kızlar bende bayadır bir sorun var sizdede var mı acep benim diş etlerim çok hassalaştı diş fırçasını değdirmemle kanıyor hemen siz dede oluyor mu:18:
Selam hanımlaaar biz bugün erkenden kalkıp mobilyacıya gittik ve sonunda kızımızın (umarım kızımızdır) mobilyasını aldıııkk:) tavsiyem teşhir ürünleri daha uygun oluyor. Üstümden bi yük kalktı. Yalnız uyku setleri çok pahalı geldi almadı 250 civarıydı. Netten almak istemiyorum. Kendim dokunup alıcam. Bakalım izmirden araştırırım artık haziranda. Sizler napıyosunuz.
slm kızlar. biz okuldan geldik bugün kıpır kıpırız şükür de ben yürüyemiyrum sanırım,artık bebiş kasıklara iyice baskı yapıyor, otururken ve kalkarken yetmişlik nineler gibiyim, bi de sabah kahvaltıda ekmek dilimini 2 den 5 e çıkardım bugünlük.. sıcacık ekmek dayanamadım napiyim:26::26: birazdan yürüyüş yapmayı planlıyorum yoksa vicdan azabı çekicem
teyzeleri oğluşuma şu nevresim takımını alıcam inşallah.Siz de bakın.
Eki Görüntüle 433072
Nasıl ???
Altınoluğa hiç gitmedim ben, aybükem gelse ondan öneri alacaktım, ama sen çıktın karşıma:)
Detayları verebilir misin, daha önce gittin mi, fiyatlar nasıl, nasıl bir konaklama şekli...
kızlar bende bayadır bir sorun var sizdede var mı acep benim diş etlerim çok hassalaştı diş fırçasını değdirmemle kanıyor hemen siz dede oluyor mu:18:
he.. hee.. kilo da birinciniz benimdir 25 hafta içindeyim ve toplamda 14 kilo aldım.. var mı beni geçmiş olan... ama benim ilk nayda vucudum 5 kiloyu aldı direk bulantı kusmamda çoktu bir 3kilo da o zamandan zaten sonrasındada geliyo 58 ile hamile kaldım bugun sabah itibariyle 72 deyim...
Ben de çok isterdim 34-36 beden kalabilmeyi. Ama aldım işte:) Keşke az kiloyla doğurabilseydim. Ama oğlum da tosunmuş öyle diyor doktorum.Hergün yürüyüş yapıyorum. Yoga yapıyorum ama gene de alıyorum.Öyle dağları denizleri de yemiyorum ama... Hamileliğimden önce gerçekten çok zayıftım. Kot bedenim 26 idi. Oradan pay biçin:)
didem_0101 kullanıcısından alıntı
dünkü yediklerimi yazayım ozaman sana da oku bak bakalımm:):)
sabah kahvaltıda 7 dilim su böreği
ara öğün ceviz ve kuru üzüm
öğle yemeği yarım ekmekle beraber menemen yoğurt ve yanında 2 tane biber dolması
ara öğün büyük boy hoşbeş bir tabak meyve
aksam yemeği 3 kase çorba( yemekte annemlerdeydim kızmasa daha içerdim) 2 tane karnıyarık
yemnekten sonra bir kulp dondurma
ewe gidince bir tabak karpuz
yatarkende süt
arada atladıklarım bile olabilir:) işde öle canım
oy oy oyyyy maşallah maşallahhhhh hemşerimmmm benim 3-4 günlük yemeğimi yemişssin:))))
sen bence azcık dikkat et kuzu ama afiyet olsun.
bu arada hoşbeş nedir
kizlaryaaa... iki guncuk tartilmamistim sadece.. en son tartildigimda 61.8 ile 62.2 arasi degisiyodu kilom.. bu sabah tartiliyim dedim tartida gordugum rakama sok oldum63u gormeden direk 64 olmusum! su an 64.2 tartiyorum..
inanamadim.. yememde bi degisiklik de yok.. bunca hafta ay kilo almiyorum diye uzuluyordum ama simdi de birden bu kiloyu gormek endiselendirdi beni... gerci tuvalete gitme sorunu da yasiyorum nerdeyse 4 gundur tuvalete cikamamistim, yuzumde bacaklarimin altinda bileklerimde falan sisligi bariz hissediyordum.. odem falan mi acaba?
benim gibi birden portleyen oldu mu
esim ya yok bi degisiklik sende sadece gobus buyudu bacaklarin kollarin falan ayni diyor ama insan yanindakinin degisikligini anlamazki.. bariz gozlerimin altinda sislik baski hissediyorum, ayak bileklerimde de...
hala popom bacaklarim falan eski kotlarima sigiyor ayni oluyor bi bel kismi olmuyor.. birden 2 kilo atlamak beni tedirgin etti acaba odem falan mi ya da normal mi? siz nasil kilo artisi yasadiniz? ay yarin kontrolum var sorcam dr.umuza ama catliycam meraktan da...
güle güle güzel günlerde kullansın annesiii:)) oy oy maşalalh nasipli bebişler bunlar.kızımın anneannesi aradı. Oh ballı kızım
Hastane çıkışı 2 oldu
Battaniye 3penye 1örgü 1kalın toplam 5oldu
Havlumuzu almış
Ayakkabısını
Çorabımiz 10
Alt açma
Uzun kollu zıbnlar patikli altlar eşofman takımları önlükler ağız mendilleri yelekler hırkalar patikler şapkalar biz kıyafet mevzusunu kapattık . Sıra geldi temizlik bakım
oh oh oh herkes taitl modunda ne güzell benim ağustosun ilk haftasına kadar çalışmam lazım pehh
biizm yerimizede dinlenin kızlar.
didem sen çok yeme ama
yaaa ne güzell hepiniz zayıf zayıf kalmışsınız hamile rahatça alıyorsunuz ben 3 kg aldım diye doktorumdan tatlı tatlı azar işitiyorum
bisküvi canım :)))
sen kaçla hamiş kaldınki canım 3 kilo için kim kızıyomuş sanao kiloyu normalde 1 ay yese alıyo insanlar sen hamilesin ne yani 3 kilodamı almıcaktın
güle güle güzel günlerde kullansın annesiii:)) oy oy maşalalh nasipli bebişler bunlar.
Bende bitridim kıyafet alışveirşinişimdi bebek bakım ürünlerindeyim
ama ben çok hareket ediyorum belki onun etkisi war iş dolayısıyla günde 10 15 kere alt katlara inip çıkıorum merdivenle hemde totom yatmadan yatmaya yer görüyor:):) eti hoşbeş gofret war ya o canım bizim hamilelik hoşbeş sponsoruyla geçioda çok canım istiyorr:):) ewet ya bu aralar inanılmaz ihtiyacım war
:):)) annem bana hamileyken 29 kilo almıs:):) genetik heralde su an 60 kilo:):) yaparım senin yerinedee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?