evet ondan kaynaklanıyo herhlde, cunku ben yatınca daha cok oynuyo yaramazzz:)), şimdi işyerındeyım, masa basnda, herhlde oyuzden, demınde oynadııı ee saat geldi cocugumun:))
ben onu bunu bilmem yapınca yeniyor arkadaş :) bende çok kısmıyorum yiyorum valla kiloyu da çok dert etmiyorum sizde etmeyin yavrularımız sağlıklı olsunlar da alınan kilolarda verilir niğdek ölek mi
akşam uykum geldi geçmişi okuyup kapattım.soracaktım ne yiyip ne içiyorsun diye de soramadım SKOPÇA ya.1,5 kilo almıştı maşallah
canım utanma,25 kilo alan arkadaşlarım var veriliyor kilolar üzülme,doktorun belki biraz daha dikkat etmeni ister
:)))) dmi hayatımızın en güzel bahanesi varrr yemek için.
Yemek yemek çok güzel bir duygu yaaa beni çok mutlu ediyor
ölmüyek bacım yiyek
heheh soruyu ben de üstüme alınayımmı
Benim dr um kızdı ilknur hanım boyunuz uzun kurtarıyorsunuz ama artık dikkat edeceğiz çok almışız dedi
bebişlerimiz kocamaaaaaaaaaaaaan olmuştur kesin......
güzel haberlerini sağlıklı oldukkları haberlerini alırız inşallah.......
canım benim zahmet oldu.....
çok teşekkürler....
umarım sağ sağlim ulaşır...
iii günlerde kullanın bu aradaaaa
yaaaaaaaa kilo demeyinnn banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
topiğin en çok kilo alan annesi beenimmmmmm sanırımmmmm
TAM 14 KİLOOOO YAAAAAAAAAAAAAAA
amin canım inşallah. bakalım nekadr olduk. bende 22 hftada 3,300gr almıstım, amaaaa ozamnda ınsan bebegı merk edıyo,acaba kılosu normalmı, beslenebılıyomu dıye, halada merk edıyorum, nekdr oldu kuzum?? ama zaten ben 68 kıloyla hamıle kaldım, boydan kurtarıyorum, iştahım yok oyuzden kılo alamıyorum muhtemelen,
ahh oynuyoo şimdi anasının kuzusu:)))))))))))))
akşam uykum geldi geçmişi okuyup kapattım.soracaktım ne yiyip ne içiyorsun diye de soramadım SKOPÇA ya.1,5 kilo almıştı maşallah
canım yaaaaaaaaaaaaa umarım verebilirim........
Benimde toplamda kesin olur....öffffffffffffffffffffffff
boyun kaç canım,şu an kaç kilodasın?bir ark ım 49 la hamile kaldı 73 le doğuma gitti şimdi kızı 1 yaşında 58 kiloya indi ve bence gayet iyi gözüküyor
bazen çok kızıyorum kilo alıyorum die ama bebeğiöin gelişmesi için mantıklı düşünürsem kilo almam gerekiyor o yüzden 2 gündür takmamaya çalışıyorum kzım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil.. doğumdan sonra tutarız boğazımızı sporda yaptıkmı veriririz o yüzden takmayın.. benim bir arkadasım 32 kilo aldı 6 ay sonra işe başladı kızda hiç bişe yok sasdım kaldım bir yemek yiyordu öğle arası beraber yemeğe çıkıorduk 2 tane büyük boy pizza yiyordu 2 tane düşünsenize..
olurmu ole cnm oda yoruluyodur yazıkk :))) benımkıde bazen cok oynuoo bazende hıc tık yok yedıgımızle alakalı olabılır benım kızım annesı gıbı tatlı yıyınce cosuoo ... masallahh cnmm oglusunaa.. bende cok merak edıyorum nekadar oldu dıee
yiyek valla :)) hahaha
ya kızlar hailelikte 25 30 kilo almakta bayaa bi çaba ister yine de abartmamak lazım en fazla 15 le bitirsek daha ne diyorum ben :)))
canım yaaaaaaaaaaaaa umarım verebilirim........
Benimde toplamda kesin 25 olur....öffffffffffffffffffffffff
boyun kaç canım,şu an kaç kilodasın?bir ark ım 49 la hamile kaldı 73 le doğuma gitti şimdi kızı 1 yaşında 58 kiloya indi ve bence gayet iyi gözüküyor
ben sana dünkü menümü yazayımmı:d canınız çekerse yapabileceğiniz birşey içim rahat yazabilriim.
çookmu azmı eleştir beni.
Sabah:
1 büyük kupa süt
4 yulaflı bisküvi
öğlen
1 kase çorba
1 küçük kanrıyarık
1 kaşık pilav
3 ince dilim ekmek
1 kase salata
:d bu kaçamak
1 dilim ıslak kek.
Ara:
4 kaıyısı kurusu
3 erik kurusu
4 ceviz
akşam
1 tabak kıymalı makarna
1 dolu kase yoğurt
semizotu salatası
ara
kocaman bir tabak meyveeee
çok kocamandı:d
bu menmde pastadan pişmanım hayır hayır değilim evet pişmanım değilmim çok pişmanım:d
bana kötü diyeckesin kızacaksın belki amaaa morel oldun bana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vallaaa 3,5 kg alanları duydukçaaaa kızıyorum kendimeee yaaa((
seviyorum sneii kızma bana ne olur.vereceğiz inş. Inş.
amin canım inşallah. bakalım nekadr olduk. bende 22 hftada 3,300gr almıstım, amaaaa ozamnda ınsan bebegı merk edıyo,acaba kılosu normalmı, beslenebılıyomu dıye, halada merk edıyorum, nekdr oldu kuzum?? ama zaten ben 68 kıloyla hamıle kaldım, boydan kurtarıyorum, iştahım yok oyuzden kılo alamıyorum muhtemelen,
ahh oynuyoo şimdi anasının kuzusu:)))))))))))))
işte bak bahsettiğim sendin3,300 diyorsun yaaaaaa maşallah sana kuzuucm süpersin.
Annesi aç bırakma kuzuyu sen bize bakma ama birazda ye yani.
ya normal doğum yaparız hepimiz inş.sezeyen olunca kalıyor alınan kilolar ama norma olunca no problem :) rahat bi 10 kg gidiyor zaten doğumla beraber...
evet bende sana katılıyorum cnaımm hedefim 15 kg daha fazlası değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?