dünkü yediklerimi yazayım ozaman sana da oku bak bakalımm:):)
sabah kahvaltıda 7 dilim su böreği
ara öğün ceviz ve kuru üzüm
öğle yemeği yarım ekmekle beraber menemen yoğurt ve yanında 2 tane biber dolması
ara öğün büyük boy hoşbeş bir tabak meyve
aksam yemeği 3 kase çorba( yemekte annemlerdeydim kızmasa daha içerdim) 2 tane karnıyarık
yemnekten sonra bir kulp dondurma
ewe gidince bir tabak karpuz
yatarkende süt
arada atladıklarım bile olabilir:) işde öle canım
evet hamile kıyafetleri çok pahalı ben lcw dan aldım uygun hemde dediğin gibi tiril tiril şeyler var canım haberin olsun dedim:)
kızlar bende bu aralar yine acayip duyguallık başladı.hamilelik sendromu galiba.herşeye ağlıyorum.birde kendimi bazen boşlukta hissediyorum neyapacağımı bilemiyorum.içinizde bu duruma yakalanan varmı
evet bazen bana da oluyor hamilelikte hormonlar tavan yapıyor normal bir de eşin falan manevi olarak destek olmuyor mu canım kendini kötü hissetme hissettiğin zaman da elini göbüşüne koy bebeğinin kalp atışlarını hisset bişeyin klmaz inş :)
iyi tabi bende 4 4.5 kg aldım ama sen tabi hafta olarak benden öndesin[/QUO
seninkide çok iyi maşşallah böyle devam ederiz inş.
kızlar bu akşam ani bir kararla küçük bir tatile çıkıyorum..pazartesi ve ya salı döneceğimohh bari doğurmadan 3 gün tatil iyi gelecek bana
walla duramıorum açım ne yapim:):) bende bazen kızıyorum kendime ama aç olunca gözüm görmüo bişeeee sonrada aksam rahatsız ediyor yediklerim dikkat etmeye çalışıcam bende pazartesi yediklerimi yazayım bari böle görünce çok olduğu anlaşılıo:):) 9 kilo aldım şimdiye kadarKIIIIIIIIIIIIIIIIIZZZZZZ allah canını almasın nerene sığdırıyon o kadar yemeği hayy maşallah dediğin kadar vermiş he valla doğma sedyeyle falan götürler bak seni stop artık 7 dilim su böreği vayy yavrum vayyy
ewet bende gittim lcw den aldım hemde hamilelik de değil büyük beden bölümü warya ikili bluzlar war 14 tl tanesi 7 ye geliorr acayip ii yıkayıp yıkayıp giyiyorum 14 tl elbise aldım ne yapalım böle idare edecez artıkk
balıkesir-altınoluk.. biraz yüzerim,bol bol da yemek yer gelirimdr. um izin de verdi.gidebilirsin dedi
bencede en iyi teselli gömüşşşşşşşşş sev oksa hisset ben yazarken şuan vuruyor minik kelebegimmmm bende AGLAYACAGIM ŞİMDİİİİİİİİ
bencede en iyi teselli gömüşşşşşşşşş sev oksa hisset ben yazarken şuan vuruyor minik kelebegimmmm bende AGLAYACAGIM ŞİMDİİİİİİİİ
iyi tabi bende 4 4.5 kg aldım ama sen tabi hafta olarak benden öndesin[/QUO
seninkide çok iyi maşşallah böyle devam ederiz inş.
Aynen tatlım yürümek çok işe yarıyo ben bazen 3 saat dinlene dinlene yürüyorum. Ama her akşam eşim gelince yarım saat en az yürüyoruz .23+3 5kg aldım çokda yiyorum tek çözüm yürümekkkkkkkk kızlar
walla duramıorum açım ne yapim:):) bende bazen kızıyorum kendime ama aç olunca gözüm görmüo bişeeee sonrada aksam rahatsız ediyor yediklerim dikkat etmeye çalışıcam bende pazartesi yediklerimi yazayım bari böle görünce çok olduğu anlaşılıo:):) 9 kilo aldım şimdiye kadar
ben hala hamıle kıyafeti almadım,( bol geliyolar, 1 ay snra alırım inşallah:))
ayyy hadi inşallah cnm yaaaselam kızlar.bugün hepinizden halam için dua istiyorum.15 yıldır çocuğu olmuyor ve tüp bebek yapacak dua edin lütfenn.çok heyecanlı
annecikler bana iyi doktor veya hastane lazım istanbul anadolu yakası veya avrupa yakası birinci ve ikinci köprü civarlarındaki hastaneler olabilir leventten gitmesi kolay olsun diye doktorumdan hiç memnun degilim((((( özel bide bebişim iyi olsun diye paralar döküyorum ama ilgi 00000 yardım edin
Aynen tatlım yürümek çok işe yarıyo ben bazen 3 saat dinlene dinlene yürüyorum. Ama her akşam eşim gelince yarım saat en az yürüyoruz .23+3 5kg aldım çokda yiyorum tek çözüm yürümekkkkkkkk kızlar
aynen katılıyorum canım hem akşama kadr otur otur şişiyor insan şöyle bi temiz hava gibisi yok
annecikler bana iyi doktor veya hastane lazım istanbul anadolu yakası veya avrupa yakası birinci ve ikinci köprü civarlarındaki hastaneler olabilir leventten gitmesi kolay olsun diye doktorumdan hiç memnun degilim((((( özel bide bebişim iyi olsun diye paralar döküyorum ama ilgi 00000 yardım edin
ayyy hadi inşallah cnm yaaaRabbim inşallah nasip eder
nerede oturuyorsun sen cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?