anlamı çok güzel canımm arkadaşındaaa bu işe çok sevinecektir eminim:)) tekrar hayırlı olsn. Benimde kızım olsaydı elif azra koyacaktım nasip oğlişime isim arıyorum şimdi çok zorrrrD bir fası hehe
anlamı çok güzel canımm arkadaşındaaa bu işe çok sevinecektir eminim:)) tekrar hayırlı olsn. Benimde kızım olsaydı elif azra koyacaktım nasip oğlişime isim arıyorum şimdi çok zorrrrD bir fası hehe
benim de isim konusunda sıkıntılarım var
kızlar yaa isim konusunda fikrinizi almak istiyorum. eşimle beraber ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim ırmak ve nehir oldu.
ama nette şöyle yazıyordu. "Peygamberimiz yine doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimleride kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir."
ne derece güvenilir bir bilgi bilmiyorum ama çok aklıma takıldı başka isim de bulamıyorum
fikri olan var mı
fıstık buna benze birşey bende okumuştumm, benim aklıma takılan konularda alo müftülüğü arıyorumDD
eğerr buna önem veryorsa bilgili bir ağızdann doğru bilgiler alman daha sağlıklı olur.
hafta içi arayabilirsin çok yardımcı oluyorlar.
ırmak nehir güzel ama böyle birşey varsa koymamakta fayda var sanırım.hayırlı evlat olmaları yolunda ilk adımı isimleriyle başlasın dimi.
benim de isim konusunda sıkıntılarım var
kızlar yaa isim konusunda fikrinizi almak istiyorum. eşimle beraber ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim ırmak ve nehir oldu.
ama nette şöyle yazıyordu. "Peygamberimiz yine doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimleride kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir."
ne derece güvenilir bir bilgi bilmiyorum ama çok aklıma takıldı başka isim de bulamıyorum
fikri olan var mı
Bizde bebişimin adını ÖZGÜR koymaya karar verdik .Tabi bizimkinin bi sebebide var eşimin adını özgür koymuşlar doğdugunda ve yaklaşık 20-30 gün Özgür demişler.Daha sonra dedesi gelmiş başlamış çocuğa kendi adını söylemeye adıda Şaban bu arada eşimin anneside madem çok istiyo demiş Şaban koymuş adını...Bende çok düşündüm bu durumu daha sonra eşime teklif ettim onunda hoşuna gitti ve bebişimizin adını Özgür koymaya karar verdik.Babasının adı Özgür olamamış oğlumuzun olsun bari
Hiç duymadım ben de ama doğruluk payı olabilir, bu ara baya değiniyorlar bu konualara, bu işlerle ilgilenen birilerine sorabilirsin aklın daha fazla karışmasın
Ben tv programında gördüğüm isim analizi yapan bir bayana mail attım o da tesadüfen döndü ve kesinlikle içinde Demir geçen bir ismi önermediğini söyledi, çok ağır geliyormuş
Haliyle bende soğudum bile bile yanlış bişey yapmak istemem, ikilemde kalma güvenilir birilerine sor bence
ben de erkek olsaydı eren düşünüyordum ya da kerem. eymen ve kayra da güzel. fikir olabilir sana belki
çok hoş olmuşş çok sevdim bende bu fikri:))) inş. hayırlı olurrr canımmm
aaaa gerçekten mihafta içi arayacağım mutlaka hiç aklıma gelmemişti.çok teşekkür ederim
hımsss eren ismi çok yakın arkadaşımın oğlunun ismi, eymende yakın arkdaş çevremizden bir arkadaşın oğlu oldu yneilerde onun ismi
kerem eşimin iş arkadaşının ismi ve gıcık alıyorDDD çok problemli çocuğumda problemli olması diyor hehe.
Kayra olaiblir benimde aklımdan geçti ama eşim kayra da neymiş dedi hehe :)).
İlker ve ya kuthan nasıl
birde sirac
Teşekkür ederim.İnşallah hayırlısı olur eşim şimdiden başladı özgür çocuk demeye :) :)
Sirac ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?