siz urfaya gelceğinize diyarbakıra gidin o zamaniyiki yeni ev yaptırmışsınız çok zor olurdu bir göz odada kalmak bizim ev çok şükür çok çok iyi o konuda...
bu arada sivereğe 45 km uzaklıktayız diyarbakır tarafına yakınız diyarbakıra da 45 km uzaklıktayız :)
vee bu yorumdanda seninde kızın olacağını anlıyoruuumevet yaaa senin daha pahalı haklısın o parayla kızlarımıza bişey alırız daha mantıklı :))
vee bu yorumdanda seninde kızın olacağını anlıyoruuumrabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin canım prensesini :)
ıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss
Eki Görüntüle 426309
siz urfaya gelceğinize diyarbakıra gidin o zamanorası daha yakın urfadan :) bizede hilvan 20 km. urfa 55 km. ayda en fazla iki defa gidiyoruz urfaya zaten bayada masraflı oluyor urfayı gördümmü bebeğe kendime alışveriş yapasım geliyor :) Allah tan ayın 15 inde maaşı aldığımız gün oluyor kontrol ve toplantılar yoksa eşimin cömert olacağını sanmıyorum o kadarda ama canımız bazen çok sıkılıyor köyde. avm sinema falan derken ilaç gibi geliyor gezmek doğrusu..
çok tatlısınız maşallh yaıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss
Eki Görüntüle 426309
Eki Görüntüle 426345
görmeyenler vardır belki bu da benim 5 gün önceki halim
Suksuk senin kızına damaşallah canım ,ben dar giymiyorum artık hoşuma gitmiyor
göbek deliğim gerilmiş gibi duruyor
kızlar doktordan geldim bebek 22+2 haftalık ama 470 gram 25 cm çokmu zayıf benim kız moralim bozuldu doktor normal dedi ama bilemiyorum ;(
inş alırsınız canım Allah yardımcınız olsun biz evlendikten 2 ay sonra falan aldık bi tane. çok lüks falan değil ucuza aldık bi tane işte bizim burdada posta vardı ama onla gidip gelmekte çok zor oluyodu insan bi yere gitmek bile istemiyodu yani... şükür aldık bizde artık köyün yolları falan kötü olduğu için bu yola gelcek orta halli aldık işte bi tane :) rabbim sizede nasip etsin inş. bebek kısmetiyle gelir derler belki uğurlu gelir alırsınız bi tane :) :)evet gerçekten de diyarbakır daha yakın ama bizim arabamıs yoko yüzden gitmek gelmek o kadar sıkıntılı ki tarif edemem.. normalde arabamız olsa diyarbakır burdan 50tl tutuyor ama birisinden rica etsek bizi götür diye 120 tl falan diyor öyle olunca bizde sıkıyoruz dişimizi oturuyors evimizde bakalım seneye araba alırıs inşallah :)
Selaaammm hanımlarr nbrsiniz bebişler ne alemde :) geçmiş yapamıyorum ben okumayalı okadar çok olmşki. Ömrüm yetmiycek:) dün ayrıntılıya girdik ama ben hiç bişi anlamadım bebeğin bazı ölçümlerini yaptı kilosu 660 gr çıktı. Ama ben öle aman aman seçemedim. Siyah beyaz normal ultrasondan çok farkı yoktu görünüş olarak. Neyse iyiymiş kuzucum. Cinsiyetinden emin olalım dedik ama inadım inat açmadı bacaklarını. Bu doktorda büyük ihtimal kız dedi. Buarada benim bebiş popo üstü olduğundan biraz aşağıdaydı artık değilmiş.normal şekline dönmüş. Ve yukarıda çıkmış. Çok sevindim.
gözün aydın :)
tentoşummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?