2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

biraz geçmiş yapayım dedim imkanı yokkk atlaya atlaya geldim artıkk

bunu ogrendıgım ıı oldu canımm .. babaannemız kızımaa kucuckk panco ormuss netten gosterdılerr.. bır suru yelegı oldu kızımınn .. cok gusel gorunuolardı bır an once gıydıresım geldı :))
ayy pançoları ben çok severim oğluma da ördürsemmi ne , kısmetlisiniz cnm maşallah hayatta hep öyle olur inş.

bende 6 da kalkıyorum saat 10a kadar 3 kere kahvaltı yapıyorummm gerisini sölemeyim artıkk siz hesap edin

bu arada bebek yataklarında en iyi en sağlıklısı acaba hangisi.nasıl olması gerektiği konusunda araştıran varmı.idaşın visko yatakları sanki güzelmiş gibi geldi bana.

banada mağazada visko önerdiler sanırım onlardan alırız...

MASALLAHH canım ıkızz olunca ancak yeterr :)) ıı gunlerde ınss kullanırsın cnmm

Eki Görüntüle 426345

görmeyenler vardır belki bu da benim 5 gün önceki halim

Suksuk senin kızına damaşallah canım ,ben dar giymiyorum artık hoşuma gitmiyor
göbek deliğim gerilmiş gibi duruyor

ben dustan sonra gıydımm eskı atletlerımm gobek delıgımee kadar kalkıoo foto ıcın ole gıydım sanada masallahh canım

cnmm bnde cuma günü gittim tam 22 haftalıktım bnm kız 350 gramdı. doktor herşey normal sorun yok dedi. her çocuk farklı sonuçta ve bnce kızın gayet iyi doktor bir terslik olsa söyler sonuçta merak etme

benımkı 55o grdıı dr bosuna dememıss senın kı ırı olucak dıee:18::18::18:nasıl dogurucam ben yaaa:26:

gozun aydınn canımmmmm... masallahh sızee.. bende pek bısey anlamadım desem yerı.. dr gayet ıı dedı sadecee..

tentation ben senin aldıklarının yarısını ancak aldım
eee tabi x2 ancak

kızlar hayırlı olsun aldıklarınız,

şimdi annem diyor ki, aldığım tulumların, takımların altına giymesi için ya ayaksız ince penye alt, ya da külotlu çorap almalıymış. Bence ikisine de gerek yok ama, madem biri olmalı, o zaman penye olsun diyorum, çünkü ben çocukların külotlu çorap giydiğinde rahat edemediklerini düşünüyorum, ben de hiç giyemem zaten. Siz de altına giysin, üşümesin diye ayrıca bişeyler alıyor musunuz?

suksuk ve momy maşallah ikinize de...

Ama ben sizden geride olmama rağmen göbeğim sizinkilerden çooook daha büyük. Önden önden giden sivri bi göbeğim var. Eşim bile inanamıyorum ne kadar çıktı böyle diyor.

suksuk ve momy çok güzel göbüşleriniz olmuş maşallah yaa :) benimkide aynı bu boylarda.. büyüsün büyüsün dahada büyüsün göbişlerimiiiiiiiz ve inş gelsin kuzularımııııız

slm kızlar
uzun zamandır topice giremedim ama yazılanların hepsini de okumaya çalıştım ben de aldıklarımı li,ste yaptım sadece büyük eşyalar kaldı :)
4 ADET 0-3 KISAKOL ÇITÇITLI BODY
2 ADET 3-6 KISAKOL ÇITÇITLI BODY
6 ADET 0-6 UZUN KOL ÇITÇITLI BODY
1 ADET 6-9 UZUNKOL ÇITÇITLI BODY
2 ADET 0-3 DIŞ ZIBIN TAKIMI
2 ADET 3-6 DIŞ ZIBIN TAKIMI
1 ADET 3-6 PATİKLİ TULUM
1 ADET HASTANE ÇIKIŞ TAKIMI
1 ADET 3-6 POLAR PATİKLİ TAKIM
1 ADET 3-6 PATİKSİZ TAKIM
4 ADET ŞAPKA
4 ADET ELDİVEN
3 ADET PATİK
7 ADET ÇORAP
1 ADET 3-6 PATİKLİ TULUM
2 ADET 6-9 PATİKLİ TULUM
1 ADET 3-6 PATİKLİ POLAR TULUM
2 ADET 0-3 TEK ALT
1 ADET YENİDOĞAN TEK ALT
4 ADET İÇ ZIBIN

3 ADET PENYE BATTANİYE
2 ADET ÖRGÜ BATTANİYE
1 ADET POLAR KUNDAK
1 ADET ALT DEĞİŞTİRME MİNDERİ
1 ADET HAVLU
1 ADET BEBEK PİKE TAKIMI
1 ADET YAN YATIRMA YASTIĞI
1 ADET BEBEK BAKIM ÇANTASI
5 ADET AĞIZ MENDİLİ
2 ADET EMZİRME SÜTYENİ

1 ADET AVENT ELEKTRİKLİ GÖĞÜS POMPASI
4 ADET AVENT SÜT SAKLAMA KABI 125 ML
2 ADET AVENT 0-6 AYLIK EMZİK
BEBEDOR GÖĞÜS PEDİ 80'Lİ
1 ADET LANSİNOH GÖĞÜS UCU KREMİ
1 ADET BEBEDOR ISLAK MENDİL
1 ADET DALİN TEK KULLANIMLIK ALT DEĞİŞTİRME
1 ADET TIRNAK MAKASI
1 ADET BURUN ASPİRATÖRÜ
1 ADET FIRÇA TARAK SETİ
BANYO KÜVETİ
BANYO FİLESİ
KOVA
MAŞRAPA
SEBAMED BAKIM SETİ
1 ADET ATEŞÖLÇER
1 ADET DALİN SIVI BEBEK DETERJANI

azıcık abartmış olabilirim ama napiiim belki bidaa hamilelik yaşamııcam

iyi akşamlar kızlar ben konsere gidiyorum kızımıda gezdireyim :))) mustafa ceceli gelecek görüşürüz kendinize iyi bakın bebişlerede

hastane çıkışın çok sade. tam istediğim gibi. nerden alsı kv? 125 tl ye değer mi acaba 1 ay gyeceği 1 şey için.... puuuf ...hala karar veremiyorum.

Gule gule kullansin bebisin gayet normal bir liste merak etme kizimda aynen boyleydi ssimdi bisuru kullanabilecegim seyler var buna.ilk bebek icin ideal bir alisveris bu.araba besik ana kucagi da eklenince.

maşallah gerçekten biraz abartmışsın. İyi günlerde kullansın inşallah.

güle güle kullanın :)
bak ben banyo küveti neyin almadım daha. şimdi aklıma geldi

canım yaaa benim birsürü eksiğim warmıs bakınca farkettim iyiki yayınlamıssın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…