2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım

Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...

Bebeğimin nurunu çoğalt ...

Amin...ALLAHIM

RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle o
nu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

merhaba canım benim pazartesi aşım var aç gel sabah dediler ben 20+5 bugün 21 hafta oluyor heralde

ben ac karnına gıtmedımm ole bıseyde demedıler :26:

yenidoğan için bornoz alan var mı?yoksa ilk etapta havluyla idare edip sonra mı bornoza geçeceksiniz kızlar?
ben bornozunu bole aldım cnmm bıde pamuk tulbent aldık beyazz 3 tane yeterlı kucukken sonra bornoz almayı dusunuyorumm avuc kadar seylerr ates pahası
merhaba canım ya ayrıntılı kaç haftalarda oluyor ben 20+5 ama dr bişey demedi bana 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapıcaz dedi sadece dün gittim doktora
23haftalık oldu benımkı cnmm
Bir sorum daha var.
Uyku tulumu alan var mı??Aylara göre mi satılıyor. 0-3 ay için ayrı 3-6 ay için ayrı mı alcaz, yoksa standartlar mı???
ben ılk basta almak ıstemyorum ev kalorıferlıı buyusunde bakıcazz ..
Günaydın anneciklerrrr, herkesin cuması mübarek olsun. Ya benim sol kolum inanılmaz uyuşuyo geceleri. Sabah uzun süre de geçmiyo uyuşukluğu. Var mı öle olanlar?
benımde 2 gun sureklı sol kolum uyustuu ası olmustumm ona yordum ben sımdı gectıı ..senınde cumann mubarek olsun cnm

Günaydın kızlar..Gece boyu hiç uyumadım.6.30 da yattım 10 da uyandım..Tam yatmadan önce forumda okudum arkadasın biri 4 aylık bebeğini kaybetmiş..Öyle fena anlatmıs ki yasadıklarını hala cıkamadım etkisinden.Gece boyu agladım hala da aglıyorum

canım bidaha ki kontrolün ne zaman,belki o zaman yapar......
bazı dr. 23. haftaya kadar uzatıyolarmış bu ayrıtılı ultrasonu bebeğin biraz daha büyümesi içinnn
öyle duymuştummm

24 haftaya falan geliyor birdahaki aydabir gel diyor her ayın 16 sında gidiyorum haziran 16 da 24 hafta oluyor 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak dedi

Günaydın canım.. Ay onu bende okudumm okurken de baya ağladım tam o sırada eşim geldi niye öyle şeler okuyosun diye kızdı bi de onun için ağladı Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsinn bize.. Neyse daha fazla ağlama bebişn üzülmesin canım

18-23 hafta arası kızlar ayrıntılı usg... Zamanını kaçırmayın çok ileri tarihte yaptırmayın bence..

Herkese de merhaba bu arada:)

Son düzenleme:
günaydın güzel annecikler.. hayırlı cumalar herkese.. ve de minik kuzulara :) :) çok şükür biz güzelce uykumuzu aldık ve iyiyiz bu gün.. birazdan sağlık ocağında kontrolümüz var.. kontrol için çağırıyoruz dediler aşı falan demediler ama gidince görücez artık :) rabbim hepinize hayırlı günler versin.. biz kızımla süslenelim gidelimde

Günaydın anneciklerrrr, herkesin cuması mübarek olsun. Ya benim sol kolum inanılmaz uyuşuyo geceleri. Sabah uzun süre de geçmiyo uyuşukluğu. Var mı öle olanlar?

günaydın canım benimde sağ kolum uyuşuyor sadece gecede degil gündüz bile uyuşuyor parmaklarımda uyuşuyor

günaydın hamişler,

sabah aç karna sağlık ocağına gittim, kan tahlili ve tetenozumu oldum. sol kolumda hafif bir sızı var umarım okula gidip gelince çoğalmaz. kızlar belim çok ağrıyor sabah öyle uyandım dün bişeyim yoktu. normaldir herhalde,

sağlık ocağında sinirlerim bozuldu kalp atışını dinledi hemşire, kordonla beraber alıyorum kalp sesini dedi. karnında çok gaz var dedi, elindeki aletin ucu göbeğimi çizdi yada ben herşeyi olumsuz görmek istedim bilmiyorum duygularıma isim koyamıyorum şu aralar kızımda kıpırdamadı henüz

Benim okuduğum bu sayfada paylaşılan ve neden paylaşıldığına anlam veremediğim, çok sinirlendiğim o yazıysa bu, Bana çok profesyonelce yazılmış gibi geldi. Allah gerçekten kaybetmişse ona ve onun gibi acı yaşayanlara sabır versin tabiki ama, bu kadar büyük bir acıda en son aklıma gelecek olan şey, edebi kelimeler sıralayıp, buraya yazı yazmak olurdu. Paylaşmayın, hepimiz birbirimize güveniyoruz, aynı duyguları paylaşıyoruz diye, korumasızca açıp okuyoruz bu durumu, kötü niyet olmadığını düşünerek. Ama bazen öyle yazılar görüyorum ki, kendi adıma ve diğer okuyanlar adına üzülüyorum...

bu arada ankara da şeker yükleme testini ucuza yapan bi yer var mı kızlar..bi tek kan vericez sonuçta..40TL vermek istemiyorum...

Haklısın sahte de olabilir ama belki de hamile olduğumuz için etkilendik kendi adıma ben etkilendim zaten bu aralar duygusalım. Bu forumda her türlü şey paylaşılıyor düşük yapanlar bebeğini kaybedenler biz nasıl paylaşmak istiyosak onlarda öyle paylaşıyor hem bana sıcak içten geldi kadın durduk yerde niye moralimizi bozsun ben bu açıdan bakıyorum :)

günaydın canım.. galiba birazdan bizimde başımıza aynı şey gelcek.. birazdan gidiyoruz bizde sağlık ocağına.. inş. bizide kızdırmazlar.. :18: :18:

kııızzllaaaarrr çocuk çantası konusunda çok kararsızdım hem büyük,içi kullanışlı,rahat olsun hemde şık olsun istiyodum veeee dün batikte bu çantayı görünce BUDUR dedim hadi sizde beğenin

bende aynen senin gibi düşünerekten fazla kafaya takmamaya çalıştım canım.. rabbim yaşatmasın başımıza vermesinde banada biraz ustaca geldi.. neyse yorum yapmak dahi istemiyorumda düşündüklerinede katılıyorum hani..

günaydın canım benimde sağ kolum uyuşuyor sadece gecede degil gündüz bile uyuşuyor parmaklarımda uyuşuyor

Gebelikte zaman zaman ellerde uyuşma, karıncalanma, yanma, ağrı, sızlama hisleri olabilir hatta daha ileri derecede olursa güçsüzlük, hissizlik gibi şikayetler de eşlik eder. Hasta özellikle başparmak ve yüzük parmağı arasındaki parmaklarda bu şikayetlerin olduğunu ifade eder, bir eşyayı tutarken zorlandığını hatta elinde düşürdüğünü söyler. Bu şikayetler Karpal Tenül Sendromu denilen el bileğinde sinir sıkışması durmuna bağlı gelişir. Karpal tünel sendromu sadece hamilelerde görülmez, herkeste oluşabilir özellikle elini ve el bileğini sürekli tekrarlayan hareketlerle çalıştıran kişilerde (sürekli bilgisayar, daktilo kullanmak gibi) görülür. Gebelikte özellikle 5. aydan sonra görülür çünkü bu aylardan sonra vücutta kilo artması, su tutulması, şişme (ödem) artar. Hamile bayanların yaklaşık %20'sinde karpan tünel sendromuna rastlanır. Doğumdan sonra çoğunlukla şikayetler geçer. Doktoruna bu bilgilerle danış istersen...

Ya etkilenilmeyecek gibi değil o yüzden yanlış buluyorum. Evet hayatta olan bazı gerçekler var ve bunlar her gün oluyor burada izole bir forum yaratalım demiyorum. Ama konu annelik ve yaşanan şey çok acı, bu forumda da paylaşılmamış üstelik (başka bir forumdan alıntı diye biliyorum) ama bu foruma biri tarafından taşınmış. bu taşıma durumu yanlış geldi bana...

inanmıyorum ya ne kadar az kalmış doğumuna..103 gün!! iki basamaklılara düşmemize az kaldı yani annecikler

Sanki sizin çok:) Ama az kaldı çok şükür, izin mizin derken son 1,5 ayım var keyfini sürmem için:)

kesinlikle katılıyorum yazıyı okurken bende bu kadar acıyla bunları buraya yazmak nerden aklına gelmiş die düşündüm ama bi senaryo bile olsaydı şu durumumuzda etkilenmemek elde diil paylaşan arkadaş ii niyetiyle paylaşmıştır ama yalnış oldu bencede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…