ben bu çarşamba yani 23+4 de tekrar gidicem..2 hafta önce gittiğimmde herşeyi normal görünüyodu ama bebek çok aşağıda durduğu için ayak açılarını kontrol edemediler bir de benim amniyo sıvım biraz az çıktı..onun için bidaha gidicem..ben 180 TL verdim akropol hast.ne gidiyorum..
ben bu çarşamba yani 23+4 de tekrar gidicem..2 hafta önce gittiğimmde herşeyi normal görünüyodu ama bebek çok aşağıda durduğu için ayak açılarını kontrol edemediler bir de benim amniyo sıvım biraz az çıktı..onun için bidaha gidicem..ben 180 tl verdim akropol hast.ne gidiyorum..
ozamn 7 aylık hamıleyım azkaldı bebısın gelmsne1 aylık gebelik
2 aylık gebelik (4-8 haftalar arası)
3 aylık gebelik (9-12 haftalar arası)
4 aylık gebelik (13-16 haftalar arası)
5 aylık gebelik (17-20 haftalar arası)
6 aylık gebelik (21-24 haftalar arası)
7 aylık gebelik (25-28 haftalar arası)
8 aylık gebelik (29-33 haftalar arası)
9 aylık gebelik (34-40 haftalar arası)
10 aylık gebelik (40 haftadan sonraki dönem)
yani şimdi ben 1 hafta sonra 7 aylık mı olcamo zaman yuppiiiiiiiiiiiiii
2. düzey ultrasona ( ayrıntılıya) gitmeyen var mı??
24. haftaya kadar yapılabiliyormuş evet
işte ben de bunun için sormuştum. yani Allah korusun bir sorun varsa bile ne yapacağım kiRabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
teşekkürler cnm bilgiler içinpeki doğduktan sonra Allah korusun ama bir kalp rahatsızlığı varsa hemen anlaşılmıyor mu? doğumdan sonra çocuk doktoru muayene ediyor diye biliyorum bebekleri:44:
kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum
O ne demek, kimin doğumu.... Senin değil dimi????
kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum
benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i
benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i
1 Aylık Gebelik
2 Aylık Gebelik (4-8 haftalar arası)
3 Aylık Gebelik (9-12 haftalar arası)
4 Aylık Gebelik (13-16 haftalar arası)
5 Aylık Gebelik (17-20 haftalar arası)
6 Aylık Gebelik (21-24 haftalar arası)
7 Aylık Gebelik (25-28 haftalar arası)
8 Aylık Gebelik (29-33 haftalar arası)
9 Aylık Gebelik (34-40 haftalar arası)
10 Aylık Gebelik (40 haftadan sonraki dönem)
yani şimdi ben 1 hafta sonra 7 aylık mı olcamo zaman yuppiiiiiiiiiiiiii
Sagol canim gul boregi,truff,etimek tatlisi,mercimek koftesi buzluktan sarma pisirdim.yeter bukdar.
Selam kizlar nasilsiniz?bebisler naasil:)aksama caya misafirim var ne yapsam karar veremedim onerisi olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?