2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bunları gördükçe hiçbirşey almadığımı daha da çok farkediyorum

Hepsi bir araya gelecek ya Allah'ım yardım eder inşallah ........

canım listeyi suksuk arkadaşımız düzenliyor ona mesaj atarsan bilgilerini, sennkinide ekler.

sevgicim, ben şu anne-bebek resimli, profilinizin altında görüntülü ve bebeğimin doğacağı muhtemel tarih başlangıçlı sistemi sordum
aynı şeyden mi bahsediyoruz,onu nasıl yapacağımı anlayamadım ?

canım pardon ben başka listeyle karıştırdım. hamilelik bilgilerini profilinden ekliyorsun.

resim ve günlük bilgiler çımıyor ama sanırım sadece profilden ekleyince

hahahhahaa ay ne güldüm ama. demek senin halı gitti :)))) o daha açıkgözmüş desene.. istemeyesin diye baştan belli etmiş neyse benim görümcem de eşi için şöyle der: Çok iyi sipariş verir!! sorumluluk sahibi olunca öyle oluyor.. ben de yarın izinliyim tüm gün yatarım diyordum ama malesef home office yapıyorum telefon görüşmelerini eve aldım artık napalım

yurtdisindasin sanirim. turkiye'de mi dogum yapacaksin? bulundugun yerden yapsan dogumu cift vatandas olmuyo mu?

burda yapcam dogumu ama 15 gunlukte olsa turkiyeye gitmeyi cok istiyorum. bildigim yerlerden alisveris yapmak istiyorum. burda bakiyorum hic icime sinmiyor.aile ozzlemide var. gidebilecekmiyim bakalim..

vatandas olmasinin bi avantaj sagliyacagini ben dusunmuorum. eskisi gibi degil hicbisey. issizlik amerika da da var. ne kadar vatandas olsa bile yabanci oldugu belli olcak. bebek buyuyene kadar kim bilir neler olcak. esimin is durumundan burda dogum yapcam.bna kalsa seve seve turkiyede yaparim.

benim gibi bir cift corap dahi almayan, 7 aylik olmayi bekleyen yok mu?

evet benim o
kızlar aldıklarını yazdıkça ben yazamaz oldum utancımdan
hem vaktim yok hem de biraz daha büyüyelim diye bekliyorum

Son düzenleme:
Kızlaaar benim bi sorunum var karnım 3 gündür taş gibi. Sanki aşırı gaz var gibi. Yada böyle çoooook yersinizde hazmedemezsiniz ya aynı öyle varmı benim gibi olan

benim gibi bir cift corap dahi almayan, 7 aylik olmayi bekleyen yok mu?

ben beeennn :))) zor tutuyorum kendimi hatta elim gidiyor bakıyorum bırakıyorum...ne alacağımı da bilmiyorum ki :) etiketleri çok karışık geliyor. boyu kilosu falan filan 3 aylık diyor mesela güzel elbiselere e bizim kızlar 3 aylık olunca kış gelecek ne ebisesi diyorum geri bırakıyorum...püfff ne zor iş. bugün bebek bezlerine baktım ilk kez (!) :)))) alacaklı gözü ile... fiyatlar malum :)) hangi marka alsam da bilemiyorum. Huggıes'in sıvı kakalar için belden ceplisi var onu tercih ederim herhalde.. yenidoğan diye geçen...

Kızlaaar benim bi sorunum var karnım 3 gündür taş gibi. Sanki aşırı gaz var gibi. Yada böyle çoooook yersinizde hazmedemezsiniz ya aynı öyle varmı benim gibi olan

bugün benim de öyle... hani desem ki yediklerimden gaz mı yaptı diye ama öğlen yoğurtlu semizotu yedim.. çorba falan onlar gaz yapmaz ki.... neden bilmem 8 aylık gibi hissediyorum kendimi yatıp kalkarken de zar zor.. yani bu ne hal diyorum aynaya bakıp! :))))))

ewet cnm ben külotlu çorap aldım pamuktan çünkü bi iki elbise aldım onun altna giyer nasipse

kızlar doktordan geldim bebek 22+2 haftalık ama 470 gram 25 cm çokmu zayıf benim kız moralim bozuldu doktor normal dedi ama bilemiyorum ;(

doktorun normal dediyse normaldir tatlım moralini bozma benimde 19 haftalıkken 300 gr dı bana az geldi ama bnm doktor da normal dedi şimdi yarın kontrolüm var ayrıntılı usg olacam kısmetse kızlar dua edinde herşey normal olsun canlarrr

cift vatandaslik her zaman iyidir. belki universiteyi orda okumak ister. okul ucreti farkediyordur sonucta...suan ekonomi heryerde kotu, ama 20 yil sonra ne olacagi belli olmaz...
evet benim o
kızlar aldıklarını yazdıkça ben yazamaz oldum utancımdan
hem vaktim yok hem de biraz daha büyüyelim diye bekliyorum
vala ben de saf saf bakiyorum biri resim eklediginde:))

mevsim ayari cok onemli tabi...uc aylik olduklarinda kis mevsimi olacak...

aynennn vallaa pofff allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…