2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Yemeklerimi yaptim.kahvemide yaptim ictim:)terlik torbasi dikiyorum kendime makinada telden de bakiyorum:)gomlek dikmistim ilik acmaya vermem gerek.cok isim var cok:)

kızlar ya midem çok kötü bugün yine kustum benim gibi olan var mı aranızda:2:

cnm 7 .ci aya girildiğinde bulantılar kusmalar normal reflü mide yanması kızımda ben 20 gün çekmiştim mide ekşimesi ve çıkarma olmuştu kaç kere gece acile gitmiştik çok su kaybetmiştim gaviscon çok iii geliyor geçmiş olsun

sağol canım zaten 4. ayın sonuna kadar sürekli çıkardım oh rahatladım derken şimdi tekrar başladı ya

Erkek Bebeğim için
fiyatları uygun kızlar bi bakın isterseniz ben bitane çikolatalı bide erkek figürlü badem şekerinden yaptırıcam

:)) ben sıkıldım artık bana gelen dolap süslerinden ya doğum ya nikahh almıyorum artık öggg geldi yer kalmadı dolabımdaaaaa söküp atıcma hepsinidee kayıvalidemde heryerden birertanede bize alıyorrr valla yakındır sökmem
kendi çocuğumada klasik takılıcam lokummmm:)) kaliteli lokum dağıtacağım.

ben de magnet, süs vs. yaptırmayı düşünmüyorum. Hastanede ve mevlütte dediğin gibi lokum veya çikolata dağıtırım olur biter.

ben de magnet, süs vs. yaptırmayı düşünmüyorum. Hastanede ve mevlütte dediğin gibi lokum veya çikolata dağıtırım olur biter.

:)ben çok detaycı biride değilim ayrıntılar sıkıyor beni yaaa en güzeli lokumDD hastane odası falanda süsletmeyeceğim içimden gelmiyor hahaha
sein vamrı öyle bir isteğin

selam kızlar,

geçmişi okudum herkes iyi sanırım bizde iyiyiz ama ufak tefek sıkıntılar var tabi. 1. artık çok çabuk yorulmaya başladım,azcık iş yapsam ter basıyor , nefes nefese kalıyorum. 2. de mide yanmalarım başladı, hatta bütün yemek borum ve genzim cayır cayır yanıyor. ilaç içmek istemiyorum ama sakız çiğnemek bir nebze iyi geliyor. Yarında ayrıntılı ultrasona gireceğiz, çooooook heyecanlıyım bu gece uyuyamam artık çok özledim oğlumu bizde haberler bu şekilde

off kızlar artık yavaş yavaş bana sezeryan korkusu geldi 2.ci kez olduğu için başıma neler geldiğini bildiğim için dahada korkmaya başladım doktorumla konuşucam ameliyathaneye girmeden beni bayıltsın oraları görmek üzerime örtüleri sürekli örtmelerini vücuduma ilaç sürmelerini bip bip sesleri dymak istemiyorum epidural zaten yaptrmazdım doktorumda epidurala karşı epidual bana entelik gibi geliyor eskiden epiduralmi varmış hemde çok tehlikeli felç olma riski varmış yada doğumdan sonra geçmesi zor olan şiddetli bel ağrıları baş ağrıları en iyi hastaneler doğum yapan arkdlarımdan biliyorum birini kaan kocatepe yaptı ameliyatını bel fıtık oldu kız of offff

kızlar paşamın kıyafetlerini yavaş yavaş yıkamaya başladım hacışakir matik ve dalin bebekler için yumuşatıcı azcık koydum daha paşam gelmeden ev bebek gibi koktu

canım yaaa öyle deyip bizi de korkutmasan benim ablamda genel anestezi ile sezeryan oldu , gayette az acı ile atlattı, ayrıca kuzenimde epidural sezeryan yaptı, kesinlikle çok memnun ve 100 kere daha doğursam yine aynısını yapardım dedi. çünkü genel sezeryandan uyandıktan sonra ameliyat yerinin ağrısını ister istemez yaşıyormuşsun ama epidural sezeryanda , doğumdan çıktıktan sonra yaklaşık 2-3 saat daha belden aşağı kısmın uyuşuk kaldığı için ameliyat yarasının en ağrılı dönemlerini hissetmiyormuşsun , acıyı hissetmediğin içinde rahatça bebeğini emzirip ilgilenebiliyormuşsun. bunları duyunca ben epidural yapmaya karar verdim ama tabi ki o an ki heyecanıma bağlı ....

Ilac icmeyerek sdece kendine eziyet ediyorsun hic bir zarari yok rennie ve gvisconun.olssa kizima olurdu 10 gunde 7 sise bittigini biliyorum.yanma oluncada suan gunde 3 tablet cignedigim bile oluyor..bile bile cekmek bana cok nlamsiz geliyor:)

Selam kızlar, aranızda göbek deliği acıyan var mı ya?Benim bu aralar hareket edince,gerinince falan baya acıyor.

kızlar paşamın kıyafetlerini yavaş yavaş yıkamaya başladım hacışakir matik ve dalin bebekler için yumuşatıcı azcık koydum daha paşam gelmeden ev bebek gibi koktu

Kiyafet yikamak icin coooook erken bence hem kokusu kalmaz hem utusu bozulur tozlanir vs..ben kizimda 7.aydan sonra yikdim bunda da oyle yapicam.birde her ameliyat gibi epiduralinde riskli veya iyi yonleri var bence burda bircogunun ik dogumu boyle seyler yzmak dogru degil diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…