mrb lar arkadaşlar en son cumartesi benide arnıza alırmısın ben ekim annesiydim ama plasenta preia olduğundaneylül annesi olacakmışım yazmıştım yazdığıma bakmayın ağlama krizlerim yeni geçiyor korkudan benim gibi bebeğinin eşi aşağıda olan varmı?:18::18::18:
ayyy bunlar süper fikirler yarından itibaren koca bir poşet doldurup geliyorum
allah razı olsun hep,inizden
2 gün önce özeldeki doktorum 24 haftalıksın dedi 840 gr mış bebişimde. sizce de fazla değil mi 24 haftalık için? acaba ben satı mı mı karşıtıryorum diye kendimden şüphe eder oldum
2 gün önce özeldeki doktorum 24 haftalıksın dedi 840 gr mış bebişimde. sizce de fazla değil mi 24 haftalık için? acaba ben satı mı mı karşıtıryorum diye kendimden şüphe eder oldum
Selam kizlar nasilsiniz?bebisler naasil:)aksama caya misafirim var ne yapsam karar veremedim onerisi olan varmi?
ben de beylikdüzünde oturuyorum.
AAA ne guzel bir komsu buldum kendime :) calisiyor musun canim ?
İyi pazarlar herkese! Ben birşey sorucam doğum sonrasında hastanede nasıl bir gecelik, sabahlık vs giyeceksiniz? Önden açılan cins bir şey arıyorum ama gecelik olarak bulamadım. acaba direk sabahlık mı giysem karar veremedim. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz.
EŞİ AŞAĞIDA OLAN ÇOK ARKADAŞIM OLDU HEPSİ DOĞURDU KORKMA DUA ET SADECE
DOKTORLAR EN KÖTÜ İHTİMALİ SMYLÜYOR SADECE
EŞİ AŞAĞIDA OLANLARIN KANAMAYLA BEBK GELMESİ RİSKİ YÜKSEK AMA ALLAH YARDIM EDİYOR SEZERYANLA DOĞURUYORLAR ÖNCEDEN Dİ O
ESKİDEN SEZERYAN YOKTU
NORMALİ BEKELRKEN KANAMAYLA BEBEĞİ KAYBETME RİSKİ ARTIYORDU ALLAHIN İZİNİYLE DOĞAR KORKMA
ALLAH HEPİMİZİN BEBĞİNİ KORUSUN SADECE SEN DEĞİL DOĞANA KDAR TÜM ANNNEELR DİKEN ÜSTÜNDE
DIŞARDAN ANLATILIYOR YOK KORDON DOLANMSI YOK ÖLÜ
DOĞUM
YOK KALP DURMASI İNSANLAR SADECE KORKUTUYORR(
Allaha emanetiz hepimiz ve meleklrimiz
EŞİ AŞAĞIDA OLAN ÇOK ARKADAŞIM OLDU HEPSİ DOĞURDU KORKMA DUA ET SADECE
DOKTORLAR EN KÖTÜ İHTİMALİ SMYLÜYOR SADECE
EŞİ AŞAĞIDA OLANLARIN KANAMAYLA BEBK GELMESİ RİSKİ YÜKSEK AMA ALLAH YARDIM EDİYOR SEZERYANLA DOĞURUYORLAR ÖNCEDEN Dİ O
ESKİDEN SEZERYAN YOKTU
NORMALİ BEKELRKEN KANAMAYLA BEBEĞİ KAYBETME RİSKİ ARTIYORDU ALLAHIN İZİNİYLE DOĞAR KORKMA
ALLAH HEPİMİZİN BEBĞİNİ KORUSUN SADECE SEN DEĞİL DOĞANA KDAR TÜM ANNNEELR DİKEN ÜSTÜNDE
DIŞARDAN ANLATILIYOR YOK KORDON DOLANMSI YOK ÖLÜ
DOĞUM
YOK KALP DURMASI İNSANLAR SADECE KORKUTUYORR(
Allaha emanetiz hepimiz ve meleklrimiz
sizin ciciler hangi topikte link atarmısınz?
Selam kizlar nasilsiniz?bebisler naasil:)aksama caya misafirim var ne yapsam karar veremedim onerisi olan varmi?
Kızlar Merhaba,
Hafta sonu bebeğimiz için alışveriş yaptık.10'lu Hastane çıkışı,5'li hastane çıkışı battaniye tulum filan aldık.Ama hastane çıkışı dışındaki kıyafetlerini 3-6 ay aldık sonra bir arkadaşım yetmeyeceğini söyledi.0-3 ay için 10'lu ve 5'li hastane çıkışları dışında başka neler almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?