- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
Devlet ücretsiz yapıyor sanırsam canım...
sağol canım teşekkür ederim..peki bu bildiğimiz şekerli sumu yoksa eczaneden falanmı almak gerekiyor??:26:
Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım
Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...
Bebeğimin nurunu çoğalt ...
Amin...ALLAHIM
RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...
Bildiğin şekerli su, insaflı olan yerler içebilmen kolay olsun diye içerisine, oralet gibi birşeyler de koyuyorlar. Sen de yanında götürebilirsin, limon falan. Gebeliğe özel birşey değil bu ölçüm, herhangi bir dahiliyeden isteyebilir , sonuçlarını kadın doğum doktoruna gösterebilirsin. AMa daha 3 haftan var bildiğim kadarıyla. Ben de pazartesi yaptıracağım mesela
ayy yaaaağlattın benii(( kuran dinliyordumm içmdende dua ediyordummm bir kafamı çeviridm bu duayı paylaşmışssın ay çok tuhaf oldum kuzu ya
amin inş.. inş.
bu arada ankara da şeker yükleme testini ucuza yapan bi yer var mı kızlar..bi tek kan vericez sonuçta..40TL vermek istemiyorum...
bu duayı ilk okuduğumda bende ağlamıştım..anne olduğumu bir nebze de olsa hissettirmişti bana
bu duayı ilk okuduğumda bende ağlamıştım..anne olduğumu bir nebze de olsa hissettirmişti bana
ayy yaaaağlattın benii(( kuran dinliyordumm içmdende dua ediyordummm bir kafamı çeviridm bu duayı paylaşmışssın ay çok tuhaf oldum kuzu ya
amin inş.. inş.
beni de 30 mayısta yani 23+4te çağırdılar ama ondan bir gün önce gider devlette yaptırırım..devletide aradım eczaneden glikoz alman gerekiyo diyolar..daha sonra devlete eczanelerde ödenen katılım payları var 12 TL..e glikoz içinde para vericeksem gider 40 TL ye özel de yaptırırım bilemedimki ne yapsam ya..sözde tasarruf edeyim dedim ama çıkamadım işin içinden..devlet hastanelerinin sonradan süpriz yapıp eczanelerde muayene ücretiniz var demesi acayip sinirime dokunuyo
sağol canım teşekkür ederim..peki bu bildiğimiz şekerli sumu yoksa eczaneden falanmı almak gerekiyor??:26:
canım bana hemşire eczaneden 50 gr lık glikoz testi ve 500 ml su al dedi test 1.75 tl canım reçetesiz falan alıyorsun. sabah aç karnına gittim sğalık ocağına önce açlık şekeri ölçüldü sonra glikozu içtim 1 saat bekliyorsun tekrar kan alınıyor ondada tokluğa bakıyorlar canım.
hangi ayet bunlar kızlar
beni de 30 mayısta yani 23+4te çağırdılar ama ondan bir gün önce gider devlette yaptırırım..devletide aradım eczaneden glikoz alman gerekiyo diyolar..daha sonra devlete eczanelerde ödenen katılım payları var 12 TL..e glikoz içinde para vericeksem gider 40 TL ye özel de yaptırırım bilemedimki ne yapsam ya..sözde tasarruf edeyim dedim ama çıkamadım işin içinden..devlet hastanelerinin sonradan süpriz yapıp eczanelerde muayene ücretiniz var demesi acayip sinirime dokunuyo
çok parddonnnnnn.
ben hiç böle bişe yaptırmadım isteyende olmadı nediki bu böle gebelikte yapılması gereken bişimi doktorunuzmu istedi sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?