sanırım bebişin pozisyonuyla alakalı, vurdukça mesaneme geliyo bazen, hemen wc ye gidiyorumHer zaman olmasa da pimpirikleniyorum sanırım ani hareket edersem ona zarar vericekmişim gibi biraz da psikolojik sanırım...Göbeemm de kocaman oldu benim, 3 ay sonunda nasıl olucam acaba :26:
kizlaryaaa... iki guncuk tartilmamistim sadece.. en son tartildigimda 61.8 ile 62.2 arasi degisiyodu kilom.. bu sabah tartiliyim dedim tartida gordugum rakama sok oldum63u gormeden direk 64 olmusum! su an 64.2 tartiyorum..
inanamadim.. yememde bi degisiklik de yok.. bunca hafta ay kilo almiyorum diye uzuluyordum ama simdi de birden bu kiloyu gormek endiselendirdi beni... gerci tuvalete gitme sorunu da yasiyorum nerdeyse 4 gundur tuvalete cikamamistim, yuzumde bacaklarimin altinda bileklerimde falan sisligi bariz hissediyordum.. odem falan mi acaba?
benim gibi birden portleyen oldu mu
esim ya yok bi degisiklik sende sadece gobus buyudu bacaklarin kollarin falan ayni diyor ama insan yanindakinin degisikligini anlamazki.. bariz gozlerimin altinda sislik baski hissediyorum, ayak bileklerimde de...
hala popom bacaklarim falan eski kotlarima sigiyor ayni oluyor bi bel kismi olmuyor.. birden 2 kilo atlamak beni tedirgin etti acaba odem falan mi ya da normal mi? siz nasil kilo artisi yasadiniz? ay yarin kontrolum var sorcam dr.umuza ama catliycam meraktan da...
kizlaryaaa... iki guncuk tartilmamistim sadece.. en son tartildigimda 61.8 ile 62.2 arasi degisiyodu kilom.. bu sabah tartiliyim dedim tartida gordugum rakama sok oldum63u gormeden direk 64 olmusum! su an 64.2 tartiyorum..
inanamadim.. yememde bi degisiklik de yok.. bunca hafta ay kilo almiyorum diye uzuluyordum ama simdi de birden bu kiloyu gormek endiselendirdi beni... gerci tuvalete gitme sorunu da yasiyorum nerdeyse 4 gundur tuvalete cikamamistim, yuzumde bacaklarimin altinda bileklerimde falan sisligi bariz hissediyordum.. odem falan mi acaba?
benim gibi birden portleyen oldu mu
esim ya yok bi degisiklik sende sadece gobus buyudu bacaklarin kollarin falan ayni diyor ama insan yanindakinin degisikligini anlamazki.. bariz gozlerimin altinda sislik baski hissediyorum, ayak bileklerimde de...
hala popom bacaklarim falan eski kotlarima sigiyor ayni oluyor bi bel kismi olmuyor.. birden 2 kilo atlamak beni tedirgin etti acaba odem falan mi ya da normal mi? siz nasil kilo artisi yasadiniz? ay yarin kontrolum var sorcam dr.umuza ama catliycam meraktan da...
kızlar benım göbüşüm bu sabahh daahaa küçükk elifiimm nerdeysenn cık annecımmm ortayaa..
kızlar kayınvalidem park yatağıma ince güzel bir yatak ve yorgan dikmek istiyor. ayrıyeten uyku seti almama gerek var mı?:44:
ah canım inş. Rabbim gönlünün muradını verir hayırlı bir evlat nasip eder canımm. Alla histeyen herkese yaştsın bu güzel duygularıselam kızlar.bugün hepinizden halam için dua istiyorum.15 yıldır çocuğu olmuyor ve tüp bebek yapacak dua edin lütfenn.çok heyecanlı
süpersin hayatımmm iyiki ypamışız bu diyeti yoksa iiceee vahimleşecektik.önceden diyet yapmakla iyi etmisin bende yaptım 70 tim 64 e düştüm öle hamile kaldım ohh iyi ki de yapmışım...
ben de zaten ilk 5 ay hiç kıyafet almadım 5.5 dan sonra almaya başladım .göbişler çıkınca mecbur napak artıkın
ay yazdım şekercim hadi sizlerde yazın akşam menülerinizi.bende merak ettim yaz da bakalım ne yiyon ne içiyonHİHİHİHİHİ
elbiseee alaibilisin canım sonra daraltırsınn.offff ya kıyafet derdi bitmiyor.ben 48 kiloyken 60 olunca banada hiçbir kıyafetim olmuyor.hamileliğimin 4.ayında bikaç kıyafet aldım ama şimdi onlarda sıkıyor.az değilki 12 kilo fark var.yine gidip bişeyler almaya kalksam hamile kıyafetleri çok pahalı ve şurda 3 ayımız kaldı.kendime alacağıma bebeğime birşeyler alırım diyorum ama milletin dediğine görede bu kalan 3 ayda daha fazla kilo alırmışım.birde sıcaklar gelecek.tiril tiril bişeyler daha almak gerek galiba.
ben 64 le hamile kaldım 69 um şimdi canım 5 kg aldım yani çok değil demi :d
he.. hee.. kilo da birinciniz benimdir 25 hafta içindeyim ve toplamda 14 kilo aldım.. var mı beni geçmiş olan... ama benim ilk nayda vucudum 5 kiloyu aldı direk bulantı kusmamda çoktu bir 3kilo da o zamandan zaten sonrasındada geliyo 58 ile hamile kaldım bugun sabah itibariyle 72 deyim...
kızlar bu akşam ani bir kararla küçük bir tatile çıkıyorum..pazartesi ve ya salı döneceğimohh bari doğurmadan 3 gün tatil iyi gelecek bana
evet canım, aynen şoyle oluyoo, yemegın yanında salata ddeılde, salatanın yanında yemek yıyorum:))),
süt sabahve aksam 1 bardak, yumurta her sbh, yıyorum.cevızde 3,4 tane yemeye basladım, kahvaltı oglen yemegı ve aksam yemegı düzenlı yiyorum,
meyve işyerınede getırıyorum, aksam evdede yıyorum onda sorun yok:)
hım çok güzel alman gerekenleri alıyorsun süt ymurtaa ceviz zaten çok yemek önemli değil önemli olan sağlıklı beslenmek fıstık süper
23. haftamdayım 16 kiloBeni geçeniniz var mı bilmem:)
ya valla ben şaşıyorum kızlar nasıl o kadar kg aldınız 10 a kadar amenne da bu haftalarda 10 dan fazlası garip geliyor :))))
yoksa yiyip içip yatıyonuzmu kızanaaamadım gitti valaa
didem_0101 kullanıcısından alıntı
dünkü yediklerimi yazayım ozaman sana da oku bak bakalımm:):)
sabah kahvaltıda 7 dilim su böreği
ara öğün ceviz ve kuru üzüm
öğle yemeği yarım ekmekle beraber menemen yoğurt ve yanında 2 tane biber dolması
ara öğün büyük boy hoşbeş bir tabak meyve
aksam yemeği 3 kase çorba( yemekte annemlerdeydim kızmasa daha içerdim) 2 tane karnıyarık
yemnekten sonra bir kulp dondurma
ewe gidince bir tabak karpuz
yatarkende süt
arada atladıklarım bile olabilir:) işde öle canım
oy oy oyyyy maşallah maşallahhhhh hemşerimmmm benim 3-4 günlük yemeğimi yemişssin:))))
sen bence azcık dikkat et kuzu ama afiyet olsun.
bu arada hoşbeş nedir
yaaa ne güzell hepiniz zayıf zayıf kalmışsınız hamile rahatça alıyorsunuz ben 3 kg aldım diye doktorumdan tatlı tatlı azar işitiyorum
walla duramıorum açım ne yapim:):) bende bazen kızıyorum kendime ama aç olunca gözüm görmüo bişeeee sonrada aksam rahatsız ediyor yediklerim dikkat etmeye çalışıcam bende pazartesi yediklerimi yazayım bari böle görünce çok olduğu anlaşılıo:):) 9 kilo aldım şimdiye kadar
bizde 25 inde gidicez inş 2 hafta izne ayrılıcam yazlığa atıcaz kendimizi bol bol dinlenirim ye iç yat modu oluor orda hem yüzersem falan hareket ii gelir sonrada az kalıor zatennn
ya valla ben şaşıyorum kızlar nasıl o kadar kg aldınız 10 a kadar amenne da bu haftalarda 10 dan fazlası garip geliyor :))))
yoksa yiyip içip yatıyonuzmu kızanaaamadım gitti valaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?