2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba cnm geçmiş olsun ama üzme kendini bebeğini düşün, oda üzülmesin... bir ay erken gelsin sağlığı yerinde olsunda...
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ayyy bunlar süper fikirler yarından itibaren koca bir poşet doldurup geliyorum
allah razı olsun hep,inizden

:)) şimdiden afiye tolsun bebişe yarasın sana keyif olsun canım:)

sendende razı olsun.
MAdem açızz faydalı şeyler yiyerek tok olalım dimi

2 gün önce özeldeki doktorum 24 haftalıksın dedi 840 gr mış bebişimde. sizce de fazla değil mi 24 haftalık için? acaba ben satı mı mı karşıtıryorum diye kendimden şüphe eder oldum

24 haftalık dediyse satında problem yok. yani sen karıştırmıyorsun. sadece 24 hafta-840gr arasında bir yanlışlık olabilir
yani sana dedi mi bebeişin kilolu falan diye:44:

ayy kızlar canınız istemesin bende bir karpuz yiyorum abartısız bir oturmaya 3 4 kilosu bitiyorr sonrada lavaboya tasın dur tabii karpuz kilo aldırır mı acabaaa kii

2 gün önce özeldeki doktorum 24 haftalıksın dedi 840 gr mış bebişimde. sizce de fazla değil mi 24 haftalık için? acaba ben satı mı mı karşıtıryorum diye kendimden şüphe eder oldum

ay canımmm şaka yapıyorsun dimi bunun içinmi üzülüyorsun ne güzel bebişin büyüorrr gayette güzel kilosu haftasına göreee ay deseki bebeğin gelişeimiyor kilosu gerideee ozaman neyapacaksın.
Sakın bunun için üzülmeee Allahın zoruna giderr maşallah kuzuna
ben 25+2 iken 840 gr dım

Son düzenleme:
kızlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim doktorum %10 ihtimalle olacak en kötüleri söyledi bbana ben bunların yaşanacağını sanmıyorum ama dedi başka doktora gitsem 11 aydır aynı doktora gidiyorum geçen temmuzda dış gebelik geçirdim 3 doktordan sonra beni bursaya yolladılar en son buna gittim ve kürtaj oldum hastanede yattım yani doktor herşeyimi çok iyi biliyor okurtardı beni o zor durumdan şuan özel bir hastanede yapacak sezeryanımı başkasına gidip kafa karıştırmayayım diyorum ona güvenmekten başka çarem yok diyorum 1 kızım var 7 yaşında allah onada karnımdaki oğlumuzada banada benim gibilerede hayırlı ömürler versin inşallah allahın takdiri inşallah benimkide çıkar 15 gün sonra tekrar gel dedi inşallah çıkar ozamana

Selam kizlar nasilsiniz?bebisler naasil:)aksama caya misafirim var ne yapsam karar veremedim onerisi olan varmi?

Selam kizlar nasilsiniz?bebisler naasil:)aksama caya misafirim var ne yapsam karar veremedim onerisi olan varmi?

hamilesin ya bir şekerli bir tuzlu yap tamam tuzlu olarak mayalı poğaça içine de peynir koyarken domates ve yeşil biberde ekle süper oluyor herkes hazır sanıyor..

Göbek kısmına kadar düğmeli olan gecelikler var canım, ben ondan buldum, sabahlığı ile beraber aldım.

EŞİ AŞAĞIDA OLAN ÇOK ARKADAŞIM OLDU HEPSİ DOĞURDU KORKMA DUA ET SADECE
DOKTORLAR EN KÖTÜ İHTİMALİ SMYLÜYOR SADECE
EŞİ AŞAĞIDA OLANLARIN KANAMAYLA BEBK GELMESİ RİSKİ YÜKSEK AMA ALLAH YARDIM EDİYOR SEZERYANLA DOĞURUYORLAR ÖNCEDEN Dİ O
ESKİDEN SEZERYAN YOKTU
NORMALİ BEKELRKEN KANAMAYLA BEBEĞİ KAYBETME RİSKİ ARTIYORDU ALLAHIN İZİNİYLE DOĞAR KORKMA
ALLAH HEPİMİZİN BEBĞİNİ KORUSUN SADECE SEN DEĞİL DOĞANA KDAR TÜM ANNNEELR DİKEN ÜSTÜNDE

DIŞARDAN ANLATILIYOR YOK KORDON DOLANMSI YOK ÖLÜ
DOĞUM
YOK KALP DURMASI İNSANLAR SADECE KORKUTUYORR (
Allaha emanetiz hepimiz ve meleklrimiz

sağol canım ben çıkar diye umuyordum ama olmadı hayırlısı allahtan 1 hafta öyle üzülürm sonra alışırım napim allah yardım edecek inşallah

herkese merhaba
cumartesi bebişi görmeye gittim benim sıpa hala ters duruyor 33 den sonra dönmezse sezaryeni düşünebilirz dedi doktorum inş.döner.700 gr olmuş bir elini başının altına koymuş uzanıyordu eşime söyledim ters duruyo bebek diye haklı çocuk baş aşağı o kadar zaman durulur mu diye dalga gecti

Bu ara benimde iştahım açıldı yanımda koca bir çanta yemek getirdim işe bir dilim börek,bir porsiyon salata,az yağla pişirdiğim türlü ve bir dilim dünden yaptığım pasta hıı birde yarım kilo kadar erik.
doğrusu bebekten önce daha fazla yiyiyordum 57 den yukarı çıkmamıştım ama şimdi tartıda 61,50 yi görmek acayip bir duygu ekmek yemesem bunu da almıcam herhalde ama takmıyorum kilo işini biliyorum ki oğlum beni bir deri bir kemik bırakır

sizin ciciler hangi topikte link atarmısınz?

Kızlar Merhaba,

Hafta sonu bebeğimiz için alışveriş yaptık.10'lu Hastane çıkışı,5'li hastane çıkışı battaniye tulum filan aldık.Ama hastane çıkışı dışındaki kıyafetlerini 3-6 ay aldık sonra bir arkadaşım yetmeyeceğini söyledi.0-3 ay için 10'lu ve 5'li hastane çıkışları dışında başka neler almalıyım?

Nette dereotlu poğaça tarifleri var çok güzel oluyo ben denedim,yanına da ıslak kek ya da kakaolu ıslak kurabiye yapabilirsin.2 çeşit yeter hamileyiz biz fazla yorma kendini

banada öle dediler çocuk çok kirletiomus üstünü 2 3 tane 0-3 aylık tulum al yeter bence bide ayağı patikli alt al kirlendikçe değiştirirsin bizimkiler abarttı bende şu an 4 çocuğu büyütecek kadar kıyafet war ana fazlasına yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…