2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kesinlikle pozisyonla alakalı canm çünkü bende aynı durumdayım hatta benimki bazen diil genellikle öle sürekli wc deyim.. göbek olayı son 10 gündür aldı başını giiti son bi haftadır beni görmeyenler görünce şok oluyo..

kizlaryaaa... iki guncuk tartilmamistim sadece.. en son tartildigimda 61.8 ile 62.2 arasi degisiyodu kilom.. bu sabah tartiliyim dedim tartida gordugum rakama sok oldum 63u gormeden direk 64 olmusum! su an 64.2 tartiyorum..

inanamadim.. yememde bi degisiklik de yok.. bunca hafta ay kilo almiyorum diye uzuluyordum ama simdi de birden bu kiloyu gormek endiselendirdi beni... gerci tuvalete gitme sorunu da yasiyorum nerdeyse 4 gundur tuvalete cikamamistim, yuzumde bacaklarimin altinda bileklerimde falan sisligi bariz hissediyordum.. odem falan mi acaba?

benim gibi birden portleyen oldu mu

esim ya yok bi degisiklik sende sadece gobus buyudu bacaklarin kollarin falan ayni diyor ama insan yanindakinin degisikligini anlamazki.. bariz gozlerimin altinda sislik baski hissediyorum, ayak bileklerimde de...

hala popom bacaklarim falan eski kotlarima sigiyor ayni oluyor bi bel kismi olmuyor.. birden 2 kilo atlamak beni tedirgin etti acaba odem falan mi ya da normal mi? siz nasil kilo artisi yasadiniz? ay yarin kontrolum var sorcam dr.umuza ama catliycam meraktan da...

kızımın anneannesi aradı. Oh ballı kızım
Hastane çıkışı 2 oldu
Battaniye 3penye 1örgü 1kalın toplam 5oldu
Havlumuzu almış
Ayakkabısını
Çorabımiz 10
Alt açma
Uzun kollu zıbnlar patikli altlar eşofman takımları önlükler ağız mendilleri yelekler hırkalar patikler şapkalar biz kıyafet mevzusunu kapattık . Sıra geldi temizlik bakım

ben evde hiç tartılmıyorum canım sadece doktorda ayda bir bu ay ne kadar aldım bilmiyorum ama toplamda 1800 aldım normalde son iki ayda 900 900 almışım bu ay biraz daha fazla olur heralde

canım zaten kilolar bir anda alınıyor sonra duraksıyor merak etme birde kabızlık varmış ödem falan bulnardan kaynaklanıyor.bol su iç en az günde 1.5 lt kabız olmazsın o zaman birde vitamin kan ilacı fln kullanıyorsan bunlarda tetikler kiloyu çok ta almamışsın zaten

tünaydın anneciklerrr sayfaları okuyayım dedim başedemedim hızınızla

kızlar benım göbüşüm bu sabahh daahaa küçükk elifiimm nerdeysenn cık annecımmm ortayaa..

BAzen ben de bulamıyorum oğluşumu yumuşayıveriyor göbüşüm ama bu sabah sağ tarafıma öyle bir top olmuştu ki orayı yırtıp çıkacak sandım

kızlar kayınvalidem park yatağıma ince güzel bir yatak ve yorgan dikmek istiyor. ayrıyeten uyku seti almama gerek var mı?:44:

Canım benim annem de pamuktan ince yorgan ve bikaç ince yastık yaptırdı. ben de düşünmüyorum uyku seti almayı

selam kızlar.bugün hepinizden halam için dua istiyorum.15 yıldır çocuğu olmuyor ve tüp bebek yapacak dua edin lütfenn.çok heyecanlı
ah canım inş. Rabbim gönlünün muradını verir hayırlı bir evlat nasip eder canımm. Alla histeyen herkese yaştsın bu güzel duyguları
süpersin hayatımmm iyiki ypamışız bu diyeti yoksa iiceee vahimleşecektik.
bende merak ettim yaz da bakalım ne yiyon ne içiyon HİHİHİHİHİ
ay yazdım şekercim hadi sizlerde yazın akşam menülerinizi.
elbiseee alaibilisin canım sonra daraltırsınn.
Ben mecbur alıyorum kıyafet hergün işe gelirken anyı şeyleri giymek sıkıyor
ben 64 le hamile kaldım 69 um şimdi canım 5 kg aldım yani çok değil demi :d

benc eçok güzel hayatımmmmm böyle devame dersin inş.

23. haftamdayım 16 kilo Beni geçeniniz var mı bilmem:)

kızlar bu akşam ani bir kararla küçük bir tatile çıkıyorum..pazartesi ve ya salı döneceğim ohh bari doğurmadan 3 gün tatil iyi gelecek bana

ohhh süperrr hayatım aman dkkat et ama havuza denize falan girmeeee olurmu.Mikrop kapmaaa şimdiden iyi eğlenceler

yaaa ne güzell hepiniz zayıf zayıf kalmışsınız hamile rahatça alıyorsunuz ben 3 kg aldım diye doktorumdan tatlı tatlı azar işitiyorum

didem_0101 kullanıcısından alıntı

dünkü yediklerimi yazayım ozaman sana da oku bak bakalımm:):)
sabah kahvaltıda 7 dilim su böreği
ara öğün ceviz ve kuru üzüm
öğle yemeği yarım ekmekle beraber menemen yoğurt ve yanında 2 tane biber dolması
ara öğün büyük boy hoşbeş bir tabak meyve
aksam yemeği 3 kase çorba( yemekte annemlerdeydim kızmasa daha içerdim) 2 tane karnıyarık
yemnekten sonra bir kulp dondurma
ewe gidince bir tabak karpuz
yatarkende süt
arada atladıklarım bile olabilir:) işde öle canım

oy oy oyyyy maşallah maşallahhhhh hemşerimmmm benim 3-4 günlük yemeğimi yemişssin:))))
sen bence azcık dikkat et kuzu ama afiyet olsun.
bu arada hoşbeş nedir

ya valla ben şaşıyorum kızlar nasıl o kadar kg aldınız 10 a kadar amenne da bu haftalarda 10 dan fazlası garip geliyor :))))
yoksa yiyip içip yatıyonuzmu kız anaaamadım gitti valaa

bi de acaba siz :44: hamilelikten önce çok mu zayırtınız diyorlarla zayıf olanlar daha çok kilo aliyorlar diye doğrumudur bilmem

bisküvi canım :)))

yaaa ne güzell hepiniz zayıf zayıf kalmışsınız hamile rahatça alıyorsunuz ben 3 kg aldım diye doktorumdan tatlı tatlı azar işitiyorum

sen kaçla hamiş kaldınki canım 3 kilo için kim kızıyomuş sana o kiloyu normalde 1 ay yese alıyo insanlar sen hamilesin ne yani 3 kilodamı almıcaktın

afiyet olsun bebişe yarasın annesi.
Ama sende benim gibi ajada yap birde buraya yazzzz hehe birbirimizi frenleyelim

kızlar bende bayadır bir sorun var sizdede var mı acep benim diş etlerim çok hassalaştı diş fırçasını değdirmemle kanıyor hemen siz dede oluyor mu:18:

bizde 25 inde gidicez inş 2 hafta izne ayrılıcam yazlığa atıcaz kendimizi bol bol dinlenirim ye iç yat modu oluor orda hem yüzersem falan hareket ii gelir sonrada az kalıor zatennn

oh oh oh herkes taitl modunda ne güzell benim ağustosun ilk haftasına kadar çalışmam lazım pehh
biizm yerimizede dinlenin kızlar.
didem sen çok yeme ama

ya valla ben şaşıyorum kızlar nasıl o kadar kg aldınız 10 a kadar amenne da bu haftalarda 10 dan fazlası garip geliyor :))))
yoksa yiyip içip yatıyonuzmu kız anaaamadım gitti valaa

Ben de çok isterdim 34-36 beden kalabilmeyi. Ama aldım işte:) Keşke az kiloyla doğurabilseydim. Ama oğlum da tosunmuş öyle diyor doktorum.Hergün yürüyüş yapıyorum. Yoga yapıyorum ama gene de alıyorum.Öyle dağları denizleri de yemiyorum ama... Hamileliğimden önce gerçekten çok zayıftım. Kot bedenim 26 idi. Oradan pay biçin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…