hehee değiştirmeee tamam ama üzerineee birşeylerrr giydirsenDDDD
Bu haftalardan itibaren bebek sesimi duyabiliyorsa yazık yaa
ben sürekli cart bi sesle
"oğğğğğluum çıkar o sakızı ağzından"
"yavruuuum gelmeyim bak oraya"
"kızııııımmm kes artık konuşmayı"
şeklinde cümlelerle bağırıyorum çocuk doğunca da böyle bağırınca direk susarmış mesela
:))) hehe dinleyebilriz ama görmeye gerek yok hatta bebişler varlığını bilmesine gerek yok
Ama biyeri gözükmüyor ki valla bak
kızlaaarrr
herkese tatlı rüyalar...
kendinize iii bakın
yarın görüşmek üzereeeee
uykumuz yok ama yarın okul var yoksa salak gibi oluyrm bennnn
byeeeeeeee
Mümkünse hiç bilmesinler ya ben bebişime tv seyrettirmeyi düşünmüyrum bakalım başarabilecek miyim :)
kızlaaarrr
herkese tatlı rüyalar...
kendinize iii bakın
yarın görüşmek üzereeeee
byeeeeeeee
kızlarrr geldim bileeeee hafif hafif yağmur atıştırıyordu mis gibi toprak kokularının arasındaa yürüdükkk:))) bbiraz yoruldum ama güzelddd
benim minnoşşşşşun hareketleriii dışarıdanda farkediliyor artıkkkk:)
göbişi açıp seyretmek çok güzell yaa maşallah
kızz psikolojim bozuluyorrrD kendimi görüyorr gibiyim :)) sanki doğuruyorum doğum sancısı çekiyorum bağırıyorum ay birde dombiliyim ay ne olur giydir
ay canım inş. başarabilirsinnnnn seyredek hiçbirşey yok çünküü tv lerdeeeeee
yaa benim ki hala net anlaşılmıyor, elim karnımda uyuyorum resmen ama sadece hafif seyirmeler hissediyorum bazen o kadar. Ben de hissetmek istiyorum.
Ben uzun süredir izlemiyorum arada bi tivibudan bakıyorum cıks sıkılıyorum bana göre deil tv.
Kızlar ya arada sırada vuran mide bulantılarınız oluyo mu 6 ay bitcek nerdeyse mide bulnatım yok çok şükr ama birden vuruyo bazen kötü oluoyrum
kızma ama çok gıcık bi avatar yaaCanım sen bana bişey mi diyecektin bağlantım düştü, ama peşin peşin söyliyim avatarı değiştirmem
ay süper.....
benimkininde okulda hiç sesi sedası çıkmıyooooo,ben cadı gibi bağırıyrm sanırım ondannn bak şimdi aklıma geldiii
yazık kızz kuzucuklaraaaa
Ya gülüyor ama bak yüze net. Bir de günlerimiz yakın bugünlerde kasıklarında hareketlenme var mı?Benim bugün bi kıpırdıyor ama gaz mı mesane mi rahim mi anlamaıyorum hayret :44:
kızma ama çok gıcık bi avatar yaa
aynen okulda hiç kıpırdamıyor çocuk yazık yaa
korkup tırsıyor heralde
bana mı diyor diye bakınıyodur saf saf
hımssss bzide tv hep açık ama abuk subuk şeyler seyretmiyoruzzBen uzun süredir izlemiyorum arada bi tivibudan bakıyorum cıks sıkılıyorum bana göre deil tv.
:
:))) peki öyle olsunnn öyle olsun :)))
hımsss ya ben pijamalaırmı giyerken falan bacaklarımı indiirp kaldırırken vajinal bölgede sızlamar oluyor( ayakakbımı çıkarıp giyerkende aynı şey oluyorrrr sanki genişleme gibi.
Yani kastettiiğin bumu bilemedim
Ay ne bileyim valla ne desen oluyor, ağrı önemli değil çekerim,bi sıkıntı çıkmasın da.Belki de psikolojiktir dün doktorumun izne çıktığını öğrendim 2 hafta yokmuş.Tam da muayene günüm gelmişti.Neyse bakalım
bende bebişin kremini,ıslak mendilini vs..bişeylerini koyarım die aldım çok şeker geldi......
Bir sorum daha var.
Uyku tulumu alan var mı??Aylara göre mi satılıyor. 0-3 ay için ayrı 3-6 ay için ayrı mı alcaz, yoksa standartlar mı???
yeğenimin yorganlarını kullanıcam.alırsam uyku tulumu alırım sanırım...
hahaa:)) aynı benn :))
çocuğu olanlar teyze olmayanlar ablaa diyordum ama hayatım artık teyze adayıyıyzbiz teyzelik yapalımki bebişlerimizede teyzeler çıksın
ben kaçayım. çok boynum ağrıyor bugün..çin yağı sürünüp uzanayım azcık. iyi geceler, renkli rüyalar herkese...
Bu haftalardan itibaren bebek sesimi duyabiliyorsa yazık yaa
ben sürekli cart bi sesle
"oğğğğğluum çıkar o sakızı ağzından"
"yavruuuum gelmeyim bak oraya"
"kızııııımmm kes artık konuşmayı"
şeklinde cümlelerle bağırıyorum çocuk doğunca da böyle bağırınca direk susarmış mesela
ii geceler.kızlaaarrr
herkese tatlı rüyalar...
kendinize iii bakın
yarın görüşmek üzereeeee
byeeeeeeee
hıms psikolojiktir diyelim etkilenmeyelim canım ama şuda bir geçrek vucut artık kendini doğumada hazırlıyorr olaiblir bildiğim kadarıyla kemikler bile esniyormuşş onun etkileride olailbir canım.
Dr lara izine çıkma yasağa getirisnlerDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?