2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

siz urfaya gelceğinize diyarbakıra gidin o zaman orası daha yakın urfadan :) bizede hilvan 20 km. urfa 55 km. ayda en fazla iki defa gidiyoruz urfaya zaten bayada masraflı oluyor urfayı gördümmü bebeğe kendime alışveriş yapasım geliyor :) Allah tan ayın 15 inde maaşı aldığımız gün oluyor kontrol ve toplantılar yoksa eşimin cömert olacağını sanmıyorum o kadarda ama canımız bazen çok sıkılıyor köyde. avm sinema falan derken ilaç gibi geliyor gezmek doğrusu..

ıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss

ıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss

Eki Görüntüle 426309

Çok güzel çıkmış karnın valla göğüsler de çıkmış gerçekten ne güzel işte büyüsün içi de süt dolsun:))benim ki de sivri birşey senin kız olunca daha yayılmış gibi duruyor vücudumun ortasında kocaman 3 topla dolaşıyorum yolda yürürken insanlar yüzüme değil önce karnıma sonra göğüslere bakıyor:)

Kızlaaar az önce kaynanayı yolcu ettim :118:
normalde denir dimi kalsaydın anne biraz daha falan diyeee
hiiiç oralı olmadım gelirken bana mı sordu da giderken kal diycem,bavulunu hazırlamış baktım
hiç ses etmedim,giderken de öptüm bi kuru güle güle
ne dese beğenirsiniz
"bana ihtiyacınız olursa arayın gelirim gene" demez mi???Çok işe yaradın ya,sanki gel dememizi bekliyon da
ben de e sen geliyosun diye biz edirneye gelmek istiyoruz ama gelemiyoruz biz geliriz artık dedim
beklesiiiin geliriiiiiizzz beklesiiinnnnnnn:119::124:

evet gerçekten de diyarbakır daha yakın ama bizim arabamıs yok o yüzden gitmek gelmek o kadar sıkıntılı ki tarif edemem.. normalde arabamız olsa diyarbakır burdan 50tl tutuyor ama birisinden rica etsek bizi götür diye 120 tl falan diyor öyle olunca bizde sıkıyoruz dişimizi oturuyors evimizde bakalım seneye araba alırıs inşallah :)

görmeyenler vardır belki bu da benim 5 gün önceki halim

Suksuk senin kızına damaşallah canım ,ben dar giymiyorum artık hoşuma gitmiyor
göbek deliğim gerilmiş gibi duruyor

kızlar doktordan geldim bebek 22+2 haftalık ama 470 gram 25 cm çokmu zayıf benim kız moralim bozuldu doktor normal dedi ama bilemiyorum ;(

kızlar doktordan geldim bebek 22+2 haftalık ama 470 gram 25 cm çokmu zayıf benim kız moralim bozuldu doktor normal dedi ama bilemiyorum ;(

cnmm bnde cuma günü gittim tam 22 haftalıktım bnm kız 350 gramdı. doktor herşey normal sorun yok dedi. her çocuk farklı sonuçta ve bnce kızın gayet iyi doktor bir terslik olsa söyler sonuçta merak etme

normaldir canım yaa burda yazan ağırlıklar biraz fazla gibi
bana da 2 gün önce 650 gr dedi ama alttaki yazımda 730 yazıyor yani

inş alırsınız canım Allah yardımcınız olsun biz evlendikten 2 ay sonra falan aldık bi tane. çok lüks falan değil ucuza aldık bi tane işte bizim burdada posta vardı ama onla gidip gelmekte çok zor oluyodu insan bi yere gitmek bile istemiyodu yani... şükür aldık bizde artık köyün yolları falan kötü olduğu için bu yola gelcek orta halli aldık işte bi tane :) rabbim sizede nasip etsin inş. bebek kısmetiyle gelir derler belki uğurlu gelir alırsınız bi tane :) :)

aldıklarımın çetelesidir, arz ederim :)
2 adet 10 lu hast çıkışı
2 adet 5 li hast çıkışı
6 adet iç zıbın

0-3 aylıklar
8 patikli tulum
4 patikli zıbın takımı
10 uzun kollu çıtçıtlı body
3 kısa kollu çıtçıtlı body
10 çıtçıtlı atlet body
2 kadife tulum

3- 6 aylıklar
11 uzun kollu çıtçıtlı body
7 çıtçıtlı atlet body
11 patiksiz alt-üst eşofman tk
4 patiksiz alt.
2 uzun kollu tşört
2 gömlek
2 kadife pant- kazak tk
2 kadife astronot tulum

6-9 aylıklar
5 alt-üst eşofman tk
11 tane alt.
4 penye hırka
4 yelek
2 tane üst

ıvır zıvırlar
4 paket mendil (1 paketi büyük)
2 penye bat.
2 örgü bat.
2 tüylü bat.
14 çorap
4 şapka
4 pabuç

2 adet dr. brown biberon seti
1 biberon fırçası
2 emzik kutusu
1 tırnak makası
2 lastikli çarşaf
2 alez
2 alt açma
2 havlu tk

Selaaammm hanımlarr nbrsiniz bebişler ne alemde :) geçmiş yapamıyorum ben okumayalı okadar çok olmşki. Ömrüm yetmiycek:) dün ayrıntılıya girdik ama ben hiç bişi anlamadım bebeğin bazı ölçümlerini yaptı kilosu 660 gr çıktı. Ama ben öle aman aman seçemedim. Siyah beyaz normal ultrasondan çok farkı yoktu görünüş olarak. Neyse iyiymiş kuzucum. Cinsiyetinden emin olalım dedik ama inadım inat açmadı bacaklarını. Bu doktorda büyük ihtimal kız dedi. Buarada benim bebiş popo üstü olduğundan biraz aşağıdaydı artık değilmiş.normal şekline dönmüş. Ve yukarıda çıkmış. Çok sevindim.

gözün aydın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…