2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Eki Görüntüle 420848 ben bornozunu bole aldım cnmm bıde pamuk tulbent aldık beyazz 3 tane yeterlı kucukken sonra bornoz almayı dusunuyorumm avuc kadar seylerr ates pahası

canım bende buna benzer bi havlu aldım tacın 100 de 100 pamuk dokununca zaten anlaşılıyo çook yumuşak bi daha tülbente gerek bile kalmayabilir alacak arkadaşlara tavsiye ederim :128:

28 haftaya kadar yapılıo cnm benımde 8 hazıranda nasıpse...

haftalarımız aynı seninle canım 8 hazirandn önce zaten muaynem var dk sölerim o bi ama bende eşimdede şeker hastası yok bilmidiğim kadarıyla ama olsun yine yaptırırım bende...

Hastane çıkışı alan bayanlar hangi marka aldınız rica etsem paylaşırmısınız ben henüz almadım ve ne alsam diye düşünüyorum yardım lütfen....

[QUOTE=MavisMavis;

İyiyiz canım sen nasılsınnn...

saol cnm bızde ııyz sukur

hayırlı cumalar herkese kızlar bugun kan sonucumu almaya saglık ocagına gıttım maşllh bana kana ılacı ıcememe ragmen kansızlık cıkmadı ıdrar tahlılıde yaptrdm sonucunu kendı doktoruma gostemrye gttımkı doguma gımıs bugun maşllh 6 tane dogum varmıs muayene olmadn geldım ogleden sonra tekrar gıtcem

[/QUOTE]

kızlar ben şimdi gidiyorum geldimde herkes çantamı beğenip yorum yapmış olsun üffen [/QUOTE]

Görevimi yapıyorum. bence böyle çantalardan gardrobuna göre ucuz ucuz bir kaç tane al. Birisi yazmıştı geçenlerde okudum çok mantıklı içine de düzenleyicilerden al. Çantanı değil düzenleyicini çıkarıp değiştire değiştire kullanırsın. Bu çok güzel günlük ve yazlık bir çanta. hepimizin kullanabileceği gibi. Sade ve şık bence, Benim tüm çantalarım büyük neredeyse, bu aralar sırt çantası kullanmaya çok alıştım, bulursam onlardan bulamazsam böyle şantalarıma organiser alacağım. Ayrıca bebek çantası biz alalım diye yapılmış ihtiyaçtan değil:)

[/QUOTE]

kızlar ben şimdi gidiyorum geldimde herkes çantamı beğenip yorum yapmış olsun üffen [/QUOTE]

begendık begendk aaa zorlaaa begendırıyodaa kıza bakk
Hastane çıkışı alan bayanlar hangi marka aldınız rica etsem paylaşırmısınız ben henüz almadım ve ne alsam diye düşünüyorum yardım lütfen....

mını damla dıe bır markaydı cnm ızmırden aldımm ..% 1oo pamuk 5lı aldım ben battanıye ayrı aldık ..daha oncede paylasmıstım sennın ıcın bıkez daha paylasıyım :)) 28 tl aldım.

Son düzenleme:
Selam hanımlaarr ben erkenden geldim bugün işe iyikide gelmişim arkamdan da sel götürmüş ortalığı. Bugün pek keyifsizim yumurtalıklarımın olduğu yer ağrıyor. Benim kız aşağıda ve ters olduğundanmı artık bilmem. Salı günü ayrıntılım var görcez bakalım. Buarada akşam diyorum az daha uğraşırsa bizim kız çıkıvercek fırt dlye rahatlıcak şaşkın. Bilde kpss sırasında doğururmuşum düşünsenize tüm sınıfın sınavı iptal

sözlerine kesinlikle katılıyorum.. insanların küçücük bebeğini kaybeden bir anne hakkında bu kadar acımasız düşünebildiğine inanamıyorum.. biraz iyi niyetli olmak lazım ki etrafımızdaki herşeye bu kadar şüpheci, kötümser yaklaşmayalım..

begendık begendk aaa zorlaaa begendırıyodaa kıza bakk

mını damla dıe bır markaydı cnm ızmırden aldımm ..% 1oo pamuk 5lı aldım ben battanıye ayrı aldık ..daha oncede paylasmıstım sennın ıcın bıkez daha paylasıyım :)) 28 tl aldım.

Eki Görüntüle 420962 [/QUOTE]

Kizlar resim nasil yukleniyordu birisi anlatabilirmi?

Topiğinizi görünce sizlerle paylaşımda bulunmak istedim, gerçi benim oğum ekime denk geliyormuş ama olsun :)
bugün değişik bir dr a gideyim dedim, daha tecrübeli birine
ve dr gebeliğimmin çok riskli olduğunu , çocuğu çok aşağıda taşıdığımı ve her an kaybedebileceğimi söyledi
karnım daha şimdiden çatlaklarla dolu, göbek deliği altında 20 nin üstünde çatlama var
ben durmadan idrara çıkyorum
benzer durum yaşayanlar var mı arkdaşlar
ne yapmam gerek bilmiyorum
moralim çok bozuk

[/QUOTE]

oyy kuzu sen maşallah herşwyi almaya başlamışın kız sabırsız seni:) rabbim güle güle kullandırsın inş bebişim.... havluna bayıldım bende alacam... hastane çıkışı 2 takım aldım battaniye zıbınlar ana kucağı falan onlarıda hallettim çantayıda aldım ama benimkide küçük yaaa ne yapcam bilmiyorum

Gecmis olsun kendi doktorun bugune kadar birsey demedimi bu konuda?bence riskli gebelik uzmanina gorunmende fayda var?pek doktor neler yapabilecegini soyledimi?asagida tasiyan cok duydum bende.ilac vs verdimi?yatarak gecirebilirsin belki gebeligini bilemiyorum ama kotu dusunme.

bence hemen başka bir doktora daha gitmelisin..bende de sürekli idrara çıkma durumu var ama bildiğim kadarıyla hamilelikte normal olan bişey..zaman kaybetmeden bir uzmana git..

Eki Görüntüle 420962 [/QUOTE]
sağol cnm artık bi hastane çıkışı alsam iyi olacak yaa.yazık yavrumun hastane çıkışı yok:18:
canım ben civilden aldım 30tlye.. çok da beğendim.. istersen resim koyayım

iyi olur cnm resim koyarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…