maşallah canım bebişeee darısı bizlere olsun inş.
25+3 de gititğimde dedi canım kontrollerimiz ayda birden 15 günde bire düştü artık bundan sonra daha sık gidecekmişim.
bir sorunmu var diye sorudğumda hayır hayır herşe yolunda ski birşey olsa size söylemek zorundayım ben bukadar rahat olamam demişti. Artık sürecimiz böyle demişti.
Gunaydın annecıklr nasılsınz
maşallah canım bebişeee darısı bizlere olsun inş.
25+3 de gititğimde dedi canım kontrollerimiz ayda birden 15 günde bire düştü artık bundan sonra daha sık gidecekmişim.
Bir sorunmu var diye sorudğumda hayır hayır herşe yolunda ski birşey olsa size söylemek zorundayım ben bukadar rahat olamam demişti. Artık sürecimiz böyle demişti.
yaaa kızlar pabucumuz dama atılıyor sanırımmmm
bende annemi arıyrm ilk sorusu kızım napıyooooooo
yani sen nasılsın yokkkk
aY CANIM ÇOK SAĞOL,BORNOZ VE ZIBINLARI GÖRMÜŞTMDE DİĞERLERİNDEN HABERİM YOKTU..........
GÜNAAAAYYYYDDDDDDINNNNNNNNN
AY AYNEN YAAAAAAAAAAA
ay utanmaaaaazzzzzzzzzzzzzz tatlı şeyyyyyyy.........
Büyümüşlerde anneye tepki veriyorlarmışşş....
Ya ne güzel demi,,benim de gözlerim doldu şimdi........
aynen cnm. mesela benim yeri geliyor canım konuşmak bile istemiyormesela dün çikolata dondurma bile yedim yine oynamadı. sonra eve gidiyordum. durakta oturdum. başladım içimdem konuşmaya.kızım seni çok merak ediyorum ne olur bir ses ver, bugün hiç hissedemedim seni dedim. gözlerim falan da doldu ama veeeee başladı pıtır pıtır oynamya utanmasam durakta ağlayacaktım
benmde az sanırım normale göre, sbh bı 7.30- 8 gıbı oynadı , bı daha oynamadı. ptesı kontrolum seker yuklemesı ve 2.tatanoz asım var.. bakalım doktorum ne dıcek hareketlerını sorarım olmassa.. senın bugunmuş madem, bı sorsana canım, bende merk ettım..
benmde az sanırım normale göre, sbh bı 7.30- 8 gıbı oynadı , bı daha oynamadı. ptesı kontrolum seker yuklemesı ve 2.tatanoz asım var.. bakalım doktorum ne dıcek hareketlerını sorarım olmassa..
bizimde pazartesi kontrolümüz...
Bakalım benim tonbiş ne alemdeeeeeeeeeeeeee
çok özledim kızımııııı
caanım sakıncası yoksa netten hangi siteden verdin nevresim takımı siparişini paylaşabilir misin?
bende anneme söyleyeyim bari pamuktan bide yastık yaptırsın tontişimeeeee
yok canım bir tane yetmez tecrübeli annelerden öğrendiğim kadarıyla mutlaka yedeği olsun diyorlar kustu çişini yatı çıkarıp yıkasan hemen kurumaz çocuğuda öle yatırma dediler.. ben yastığı english home dan aldım antialerjik ve nefes alabilen kuş tüyü aldım fiyatı da 4 ay falan oldu alalı 20 lira gibi bişeydi yani kızıma büyüynce seni kuştüyü yataklarda yatırdım desem yalan olmaz
güzel olmaz olur muRabbim isteyen herkese bu duyguları yaşamayı nasip etsin. kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın. hep dua ediyorum
tmm canm ilk sorum bu olcak..
evet evet akıllı bıdık o. minik tosbağam benimben onu yrim minik kuşş akıllı bıdık annesininde üzülmesini istemezmiş canım canımmmmmmmmmmmmmmm
aMİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canımmm
Allah herkease yaşatsın....
o kadar çok arkadaşım varki bebiş isteyen ve sahip olamayan.......
çok üzülüyrm onllar içinde Allah bu duygudan kimseyi mağrum etmesin....
bizlerede sağlıklı bebişleer nasip etsin..........
aynen cnm. mesela benim yeri geliyor canım konuşmak bile istemiyormesela dün çikolata dondurma bile yedim yine oynamadı. sonra eve gidiyordum. durakta oturdum. başladım içimdem konuşmaya.kızım seni çok merak ediyorum ne olur bir ses ver, bugün hiç hissedemedim seni dedim. gözlerim falan da doldu ama veeeee başladı pıtır pıtır oynamya utanmasam durakta ağlayacaktım
kızlarrrr bukonuyu açmayı sevmiyorumm ama sabah son 15 gündür ilk defa tartıy açıktımm((( 69 olmuşum hayırlı olsun ((
tam 9 kg aldımmm lütfen benim altımda olanlar yazmasınDDD şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?