2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ben onu bunu bilmem yapınca yeniyor arkadaş :) bende çok kısmıyorum yiyorum valla kiloyu da çok dert etmiyorum sizde etmeyin yavrularımız sağlıklı olsunlar da alınan kilolarda verilir niğdek ölek mi

:)))) dmi hayatımızın en güzel bahanesi varrr yemek için.
Yemek yemek çok güzel bir duygu yaaa beni çok mutlu ediyor
ölmüyek bacım yiyek

:)))) dmi hayatımızın en güzel bahanesi varrr yemek için.
Yemek yemek çok güzel bir duygu yaaa beni çok mutlu ediyor
ölmüyek bacım yiyek

yiyek valla :)) hahaha
ya kızlar hailelikte 25 30 kilo almakta bayaa bi çaba ister yine de abartmamak lazım en fazla 15 le bitirsek daha ne diyorum ben :)))

heheh soruyu ben de üstüme alınayımmı
Benim dr um kızdı ilknur hanım boyunuz uzun kurtarıyorsunuz ama artık dikkat edeceğiz çok almışız dedi

boyun kaç canım,şu an kaç kilodasın?bir ark ım 49 la hamile kaldı 73 le doğuma gitti şimdi kızı 1 yaşında 58 kiloya indi ve bence gayet iyi gözüküyor

akşam uykum geldi geçmişi okuyup kapattım.soracaktım ne yiyip ne içiyorsun diye de soramadım SKOPÇA ya.1,5 kilo almıştı maşallah

ben sana dünkü menümü yazayımmı canınız çekerse yapabileceğiniz birşey içim rahat yazabilriim.
çookmu azmı eleştir beni.

Sabah:
1 büyük kupa süt
4 yulaflı bisküvi

öğlen
1 kase çorba
1 küçük kanrıyarık
1 kaşık pilav
3 ince dilim ekmek
1 kase salata

bu kaçamak
1 dilim ıslak kek.

ara:
4 kaıyısı kurusu
3 erik kurusu
4 ceviz

akşam
1 tabak kıymalı makarna
1 dolu kase yoğurt
semizotu salatası

ara
kocaman bir tabak meyveeee
çok kocamandı

bu menmde pastadan pişmanım hayır hayır değilim evet pişmanım değilmim çok pişmanım

canım yaaaaaaaaaaaaa umarım verebilirim........
Benimde toplamda kesin olur....öffffffffffffffffffffffff

verirsin canım, bebegımız saglıklı olsunda, kılo verılır, benm kuzenımın eşi tam 25 kılo almıştı hamıleyken , gecengun gordum 32 kılo zayıflamıs sımdı, dogum yapalıda 13 ay fılan oldu.

boyun kaç canım,şu an kaç kilodasın?bir ark ım 49 la hamile kaldı 73 le doğuma gitti şimdi kızı 1 yaşında 58 kiloya indi ve bence gayet iyi gözüküyor

ya normal doğum yaparız hepimiz inş.sezeyen olunca kalıyor alınan kilolar ama norma olunca no problem :) rahat bi 10 kg gidiyor zaten doğumla beraber...

ne ne nee 2 büyük boy pizzamı 32 kg mı gözlerim yuvalarından fırladııııııııııııııııııııııııııııııı oy oyyy

ne biliyim işte insan meraklanıyor arada:)sizle paylaşayım dedim belki sizinkiler de arada da daha durgundur diye neyse ki şimdi içim rahatladı

hımsss 175 boyum şuanki kilom 69,

hımsss maşallah arkadaşınaaa canım.
Banada iyi olduğumu söylüyorlar nerede bebişi skalıyorusn diyorlar ama tartılarr benim gözlerimi yuvasından çıkmasına yetiyor.

afiyet bal şeker olsun hayatım yediklerin çok normal yarasın yeğenime :)))
bir de akşam yemekten sonra maden suyu tavsiye ederim iyi geliyor rahatlatıyor insanı

bana kötü diyeckesin kızacaksın belki amaaa morel oldun bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallaaa 3,5 kg alanları duydukçaaaa kızıyorum kendimeee yaaa((
seviyorum sneii kızma bana ne olur.vereceğiz inş. Inş.

tamam o zaman bizim için dua etsen yeter teyzesi......seni mutlu etmişiz......ne güzeeeeelllllllllll

Yaaaaa kızlaaar nasıl 1.5 kilo almayaı başarıysunuz yaaaa

ben şuan çok mutsuzuuuummmmmm ağlıycaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm......
Artık bende yemiycem öyle dana gibi......
Ye ye sonra ağla demi......
Ay çok kızdım şimdi kendime yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ya normal doğum yaparız hepimiz inş.sezeyen olunca kalıyor alınan kilolar ama norma olunca no problem :) rahat bi 10 kg gidiyor zaten doğumla beraber...

evet hemen 7-8 kilo gidiyor biliyorum,normal doğum güzel tabi ama ben ikisinden de korkar oldum nedense

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…