2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

güle güle kullansın bebişin annesi
Alt üst takımlar ve çıtçıtlı badiler alabilirsin.

kızlar herkeze selam inşallah iyisinizdir biz pek iyi deiliz bir kaç saat içinde doğuma girip girmyeceğim belli olacak dualarınızı bekliyorum

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i

cnmm allahımm yardımcın olsunn .. yavrunada sanada hayırlı haberlerını beklıyoruzz cnmm bol bol dua ett uzulmee neolurr

bende 3 hafta sonra ozaman 7 ayı bıtırmıss olucamm yupppıııı

Son düzenleme:

bende senin gibi biliyorum cnm 27. haftadan ittibaren 7. ay yani doktorumda öle dedi

benim cnm dr kontrolunde bebek doğum kanalına inmiş hareket yok 5 dk bir idrar rahim kasılmalarım şiddettli ağrılarım var nts soktular sonucunu bekliyoruz bebişim şuan 830 grm
i

canim insallah hayirlisiyla atlatirsiniz, insallah dogum degildir.. eger dogumsa da bebisin ve senin icin dua edicem insallah saglikla cikarsiniz, cok sık rastlanan birsey degil ama 21 haftalik bile dogumlar olabiliyor ve bebisler hayata tutunuyor. Allah yar ve yardimciniz olsun

allah yardımcın olsun arkadaşım sakın üzme kendini inşallah hayırlı haberler alacaksın senin için dua ediyorumm

benimki de çok üzerinde durmadı cnm belki benim de ağırdan almamın sebebi bu oldu
sağol cnm tekrar baya aydınlatıcı oldu valla benim içininaşşalh hepimiz sağ salim alacağız kucağımıza
i

cnm dua et bol bol.inşallah hayırlı haberlerle dönersinRabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…