canım listeyi suksuk arkadaşımız düzenliyor ona mesaj atarsan bilgilerini, sennkinide ekler.
canım pardon ben başka listeyle karıştırdım. hamilelik bilgilerini profilinden ekliyorsun.
ayyy canım yokkk eşim hiçbişe yapamıo sıfırında altında birgün hastaydım yumurta kırmak için girgi mutfağa halıya 4 tane yumurta bocaa tavamı yaktı aman o gireceğine mutfağa aç kalırım daha ii yetenek yok yetenek:):) ev işlerine yardım edio da mutfakta sıfır yanii:) işim masa başı aslında diğer insanlara göre şanslıyım sözleşmeli memurum ama bitmek bilmeyen bir yoğunluk benim gibi salak arkadasınız hamile kalm adan sürekli çalışmaya alıştırınca şimdi herkes iş bekliyor..
var var merak etme.. ben 7 aylik olmayi degilde turkiyeye gitmeyi bekledigim icin almiyorum.
yurtdisindasin sanirim. turkiye'de mi dogum yapacaksin? bulundugun yerden yapsan dogumu cift vatandas olmuyo mu?
benim gibi bir cift corap dahi almayan, 7 aylik olmayi bekleyen yok mu?
benim gibi bir cift corap dahi almayan, 7 aylik olmayi bekleyen yok mu?
Kızlaaar benim bi sorunum var karnım 3 gündür taş gibi. Sanki aşırı gaz var gibi. Yada böyle çoooook yersinizde hazmedemezsiniz ya aynı öyle varmı benim gibi olan
kızlar hayırlı olsun aldıklarınız,
şimdi annem diyor ki, aldığım tulumların, takımların altına giymesi için ya ayaksız ince penye alt, ya da külotlu çorap almalıymış. Bence ikisine de gerek yok ama, madem biri olmalı, o zaman penye olsun diyorum, çünkü ben çocukların külotlu çorap giydiğinde rahat edemediklerini düşünüyorum, ben de hiç giyemem zaten. Siz de altına giysin, üşümesin diye ayrıca bişeyler alıyor musunuz?
kızlar doktordan geldim bebek 22+2 haftalık ama 470 gram 25 cm çokmu zayıf benim kız moralim bozuldu doktor normal dedi ama bilemiyorum ;(
cift vatandaslik her zaman iyidir. belki universiteyi orda okumak ister. okul ucreti farkediyordur sonucta...suan ekonomi heryerde kotu, ama 20 yil sonra ne olacagi belli olmaz...burda yapcam dogumu ama 15 gunlukte olsa turkiyeye gitmeyi cok istiyorum. bildigim yerlerden alisveris yapmak istiyorum. burda bakiyorum hic icime sinmiyor.aile ozzlemide var. gidebilecekmiyim bakalim..
vatandas olmasinin bi avantaj sagliyacagini ben dusunmuorum. eskisi gibi degil hicbisey. issizlik amerika da da var. ne kadar vatandas olsa bile yabanci oldugu belli olcak. bebek buyuyene kadar kim bilir neler olcak. esimin is durumundan burda dogum yapcam.bna kalsa seve seve turkiyede yaparim.
vala ben de saf saf bakiyorum biri resim eklediginde:))evet benim o
kızlar aldıklarını yazdıkça ben yazamaz oldum utancımdan
hem vaktim yok hem de biraz daha büyüyelim diye bekliyorum
ben beeennn :))) zor tutuyorum kendimi hatta elim gidiyor bakıyorum bırakıyorum...ne alacağımı da bilmiyorum ki :) etiketleri çok karışık geliyor. boyu kilosu falan filan 3 aylık diyor mesela güzel elbiselere e bizim kızlar 3 aylık olunca kış gelecek ne ebisesi diyorum geri bırakıyorum...püfff ne zor iş. bugün bebek bezlerine baktım ilk kez (!) :)))) alacaklı gözü ile... fiyatlar malum :)) hangi marka alsam da bilemiyorum. Huggıes'in sıvı kakalar için belden ceplisi var onu tercih ederim herhalde.. yenidoğan diye geçen...
ıste bızz tammmm kızımlaa 24+1 oldukk goguslerım sıgmıo artık bıyere kusura bakmayın azcık bellı olmuss
Eki Görüntüle 426309
Eki Görüntüle 426345
görmeyenler vardır belki bu da benim 5 gün önceki halim
Suksuk senin kızına damaşallah canım ,ben dar giymiyorum artık hoşuma gitmiyor
göbek deliğim gerilmiş gibi duruyor
bugün benim de öyle... hani desem ki yediklerimden gaz mı yaptı diye ama öğlen yoğurtlu semizotu yedim.. çorba falan onlar gaz yapmaz ki.... neden bilmem 8 aylık gibi hissediyorum kendimi yatıp kalkarken de zar zor.. yani bu ne hal diyorum aynaya bakıp! :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?