2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Çocuk doğunca tip tip bakamrış sana ki bu melelkten bu cart ses çıkıyo diye :))

:))) hehe dinleyebilriz ama görmeye gerek yok hatta bebişler varlığını bilmesine gerek yok

Mümkünse hiç bilmesinler ya ben bebişime tv seyrettirmeyi düşünmüyrum bakalım başarabilecek miyim :)

yaa benim ki hala net anlaşılmıyor, elim karnımda uyuyorum resmen ama sadece hafif seyirmeler hissediyorum bazen o kadar. Ben de hissetmek istiyorum.

kızz psikolojim bozuluyorrrD kendimi görüyorr gibiyim :)) sanki doğuruyorum doğum sancısı çekiyorum bağırıyorum ay birde dombiliyim ay ne olur giydir

Ya gülüyor ama bak yüze net. Bir de günlerimiz yakın bugünlerde kasıklarında hareketlenme var mı?Benim bugün bi kıpırdıyor ama gaz mı mesane mi rahim mi anlamaıyorum hayret :44:

ay canım inş. başarabilirsinnnnn seyredek hiçbirşey yok çünküü tv lerdeeeeee

Ben uzun süredir izlemiyorum arada bi tivibudan bakıyorum cıks sıkılıyorum bana göre deil tv.

Kızlar ya arada sırada vuran mide bulantılarınız oluyo mu 6 ay bitcek nerdeyse mide bulnatım yok çok şükr ama birden vuruyo bazen kötü oluoyrum

yaa benim ki hala net anlaşılmıyor, elim karnımda uyuyorum resmen ama sadece hafif seyirmeler hissediyorum bazen o kadar. Ben de hissetmek istiyorum.

ay cnaımm tam olarka kaçıncı haftadasınn merak etme kısa zamanda hissedeceksinn. Hissedincede hiç durmasın isteyeceksin.

Benim bulantı değil de, yanma ve bazen de sertleşme oluyor.Sanırım yemeğe bağlı sertleşiyor taş gibi böyle.

Canım sen bana bişey mi diyecektin bağlantım düştü, ama peşin peşin söyliyim avatarı değiştirmem
kızma ama çok gıcık bi avatar yaa
ay süper.....
benimkininde okulda hiç sesi sedası çıkmıyooooo,ben cadı gibi bağırıyrm sanırım ondannn bak şimdi aklıma geldiii
yazık kızz kuzucuklaraaaa

aynen okulda hiç kıpırdamıyor çocuk yazık yaa
korkup tırsıyor heralde
bana mı diyor diye bakınıyodur saf saf

Ya gülüyor ama bak yüze net. Bir de günlerimiz yakın bugünlerde kasıklarında hareketlenme var mı?Benim bugün bi kıpırdıyor ama gaz mı mesane mi rahim mi anlamaıyorum hayret :44:

:))) peki öyle olsunnn öyle olsun :)))
hımsss ya ben pijamalaırmı giyerken falan bacaklarımı indiirp kaldırırken vajinal bölgede sızlamar oluyor( ayakakbımı çıkarıp giyerkende aynı şey oluyorrrr sanki genişleme gibi.
Yani kastettiiğin bumu bilemedim

Ay ne bileyim valla ne desen oluyor, ağrı önemli değil çekerim,bi sıkıntı çıkmasın da.Belki de psikolojiktir dün doktorumun izne çıktığını öğrendim 2 hafta yokmuş.Tam da muayene günüm gelmişti.Neyse bakalım

hıms psikolojiktir diyelim etkilenmeyelim canım ama şuda bir geçrek vucut artık kendini doğumada hazırlıyorr olaiblir bildiğim kadarıyla kemikler bile esniyormuşş onun etkileride olailbir canım.
Dr lara izine çıkma yasağa getirisnlerDDDD

biz bi koşu beşik kurup geldik :) biri gittti

bende bebişin kremini,ıslak mendilini vs..bişeylerini koyarım die aldım çok şeker geldi......

aynen, ben de o düşünceyle şaaptım. alcam da daha sonra alcam :)
Bir sorum daha var.
Uyku tulumu alan var mı??Aylara göre mi satılıyor. 0-3 ay için ayrı 3-6 ay için ayrı mı alcaz, yoksa standartlar mı???

ben almadım ama arkadaşlardan kullanıp memnun kalan var. bilemedim ben. dogsunlar da oa vakit akçam duruma
yeğenimin yorganlarını kullanıcam.alırsam uyku tulumu alırım sanırım...

bebekleri ilk etapta yorganı yatagın ayak ucuna sıkıştşıtırıp bebeği de yatağın ayak ucuna yatırmak gerek. yorgan boyunu kol altına kadar ayarlayıp dedğin gibi tepişirken boğulmasın diye.
kitabın yalancısıyım, öyle yazıodu :)
hahaa:)) aynı benn :))
çocuğu olanlar teyze olmayanlar ablaa diyordum ama hayatım artık teyze adayıyıyz biz teyzelik yapalımki bebişlerimizede teyzeler çıksın

geçen yıla kadar karşı çıkıyordum ama alıştım artık o sıfatlara:) kabullendim durumumu
ben kaçayım. çok boynum ağrıyor bugün..çin yağı sürünüp uzanayım azcık. iyi geceler, renkli rüyalar herkese...

ii geceler :)

oyy zor iş. ben,mkiler küçükler, bi baktım mı susuyorlar allahtan :)
kızlaaarrr
herkese tatlı rüyalar...
kendinize iii bakın
yarın görüşmek üzereeeee

uykumuz yok ama yarın okul var yoksa salak gibi oluyrm bennnn
byeeeeeeee
ii geceler.
ben de kaçanzi

En azından haber verselerdi geçen hafta giderdim.Neyse canım sayılı gün çabuk geçer.Of kemikler bi de doğumda esniyormuş, birinden duymuştum çatırdadığını hissediyormuş.Umarım abartıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…