eşinin arkasına saklandı cimcime
maşallahkızımın adaşına ..........
ayy super bı seymıs ayrıntılı...bizde bugun 6 da gıdıcez...uc gecedır uyku yok bende ...bı yandan gorme heyecanı bı yandan her sey ıyı mı telasıııı...
boyle gorucem bende .....ıyıce heyecanlandımmmm....
ya normalde uçak yolculuğunun bir sakıncası yok aslında... erken doğum riskin varsa doğumu tetikliyor. Beni stres, tek başıma valiz taşımak vsy daha çok düşündürüyor. Çünkü yalnız olacağım.. 28-29 haftamda gideceğim inşallah..
İyi geceler...
ooooo zengınler bellı olduu
kızlar yarın bende kontrole gidiyorum dua edin bana kızımla iyi haberler alalım inşallah:)) bu haftada ne yapılır hiç bilmiyorum walla sizlerden takip ediyorum bakalım napıcak dokotr... bu arada her doktora gidişimde stres oluyorum sizdede oluyo mu???
selam kızlaar, ben aşı olmuyorum. doktoruma sordum olmak zorunda değilsin. doğum yapacağın yerin steriline güveniyorsan yaptırmana gerek yok dedi. zaten doktorum kendi girecek doğuma. aşı falan olmuyorum yırrttım :)
kilo rekoru kimde acaba kızlar.en çok kilo alan ve en az kilo alan kim?ben bugün itibarı ile 10 buçuk kilo almış bulunmaktayım.doktor şimdiden bukadar alman fazla diyordu ama takan kim.
Eki Görüntüle 418789 Eki Görüntüle 418790 Eki Görüntüle 418792 Eki Görüntüle 418793 Eki Görüntüle 418794 Eki Görüntüle 418795 Eki Görüntüle 418796 Eki Görüntüle 418797 Eki Görüntüle 418798 Eki Görüntüle 418799 Eki Görüntüle 418800 Eki Görüntüle 418801 Eki Görüntüle 418802
örmeyı bılenler orsun ben bayıldım bunlaraa .. ben yapamıyorumm
Ben ilk üç ayda 12 son bir ayda 2 olmak üzere 14 kilo aldım:) 56 kiloydum 70 kilo oldum:) Korkarım en çok ben aldım
Ben ilk üç ayda 12 son bir ayda 2 olmak üzere 14 kilo aldım:) 56 kiloydum 70 kilo oldum:) Korkarım en çok ben aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?