wala mılletı hıc anlamıyorum ınsanı sınır edıcek seylerı buluyolar .. bız zaten ılk hamılelıgımız ve hasssas oldugumuz bı zamandayızz .. bıdee onların dedıklerınemı takılalımsınırlenıyorum cok bole seyleree.. en ııyısımı evde oturucaksınn kımseye gorunmedenn herkafadan bı ses cıkıoo ınsanın aklını karıstıyolarr..
Kızlar benim ördüklerimin tanesini içi boş bir şekilde 1,5 tl ye satıyorlar. Bi yumaktan 30tane çıkıyor. Ben yumağı 3,5 a aldım iki yumak 7 lira yapar. Tüllere lavantaya süsünede ıvıra zıvıra ekstardan 30tl versem. 37tlye gelir. 60tane de yeter diye düşünüyorum. Örülerin içine lavanta koycam. Zaten gelenlere hem ikram oalcak hemde çikolata ya da lokumda dağıtalacağı için badem şekerine gerek yok diye düşnüüyorum zaten yenmiyor ki şekerlerin içideki badem şekerleri :)
Örgüler zorluyor beni ama sıkılıyorum belkide örgüsüz sade bişeyler yapabilirim :)
Eki Görüntüle 429293 Eki Görüntüle 429294 Eki Görüntüle 429295
Eki Görüntüle 429296
Bebek şekerleri nasıl kızlar???
ben kutuluları çok beğendim
kızlar bizler fazla alıngan mı olduk, tahammülümüz mü azaldı, sinirlerimiz mi bozuk yok sa çevredekiler gerçekten çok mu gereksiz yorumlar yapıyor anlamıyorum
dün kalabalık bir ortamdayım.( baya kalabalık) neyse işte. bebeğin cinsiyetini soruyorlar kız olacak diyorum. olsun, hayırlısı olsun. zaten ilk çocuk önemli değl diyoarlar
sanki ben kız olduğu için üzülüyorum mu dedim acaba onlara???
neyse elimde çiçek var kokluyordum öyle biisi geldi koklama lekeli doğacak çocuğun dedine alaka ben inanmam öyle şeylere dedim. öyle olur dediler. öyle birşey olmaz dedim. çiçek beyazdı sümbüle benziyordu. sonra hemen örnekler verildi yok ciğer yiyende olmuşta gül koklayanda olmuşta...neyse bu gül de değil ciğer de değil dedim. bu da beyaz saçı kaşı beyaz olabilir dediler ayyy hamile kadına söylenir mi böyle şeyler zaten psikolojiler normal değil... nasıl konuşuyorsunuz öyle dedim iyi dua edin iyi düşünün iyi olur dedim kesin demişlerdir ne asabi ne suratsız diye ama niye söylerler ki böyle şeyler
aynen popolarını öpsünler ben de duydum ciğeri,zeytini, çileği falan ama ne bileyim söylemesinler yine de insan takıyor yani
gül koklayınca noluyomuş yau. ne alaka.
iki haftadır benim öğreniciler bana dallardan kopradıkları gülleri getirip duruyorlar..
ii demişsin. millet avara avara konuşmayı ne çok seviyor
haydaaaa zeytinle çilek e nolmuş şimdi de :))
işte cnm lekeli oluyor çocuk bilmem ne diyorlarKonuşuyorlar işte cnm. normalde güler geçersin belki ama hamileyken konuşulunca böyle şeyler insan sinir oluyor. sen hiç aklına getirme bile.çiçekçide çalışnlar ne yapsın
Ayy allah iyiliğini versin. güldüm valla işte yukarıdaki durumun aynısı:))işte bunları yedikten sonra bir yerine dokunursan bebğin orasında lekeli doğuyormuşmuşmuş.... hiç duymamışsın sanırım daha önce:)))
Bebek Şekeri için Patikler - Hürriyet Aile
kızlar becerebilirsem bu patiklerden yapacağım şimdi başladım örmeyesizce nasılllll?
Sen nereye gittindi datluum?hoşbulduk fıstıkk çok güzelddi:)))
havuza ve hamama giremedim ben ama odada jakuziyi doldurudm keyif yaptımm.
yemektee çok güzel canlı müzik vardıııı saatlerceee söyledik eğlendik.
yemek kahvaltı derdim olmadıyatak dağınıkmış toplama derdi yoktu hehe.Çok güzel yeşill bir doğaydıı iyi geldi.
Ama kasıklarımda bir ağrı var anlayamıyorum
emin önünde çok güzel süsler,keçeler,kurdele,kese her malzeme varKızlar ya ben hiç bakmamıştım bu bebek şekerleri baya pahalı, masraflı şeyler. Ben de maviş gibi kendim mi yapsam, örgü zor gelebilir ama malzemeleri alıp yapabilirim. bi arkadaşım kalpli çubuklardan alıp tüllerin içine badem şekeri koyarak çubuğa bağlamıştı. tüle de minik kağıtlara yazılmış hadisler zımbalamıştı. Bu tarz bişey düşünülebilir
Aaaa o nasıl lafmış öyleaynen popolarını öpsünler ben de duydum ciğeri,zeytini, çileği falan ama ne bileyim söylemesinler yine de insan takıyor yani
İnternette şekerimne güzellermiş. nerde bunlar?
baya uygun olmuş cnm. ne güzel kendi el emeğin hem debenim örmeye vaktim yok. zaten şimdiden şeker koyulursa bayatlar ki o şekelrler
bebekten sonra da yapmaya vakit olmaz taze taze koyalım desek
kızlar becerebilirsem bu patiklerden yapacağım şimdi başladım örmeyesizce nasılllll?
kızlar bizler fazla alıngan mı olduk, tahammülümüz mü azaldı, sinirlerimiz mi bozuk yok sa çevredekiler gerçekten çok mu gereksiz yorumlar yapıyor anlamıyorum
dün kalabalık bir ortamdayım.( baya kalabalık) neyse işte. bebeğin cinsiyetini soruyorlar kız olacak diyorum. olsun, hayırlısı olsun. zaten ilk çocuk önemli değl diyoarlar
sanki ben kız olduğu için üzülüyorum mu dedim acaba onlara???
neyse elimde çiçek var kokluyordum öyle biisi geldi koklama lekeli doğacak çocuğun dedine alaka ben inanmam öyle şeylere dedim. öyle olur dediler. öyle birşey olmaz dedim. çiçek beyazdı sümbüle benziyordu. sonra hemen örnekler verildi yok ciğer yiyende olmuşta gül koklayanda olmuşta...neyse bu gül de değil ciğer de değil dedim. bu da beyaz saçı kaşı beyaz olabilir dediler ayyy hamile kadına söylenir mi böyle şeyler zaten psikolojiler normal değil... nasıl konuşuyorsunuz öyle dedim iyi dua edin iyi düşünün iyi olur dedim kesin demişlerdir ne asabi ne suratsız diye ama niye söylerler ki böyle şeyler
Kızlar ya ben hiç bakmamıştım bu bebek şekerleri baya pahalı, masraflı şeyler. Ben de maviş gibi kendim mi yapsam, örgü zor gelebilir ama malzemeleri alıp yapabilirim. bi arkadaşım kalpli çubuklardan alıp tüllerin içine badem şekeri koyarak çubuğa bağlamıştı. tüle de minik kağıtlara yazılmış hadisler zımbalamıştı. Bu tarz bişey düşünülebilir
wala mılletı hıc anlamıyorum ınsanı sınır edıcek seylerı buluyolar .. bız zaten ılk hamılelıgımız ve hasssas oldugumuz bı zamandayızz .. bıdee onların dedıklerınemı takılalımsınırlenıyorum cok bole seyleree.. en ııyısımı evde oturucaksınn kımseye gorunmedenn herkafadan bı ses cıkıoo ınsanın aklını karıstıyolarr..
Kızlar benim ördüklerimin tanesini içi boş bir şekilde 1,5 tl ye satıyorlar. Bi yumaktan 30tane çıkıyor. Ben yumağı 3,5 a aldım iki yumak 7 lira yapar. Tüllere lavantaya süsünede ıvıra zıvıra ekstardan 30tl versem. 37tlye gelir. 60tane de yeter diye düşünüyorum. Örülerin içine lavanta koycam. Zaten gelenlere hem ikram oalcak hemde çikolata ya da lokumda dağıtalacağı için badem şekerine gerek yok diye düşnüüyorum zaten yenmiyor ki şekerlerin içideki badem şekerleri :)
Örgüler zorluyor beni ama sıkılıyorum belkide örgüsüz sade bişeyler yapabilirim :)
hehe kocişine dermişssin ki jakuzi aşeriyorum:) adamcağızzz sapıtır:))Sen nereye gittindi datluum?
jakuzi makuzi,canım çekti aaa hamile kadınım ayol
[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?