2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

inş. bir sorun çıkmaz canım ben de yüreğim ağzımda bekledim sonucu ama o kadar tatlı bi şey ki 2. düzey de parmaklarını saymak beni çok mutlu etti canım kızım zamanında gel diyorum hep.İnş. herkesin zamanında olur.Fiyatlar çok değişken ben Edirnede gittim sadece muayene parası verdim 200 tl Tekirdağ da Yaşamhastanesi 100tl dedi ama radyolog bakıyor diye gitmedim.

ıns guzel hberler gelırsn cnm

ozamn 7 aylık hamıleyım azkaldı bebısın gelmsne

cnm sana ozelden msj attm geldımı

2. düzey ultrasona ( ayrıntılıya) gitmeyen var mı??

ben ayrıntılıya girmedim canım yaa doktor hiç birşey demedi.aile hekimindeki hemşire arkadaşım ona sordum çok didikleme dedi istemediyse gerek görmemiştir dedi kendinde 3 veya 4 boyutlu ultrason varsa gerek görmemiştir dedi bende arayıp sormadım dr

kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum

tabiki muayene ediliyor, ama usg pek kolay yapılamıyor yeni doğana, genel tahlilleri aşılarıyla birlikte kontrolleri de yapılıyor. Ama ayrıntılı da bazı kalp hastalıklarının anne karnında tedavisi de yapılıyor.

Yani herşeye inşallah tabi ki ama böyle bir teknoloji de var. Ama bir çok doktor da şunu söylüyor, aile geçmişiniz önemli, ailede böbrek, doğuştan kalp delikliği, yetmezliği, şeker, karaciğer bozuklukları gibi sayabileceğiniz hastalıklar yoksa risk grubunda değilsiniz demektir. gitmemek için geçerli nedenleriniz varsa da içiniz rahat olabilir ( benim fikrim). Mesela biz gittik, doktor baktı baktı, böbrek kanallarında reflü var dedi. İdrarı filtre edilmeden kanına karışıyor. Bu haftalarda olduğu için danarları henüz beklşediğimiz uzunluğa ulaşmamış olabilir. sadece kadın doğumcunun takibini öneriyorum dedi. ayrıca tek böbrekte olduğunu söyledi. normal böbreğin damar uzunluğu 3,5 sizinki 4,5 dedi. Ama 6 dan sonra bu tanıyı koyarız aslında biz dedi. Peki bize neden söylediniz dedim. Doktorunuz izlesin dedi. Erkek bebeklerde sıklıkla görülür, doğana kadar genellikle geçer. geçmezse de doğduktan sonra kendiliğinden geçmesi beklenir ona göre kontrolde tutulur dedi. Tabi ne boyutta olursa olsun canımız sıkıldı, moralimiz bozuldu. Ayrıntılı sonuçlarını doktora vermeye gittiğimde buna dikkat etmesini bende söyledim o da baktı ve ölçümlerin eşit olduğunu söyledi. Yani benim kadın doğumcumun da görebildiği ve elindeki aletle bakabildiği birşey bu aslında, eşimde o kadar para verdiniz hiç birşey söylemeden göndermeyeyeim demiştir ondan korkuttu bizi dedi:):)
Ama benim hamileliğim çok şükür ( ve buradaki birçok kişinin) sorunsuz geçiyor o yüzden belki de gerekli veya değil diye kolaylıkla konuşabiliyoruz...

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i

rabbim sana ve bebişine yardımcı olsun, inşallah bir sorun çıkmaz allah bebeğine güç versin cnm dualarımız seninle..

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i

Hayırlısı olsun inşallah... Bu haftada da doğarsa yaşayabileceğini biliyorsun değil mi... Neyse seni teselli etmeye yetmez söylediklerimiz, dua edelim en iyisi...

ben haftaya 6 cı aya giricem diye biliyordum buna göre 6 aya girmiş oluyorum bende de bu vardı

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

aybükem korkma bebeğine bişey olmaz inşllah

kızlar ya benimde şiddetli kasık sancılarım ve ağrılarım var bide karnımın alt tarafı ağrıyo ve yürürken sanki akacakmış gibi geliyo, normalmi bende çok korkuyorum erken doğacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…