ooh yarasın mınıgee annesıı afıyet olsun canımm bende cok acıkıyorum sormaa :))Vallaa saat 1 e kadar aç kaldım allahtan beni ayrı bir odaya aldılar yatırdılar internet müzik eşimde sağolsun oyaladı beni ama çok acıkıyor insan
evet evetttt:)))))
ınss canım yaaa .. ac ddayanamam dıe korkuyorum cunkıı acıkınca ıcımm gurulduyo resmenn .. benım kızımm azcık oynak olcak sanırım annesı gıbımmm hıc durmuoo bebegımmcanım uzun süre aç kalmıyorsunki 1 saattt okadar dayanırısn merak etme:)))
zaten minik glikozu içtimiii başlar oynaşmaya:)
hyrr cozum bulan varsa banada solesın bır arkadasımız nesfıt onermıss ya ben ondan yıyınce daha cok acıkıyorumm benım zıllı kızım sanırım ne yesemm kendıne alıoo ayıp ama annesını dusunmuookızlar kahvaltı - öğle yemeği arası, öğle yemeği - akşam yemeği arası beni tok tutacak ama kilo da aldırmayacak bşeyler yemek istiyorum.çok acıkıyorum.hatta kahvaltıyı yapıyorum işe geliyorum acıkıyorum.iş yerim 10 dk bu aradaöğle de aynı. yemek yiyorum yarım saat sonra açım
meyve falan kesmiyor ama beniçözüm üreten var mı??
yoo cnm fazla deıl bencee benımkı 22 haftalıkken 55o grdı..bende merak edıyorum nekadar olduk dr gıtmeyede daha var..2 gün önce özeldeki doktorum 24 haftalıksın dedi 840 gr mış bebişimde. sizce de fazla değil mi 24 haftalık için? acaba ben satı mı mı karşıtıryorum diye kendimden şüphe eder oldum
aynen bende cok yıyorumm hep wcdeyım fenalk gelıo bazenn bu ay su faturası cok gelıcekayy kızlar canınız istemesin bende bir karpuz yiyorum abartısız bir oturmaya 3 4 kilosu bitiyorr sonrada lavaboya tasın dur tabii karpuz kilo aldırır mı acabaaa kii
kısır ve brownı kek en basıtınden cnmm mercımek koftesıde olabılırr ..bayılırımm ..Selam kizlar nasilsiniz?bebisler naasil:)aksama caya misafirim var ne yapsam karar veremedim onerisi olan varmi?
verırızz cnmyaa cocuga bakarkenn hepsı gıdıverır bende takmıyorumm artıkk 6 kg toplamdaa.. kızım saglıklı olsunda umrumda deıl fil gıbıde olsaa razıyımm bebegımmm ıcınnherkese merhaba
cumartesi bebişi görmeye gittim benim sıpa hala ters duruyor 33 den sonra dönmezse sezaryeni düşünebilirz dedi doktorum inş.döner.700 gr olmuş bir elini başının altına koymuş uzanıyordu eşime söyledim ters duruyo bebek diye haklı çocuk baş aşağı o kadar zaman durulur mu diye dalga gecti
masallhhh kuzucuk buyumusss.. son haftalarda belkı duselır cnmm daha var hayırlısı ınss..
Bu ara benimde iştahım açıldı yanımda koca bir çanta yemek getirdim işe bir dilim börek,bir porsiyon salata,az yağla pişirdiğim türlü ve bir dilim dünden yaptığım pastahıı birde yarım kilo kadar erik.
doğrusu bebekten önce daha fazla yiyiyordum 57 den yukarı çıkmamıştım ama şimdi tartıda 61,50 yi görmek acayip bir duygu ekmek yemesem bunu da almıcam herhalde ama takmıyorum kilo işini biliyorum ki oğlum beni bir deri bir kemik bırakır
sanıırm yok cnm yada cok az vardır cogumuzz yaptırdık sen yaptırmamısmıydın ?2. düzey ultrasona ( ayrıntılıya) gitmeyen var mı??
Kızlar Merhaba,
Hafta sonu bebeğimiz için alışveriş yaptık.10'lu Hastane çıkışı,5'li hastane çıkışı battaniye tulum filan aldık.Ama hastane çıkışı dışındaki kıyafetlerini 3-6 ay aldık sonra bir arkadaşım yetmeyeceğini söyledi.0-3 ay için 10'lu ve 5'li hastane çıkışları dışında başka neler almalıyım?
cnm bende soledıklerınde aldımm .ayrıca 0-3 ay arası alt ust takımlardan al ıstersen.. bıde ben tek alt pantolonda aldımm ustten cok alt lazım oluomus ..bıde bol bol cıtcıtlı bodyy benımm ılk 3 ay ıcınn 9 tane var dıgerlerı 3-6- 6-9 ay arasıda aldım .