En azından haber verselerdi geçen hafta giderdim.Neyse canım sayılı gün çabuk geçer.Of kemikler bi de doğumda esniyormuş, birinden duymuştum çatırdadığını hissediyormuş.Umarım abartıyordur
kızlarrr ben kaçarrr cici bakın kendinizeeeeee yarın görüşmek üzereeeeeeeee
Bu haftalardan itibaren bebek sesimi duyabiliyorsa yazık yaa
ben sürekli cart bi sesle
"oğğğğğluum çıkar o sakızı ağzından"
"yavruuuum gelmeyim bak oraya"
"kızııııımmm kes artık konuşmayı"
şeklinde cümlelerle bağırıyorum çocuk doğunca da böyle bağırınca direk susarmış mesela
kızlar cümleten günaydın ve hayırlı cumalar herkeslere:))) yavrularımız için birbirimiz için bol bol dua edelim artık az kaldı zaman hızla ilerliyo ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAH.. ayrıca yeni katılan arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİİZZ..
senin cumanda mübarek olsun canım.geçmiş olsun ama ben öyle kol uyuşması yaşamadı doktoruna sor bence.Günaydın anneciklerrrr, herkesin cuması mübarek olsun. Ya benim sol kolum inanılmaz uyuşuyo geceleri. Sabah uzun süre de geçmiyo uyuşukluğu. Var mı öle olanlar?
günayyyyydııııııı anneler :)
günaydın herkeseeee
Günaydınnnn kızlarrrrrr
kızlar cümleten günaydın ve hayırlı cumalar herkeslere:))) yavrularımız için birbirimiz için bol bol dua edelim artık az kaldı zaman hızla ilerliyo ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAH.. ayrıca yeni katılan arkadaşlar hepiniz HOŞGELDİNİİZZ..
Hayırlı cumalar canım Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah
Günaydın anneciklerrrr, herkesin cuması mübarek olsun. Ya benim sol kolum inanılmaz uyuşuyo geceleri. Sabah uzun süre de geçmiyo uyuşukluğu. Var mı öle olanlar?
güzel anneler günaydın.nasılsınız bakalım:)
kızlar günaydın, 12 günde tam 2 kilo almışım, bu gidişle 20 kiloyyla tamamlayacağım
Günaydın anneciklerrrr, herkesin cuması mübarek olsun. Ya benim sol kolum inanılmaz uyuşuyo geceleri. Sabah uzun süre de geçmiyo uyuşukluğu. Var mı öle olanlar?
kızlar günaydın, 12 günde tam 2 kilo almışım, bu gidişle 20 kiloyyla tamamlayacağım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr:))
günaydın güzel anneler minnak bebişler herkese hayırlı cumalar........
ben bugün yaprak sarıcam vallahi gözümde büyüyor şuan içini yapıyorum artık kaç saate biter kısmet:)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?