2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben hep geçmişi okumaktan sohbete geçemiyorum bir türlü yetişemiyorum sizlere..burada da çok hızlı ilerliyor muhabbetler..Allah daha da artırsın tabiki.umarım herkes iyidir,herşeyleri de yolundadır.

bende önceleri sürekli geçmişi okuyordum ama şimdi muhabbete dalıyorum ortadan :) biz iyiz çookk şükür sen nasılsın :)

bu arada bebek yataklarında en iyi en sağlıklısı acaba hangisi.nasıl olması gerektiği konusunda araştıran varmı.idaşın visko yatakları sanki güzelmiş gibi geldi bana.

guldurdun beni allahta seni guldursun koyunuz modernmi he:)bakkal bile yok nasil eziyet yaa allah yardim etsin tayininiz cikarda rahat edersiniz ins.

Kizimin yataginin marksini hatirlamiyorum ama uzerine yunmu pamuk mu bilmem yatak yptirmisti annem onu kullandik hep daha saglikli diye boyle hareket edersen cok pahali marka ucuk birseye gerek yok.

ben bilgisayar teknisyeni olarak mezun oldum şimdide bilgisayar programcılığı okuyorum.. aslında başlarda sevinmiştim kendimi geliştiririm bol bol ders çalışırım diye ama köyde hiç birşey istemiyor ki insanın canı.. sende benim kadar biliyosundur yani bizim yollarda berbat.. hele kışın hiç sorma yollar çamur köyden dışarı çıkmak ölüm oluyo yani.. bizde haftada bir hilvanda pazara gidiyoruz işte sonra bim var hilvanda bilirsin oralardan falan hallediyoruz şükür.. ekmek falan alıyoruz bir haftalık.. ekmek satan biri bile yok köyde.. canımız çok sıkılırsa urfaya gezmeye gidiyoruz bizde.. ben sivereğe geldim bi kaç defa.. bu feribotun oraları falan gezmek için. ordada yanlış hatırlamıyosam kiler var galiba alışveriş yapmak için uygun.. siz ne sıklıkla gidiyosunuz urfaya??

bu arada bebek yataklarında en iyi en sağlıklısı acaba hangisi.nasıl olması gerektiği konusunda araştıran varmı.idaşın visko yatakları sanki güzelmiş gibi geldi bana.

aslında hep dış görünüşüne markasına bakıyoruz ama sağlıklı mı değil mi hiç araştırmıyoruz visko ortapedik yastığı vardı bende çok güzeldi araştırsak olur aslında

evet burada kiler var bizde kiler ve bime uğruyoruz :)
ben buraya geleli 9 ay oldu inanır mısın şanlıurfaya daha hiç gitmedik :)
sadece ilk atandığımda urfada kalmıştık bi 10 15 gün
sizin köy daha da mahrumiyetmiş bizim buraya ekmek falan geliyor öğretmen arkadaşlardan geliş gidiş yapanlar da çok bir ihtiyacımız olduğunda söylüyoruz onlara.

Selam güzel anneler.. Bugün biraz dertlenmiş sayfa, içinizi dökmüşsünüz ohhh iyi olmuş... Döktünüz eteğinizdeki taşları birazcık rahatladınız. Benim kayınvalidem yok, vefat etti. Ama sağlığında elimi suya değdirmezdi (Allah Rahmet eylesin). Şimdi olsa yine yapardı.. Konu komşu derdim de yok. Çalıştığım için biliyorlar bir de huysuz olduğumu öyle çocuk falan emanet edemezler :))))))))))))))) tavsiye ederim biraz huysuzlanın siz de işe yarıyor. Misafir iyi güzel ama bir yere kadar canım, kibarca (yada açıkca-nasıl hitap ediyorsanız artık) kalk yardım et deyin nolur yormayın kendinizi. Bu ister dıdısının dıdısı olsun ister anneniz, ister kayınvalideniz. Elinizdeki işi bırakın uzanın hemen ağrıya tutulmuş gibi, birkaç derin nefes alıp verin taş olsa yardım eder artık! :)) >> SUKSUK hele sana kıyamadım hiç!... Sen o komşunu bana gönder (İzmir'E) öyle kapı çalmak ne demek olur bir soralım..<<
Bu günlerde bir yorgunluk bende de hele bu sabah işe gitmek için kalkamadım yataktan. Bütün gün yatmak istedim ama işler beni bekliyor, duramam yerimde. Hem öyle saat erken de değildi. Sanat merkezinde yönetici olduğum için saat 10-11 arası merkeze geliyorum, akşam da 6-7 gibi çıkıyorum. Forumdaki en rahat anne ben olmalıyım sanırım... (şimdi de meyva molası verdim kendime, sizin yorumları okuyorum). Evde de işleri annem ve ablam yapıyorlar sağolsunlar. İşten dönüyorum yemek hazır, çamaşırlarım yıkanmış ütülenmiş Allah hepsinden razı olsun diyorum hep. Eşim hiç onu getir, bunu isterim demez. Kalkar kendi alır. Ben ayaklarımı uzatır yatarım.. Ama ona rağmen yoruluyorum yaaa :)): Yani halsizlik oluyor, uzanıyorum. Dün de tetanoz aşımızı olduk, onun da halsizliği var sanırım. Neyse ki yarın izin günüm. Pikniğe gidecektim ama hava kötüleşti burada. Tüm gün yatacağım diye hayalini kuruyorum şimdiden :))))

gerçek gitmedinmi kız urfaya :) ama hak veriyorum sana zaten siverek az çok urfa kadar var yani baya büyük :) ben hem doktora gidiyorum urfaya ayda bi kere hemde eşimin toplantısı oluyo her ayın 15 inde urfada. hilvanda kesiyo bizide işte osm ye gidiyorum urfaya duymuşsundur ismini güzel ve büyük bi hastahane.. öyle yani baya çekmesi sıkıntı bi köyde bizim tain gibi bi durum var işte eşimin mülakatının sonucuna göre. sonuçları beklemekten helak olduk bir haftadır.. :) ben evlenelide 9 ay oldu işte bende 9 aydır burdayım.. inş. tain durumu olursa denizliye yakın güzel bir yerde büyütmek istiyorum kuzumu

çok şanslısınn bence benim mesaim 8.30 da başlıo 5.30 a kadar ve sürekli ordan oraya koşturuyorum kimse bu kız hamile yazık demiyor bende mecbur kostur kostur çalışıorum yorgun ewe gidiorum yiyecek bişeler hazırlıorum eşim gelio yiyoruz mutfağı topluyorum saat 9 a geliolar yani dinlenme sansım sıfır ama artık karnımı taşıyamıyorum yatma ihtiyacı duyuyorum

selaam :) ben aslen denizliliyim canım ama şanlıurfaya çıktı tainimiz.. uzaktan eğitim bilgisayar programcılığı okuyorum bende.. sen hangi bölümsün nerelisin??

benim büro yön.canım çok önce kazanmıştım ama bırakmıştım sonra kaydım silinmeyince tekrar yenilettim ama şansıma bebiş :)) hiç ders çalışmıyorum ama giriyorum işte ben mersin silifke canım :)))

hımm bebekle nasıl olacak bende bilmiyorum ve bende hiç çalışmıyorum yaa hiç canım istemiyo. bebekte olunca işte sürekli aklım onda.. ben merkezde çiftlik köy kampüsünde giriyorum sınava eşimle 9-10 haziranda geleceğim mersine otelde kalıyoruz iki gün. bi sınavlarıma gireyimde hele sonra yönetimle konuşcam bakalım bi sene dondurma gibi bi durum varsa seneye bir sene ara vermeyi düşünüyorum..

Ay maşallahhhh Allah nazardan saklasın hep böyle rahat ol inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…