2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hayırlı olsun güle güle kullansın fıstığın mışıl mışıl uyuusun inş. huzur bulsun odasında.

çok güzel annesi ben çok beğendim güzel günlerde kullansn.

amannn boşverin kızlar kiloyu alsak almasakta doğumdan sonra toparlarız kendimizi bebişlerimiz sağlıklı olsun yeterrr

Altınoluğa hiç gitmedim ben, aybükem gelse ondan öneri alacaktım, ama sen çıktın karşıma:)

Detayları verebilir misin, daha önce gittin mi, fiyatlar nasıl, nasıl bir konaklama şekli...

canım bizim orda evimiz var oraya gidip kalacağız..ama pansiyon fiyatları çok uçuk değil fakat biraz erken yer ayırtmak gerekiyo zira okul kapandıktan sonra inanılmaz kalabalık oluyo orası..doğası,havası çok güzel ben 3 yıldır her yaz gidiyorum ve orda vakit geçirmeyi çok seviyorum..tavsiye ederim..

kızlar bende bayadır bir sorun var sizdede var mı acep benim diş etlerim çok hassalaştı diş fırçasını değdirmemle kanıyor hemen siz dede oluyor mu:18:

gebelikte bu tarz durumlar çok normalmiş canım..bol bol peynir ye ve süt iç en aza indirgemek için başka çaremis yokk

oyyy oy maşallahhhDDDD
senideee diyete sokuyoruzzzz:))) eşlik edeceksin bize ekmeği azaltıyoruzz pastayı böreği çöreği azaltıyoruzzzz:)

doğruymuş demek söylenenler... baya zayıfmışsın evet amaan dert etme boşver eminim ben senden fazla yiyorumdur eee ne demişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı
tabi bu devirde böyle düşünen erkek de kalmadı anaamm niidcez biz bilemedim vallaah

ama ben çok hareket ediyorum belki onun etkisi war iş dolayısıyla günde 10 15 kere alt katlara inip çıkıorum merdivenle hemde totom yatmadan yatmaya yer görüyor:):) eti hoşbeş gofret war ya o canım bizim hamilelik hoşbeş sponsoruyla geçioda çok canım istiyorr:):) ewet ya bu aralar inanılmaz ihtiyacım war

canım canım haftan itibariyle bence normall, ayrıca wc olayı çok etkiliyorrr bende dün yazdıydımm burayaa, dün gititm kayısı kurusu (gün kurusu diyorlar siyah olandan)ve erik kurusu aldım yedim üzerinede ılık su içtim birkaç bardak süperr rahatladım tavsiye ederim.

güle güle güzel günlerde kullansın annesiii:)) oy oy maşalalh nasipli bebişler bunlar.

Bende bitridim kıyafet alışveirşini şimdi bebek bakım ürünlerindeyim

oh oh oh herkes taitl modunda ne güzell benim ağustosun ilk haftasına kadar çalışmam lazım pehh
biizm yerimizede dinlenin kızlar.
didem sen çok yeme ama

:):)) annem bana hamileyken 29 kilo almıs:):) genetik heralde su an 60 kilo:):) yaparım senin yerinedee

kızlar bende bayadır bir sorun var sizdede var mı acep benim diş etlerim çok hassalaştı diş fırçasını değdirmemle kanıyor hemen siz dede oluyor mu:18:

canım bende yok o sorun ama biryerde okumuştum kalsiyum eksiliğinden olaiblriyormuş birde d vitamini sanırım sen onlara bir dikkat et bakalım.

sen kaçla hamiş kaldınki canım 3 kilo için kim kızıyomuş sana o kiloyu normalde 1 ay yese alıyo insanlar sen hamilesin ne yani 3 kilodamı almıcaktın

Canım ben zaten 86 ile kaldım bu aya kadar hiç almamıştım bu ay 3 alınca doktor hementatlıyı, ekmeği, makarna pilavı kes dedi :18::18::18: tai pek dinleiyorum onu iştahıma engel olabıyorum ama hedefim 9 kg ile bitirmekk inşalllaaaahhhhh:18::18:

ben de kanama olmuyor ama fırçanın di etime her değişinde acı çekiyorum

yerim ben seni yaaaa valla çok hoşssun:)

bende dün bunları yedim.....
sabah kalvaltısında 1 yumurta 1 domates 1 kçk hıyar 2-3 zeytin maydonoz 1 tane kırmızı biber 1 kupa bardağı süt
ekmek te hani şu somun ekmeği dilimlenmiş oluyor ya ondan 2 dilim yedim

öğlen meyve tabağı yaptım kendime kocaman çilek yenidünya erik kayısı elma
bir de ceviz fındık badem den 5 er tane yedim
akşamda 1 kase yayla çorbası bir tabak patlıcan musakka bir tabakta bulgur pilavı
üzerine tatlı olarakta hurma yedim
1 saat sonra bol limonlu maden suyu içtim ben sade alıp limonunu kendim sıkıyorum
günde 2 lt su içiyorum
yatarkende 1 kupa sütümü içtim yattım

ay yazarkende doydum sanki

bendede var canım çok uzun ve sert fırçalamıyom ama genede kanıyo baydırda var ama normal bişe bu çok yerde okudum.. benim ağıziçim çok hassaslaştıyediğim azıcık sıcak olsun hemen yanıyo dilim damağım soyuluyo ama illaki oda normaldır hiç araştırmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…