2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

senin doktorun erken başlamış 15 günlük kontrollere sanırım. her gittiğinde ücret alıyor mu???

bizimde pazartesi kontrolümüz...
Bakalım benim tonbiş ne alemdeeeeeeeeeeeeee
çok özledim kızımııııı

evet papucumuz atılıyo canım, bizde onları atıyoruz bi yandan, bebegımı daha cok merk edıyorum:))

ay utanmaaaaazzzzzzzzzzzzzz tatlı şeyyyyyyy.........
Büyümüşlerde anneye tepki veriyorlarmışşş....
Ya ne güzel demi,,benim de gözlerim doldu şimdi........

güzel olmaz olur mu Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin. kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın. hep dua ediyorum

ben onu yrim minik kuşş akıllı bıdık annesininde üzülmesini istemezmiş canım canımmmmmmmmmmmmmmm

günaydın kızlar kızım bütün gece bana nöbet tutturdu ancak uyandık:) kahvaltıdan sonra kızımı bıcı bıcı yaptırıcam babamız evde bugün o kıza bakıcak bende kuaför işlerimi halletmeye gidicem buarada benim oğluşum çok hareketli karnım şekilden şekile giriyor açıyorum bazen eşime göstermek için kızım anne bu ne diyo bebiş kımıldadıkça ay bak bak diyo cadı :)))

tmm canm ilk sorum bu olcak..

benmde az sanırım normale göre, sbh bı 7.30- 8 gıbı oynadı , bı daha oynamadı. ptesı kontrolum seker yuklemesı ve 2.tatanoz asım var.. bakalım doktorum ne dıcek hareketlerını sorarım olmassa..

yanni her dakika oynayamaz canım mümkün değil,sadece,ben arada daha durgun oluyor ondan meraklanıyorum ama belki bu duruş pozisyonlarından kaynaklanıyor olabilir

caanım sakıncası yoksa netten hangi siteden verdin nevresim takımı siparişini paylaşabilir misin?
bende anneme söyleyeyim bari pamuktan bide yastık yaptırsın tontişimeeeee

dün gece aldım o zaman paylaşmıştım canım.. şidmi senin için sayfayı açtım ben 22.60 aldım kargoyla 29 tl ödedim :) 2 tl artmış fiyatlar ya gece 12 de aldım ben sabahına 2 tl arttılar :)) hepsi buradada aynı nevrem 39 tl :) bakalım elime sağ salim ulaşabilecek mi :))

Cotton Box Pasta Bebek Nevresim Takm (F) | COTTON BOX

:)) Güzel fiyata almışın ama.. Alerji felan yapmaz mı kuş tüyü felan bende düşünoyrum.. İndirimleri takip edince gayet uyguna alınabiliyor her şey :)

kızlarrrr bukonuyu açmayı sevmiyorumm ama sabah son 15 gündür ilk defa tartıy açıktımm((( 69 olmuşum hayırlı olsun((
tam 9 kg aldımmm lütfen benim altımda olanlar yazmasınDDD şaka şaka

güzel olmaz olur mu Rabbim isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin. kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın. hep dua ediyorum

aMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canımmm
Allah herkease yaşatsın....
o kadar çok arkadaşım varki bebiş isteyen ve sahip olamayan.......
çok üzülüyrm onllar içinde Allah bu duygudan kimseyi mağrum etmesin....
bizlerede sağlıklı bebişleer nasip etsin..........

günaydın canlarım nasılsınız bakalım bebişleriniz ne alemde bu arada benim bebiş hergün oynuyor bazen oynamayınca elimle yokluyorum hemen kalp atışını hissetmessem içim rahat etmiyor :S

günaydın nasılız bugün bende bugün ikinci doz tetenoz iğnemi olacagım öğlenden sonrada şeker yükleme testinin sonuçlarını alamaya gitcem

ben onu yrim minik kuşş akıllı bıdık annesininde üzülmesini istemezmiş canım canımmmmmmmmmmmmmmm
evet evet akıllı bıdık o. minik tosbağam benim

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet ben de öyle bazen insanın keyfi olmuyor,demek ki onların da öyle,hem bir de ben şunu farkettim geçen kontrolde bizimki yüzünü plesantaya gömmüş yani arka tarafıma doğru dönmüş,dr söyledi o zaman daha az hissediyorum ne zaman sağdan ya da soldan vuruyor o zaman anlıyorum ki öne dönük yani pozisyon da etkiliyor,ay canım ya ağlama o zaman daha çok üzülür bebişin:)

kızlar yaa çok dertliyim biliyorum ama bazen tekmeleri resmen yantarafmda hissedyorm belimde yani nerdeyse.. sonrada gece korkuyorm yan tarafa yatmaya çalışıyorum ama sıkışıyomuş gibi geliyo böyle olan var mı

kızlarrrr bukonuyu açmayı sevmiyorumm ama sabah son 15 gündür ilk defa tartıy açıktımm((( 69 olmuşum hayırlı olsun((
tam 9 kg aldımmm lütfen benim altımda olanlar yazmasınDDD şaka şaka

diyorum başka da bşey demiyorummm :)) haatta tartılara böyle yapıyorummm Artık tınlamıyorum su içsem de yaradığı için.. ama bu hafta kendimi tutuyorum yapmıcam börek mörek pasta masta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…