2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

annecikler bana iyi doktor veya hastane lazım istanbul anadolu yakası veya avrupa yakası birinci ve ikinci köprü civarlarındaki hastaneler olabilir leventten gitmesi kolay olsun diye doktorumdan hiç memnun degilim((((( özel bide bebişim iyi olsun diye paralar döküyorum ama ilgi 00000 yardım edin

KIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZ allah canını almasın nerene sığdırıyon o kadar yemeği hayy maşallah dediğin kadar vermiş he valla doğma sedyeyle falan götürler bak seni stop artık 7 dilim su böreği vayy yavrum vayyy

evet hamile kıyafetleri çok pahalı ben lcw dan aldım uygun hemde dediğin gibi tiril tiril şeyler var canım haberin olsun dedim:)

ewet bende gittim lcw den aldım hemde hamilelik de değil büyük beden bölümü warya ikili bluzlar war 14 tl tanesi 7 ye geliorr acayip ii yıkayıp yıkayıp giyiyorum 14 tl elbise aldım ne yapalım böle idare edecez artıkk

kızlar bende bu aralar yine acayip duyguallık başladı.hamilelik sendromu galiba.herşeye ağlıyorum.birde kendimi bazen boşlukta hissediyorum neyapacağımı bilemiyorum.içinizde bu duruma yakalanan varmı

ben 2 hfta once oyleydım canım, herseye aglayasım gelıyodu,kı aglıyodum, kötü şeylerde düşünüyodum, ama gecıyo merk etme, cok üzme kendını, eşinde destek olsun, acıkca soyle kendını kotü hissettgnde
sana agladıgım seylerı yazsam, suanda okdar komık gelıyokı

bencede en iyi teselli gömüşşşşşşşşş sev oksa hisset ben yazarken şuan vuruyor minik kelebegimmmm bende AGLAYACAGIM ŞİMDİİİİİİİİ

walla duramıorum açım ne yapim:):) bende bazen kızıyorum kendime ama aç olunca gözüm görmüo bişeeee sonrada aksam rahatsız ediyor yediklerim dikkat etmeye çalışıcam bende pazartesi yediklerimi yazayım bari böle görünce çok olduğu anlaşılıo:):) 9 kilo aldım şimdiye kadar

ben hala hamıle kıyafeti almadım,( bol geliyolar, 1 ay snra alırım inşallah:))

balıkesir-altınoluk.. biraz yüzerim,bol bol da yemek yer gelirim dr. um izin de verdi.gidebilirsin dedi

Altınoluğa hiç gitmedim ben, aybükem gelse ondan öneri alacaktım, ama sen çıktın karşıma:)

Detayları verebilir misin, daha önce gittin mi, fiyatlar nasıl, nasıl bir konaklama şekli...

bizde 25 inde gidicez inş 2 hafta izne ayrılıcam yazlığa atıcaz kendimizi bol bol dinlenirim ye iç yat modu oluor orda hem yüzersem falan hareket ii gelir sonrada az kalıor zatennn

bencede en iyi teselli gömüşşşşşşşşş sev oksa hisset ben yazarken şuan vuruyor minik kelebegimmmm bende AGLAYACAGIM ŞİMDİİİİİİİİ

evet ya inssan bi tuhaf oluyo canım, nasıl bi duygu, allah ısteyen herkese nasip etsin inşallah...

hadi hep beraber ağlayalım o zaman :::((
kıyamam sana ya bazen bende evde tek kaldığım da onu hissetiğim de ağlayasım geliyor toparlıyorum hemen kendimi o hissetmesin diye allahım herkese nasip etsin anneliği inş:)

valla o kadar yemeğe yine iyi az almışsın en azından hafta da 2-3 gün yürüyüş yap ye ama en azından bebişin için sağlıklı şeyler ye canım :)

selam kızlar.bugün hepinizden halam için dua istiyorum.15 yıldır çocuğu olmuyor ve tüp bebek yapacak dua edin lütfenn.çok heyecanlı
ayyy hadi inşallah cnm yaaa Rabbim inşallah nasip eder

nerede oturuyorsun sen cnm??

ben de memnun değildm değiştrdm şimdi üsküdarda yunusemre hastanesine gidiyorum canm.. ve çok memnunum doktorumdan.. orada doğum yapmş tandklarm da var hep ii şeyler duyuyorm ve kadn doğmcularnın hepsi çok iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…