Teşekkür teyzesi. Aynen şimdi hangi şampuan bez küvet yağ deterjan sırayla artık
Ay Allah iyliğini verisn kızzzz çatlak nasıl yedin bir tabak bisküviyiDD
olurmu ole cnm oda yoruluyodur yazıkk :))) benımkıde bazen cok oynuoo bazende hıc tık yok yedıgımızle alakalı olabılır benım kızım annesı gıbı tatlı yıyınce cosuoo ... masallahh cnmm oglusunaa.. bende cok merak edıyorum nekadar oldu dıee
benımde annemler pamuk yorgan dıktırdı cnm bıde nevresım tk alıcaz yeter bencee bıde sılıkon olmaması gerekıyormuss bebek ıcın..
kıyamam ben ona yaa ole sallanırmı kzzzewt fıyatları aarastırıcam ole karar verıcem cnmm saol
ıı almısın wala cnm bız bı park yatagını 4oo aldık
36 haftaya kaadr aslında beebek gelısımını tamamlıyomuss 3o dogan bıle yasıo ama erken sayılır bence
aynıyızz cnm benımde sat 6 aralık dogum 11 eylull ...tmm su anda 25+3 gundeyız cnmm
gunaydın canımm hgg
canım bende yok o sorun ama biryerde okumuştum kalsiyum eksiliğinden olaiblriyormuş birde d vitamini sanırım sen onlara bir dikkat et bakalım.
kıyafet konusunda acele ettim 1 aydır zaman geçmiyorr şimdiii bunlarda acele etmeyeceim zaten zor ve önemli olanı hallettik bunları da parça parça denk geldikçe alacğaım hemde zaman geçsinDD
bendede var canım çok uzun ve sert fırçalamıyom ama genede kanıyo baydırda var ama normal bişe bu çok yerde okudum.. benim ağıziçim çok hassaslaştıyediğim azıcık sıcak olsun hemen yanıyo dilim damağım soyuluyo ama illaki oda normaldır hiç araştırmadım..
bende aynı senin gibiyim kıyafette acele ettim herşey tamam şimdide bi duraksadım yavaş yavaş alıcam kalanları bide kendime alışveriş yapmam lazım hastane için ne zamandır bunlar aklımda ama totoşu kaldıramıyom artık zaten netten alışveriş seviyom ben rahat rahat at sepete kapına gelsin
neyse dr.sorayım bakalım o da kesin vitamin verir şimdi off allahım
hangi sitelerden almayı düşünüyorsun canım bende netten alışverişi seviyorummmm
hangi sitelerden almayı düşünüyorsun canım bende netten alışverişi seviyorummmm
ben hiç bir vitamin kullanmıyorum doktorum bi elevit yazmıştı ama herşeyimi yiyorum tahlillerimde bütün değerlerim normal hiç bişi eksikliğim yok nie vitamin kullanayım aşırı kilo veriyo ne zaman kullanmaya başladısam şiştim bi demir şurubu içiyom o kadar onada doktorum mecburi dedi die
ben şimdiye kadar kızım için unnodadan,bebe butikten,markafoni ve morhippodan bir sürü şey aldım dedim gibi herşeyimizi netten aldık biz kendimede hamile kıyafetlerini netten aldım çokmu çok tembelim galiba
ben hiç bir vitamin kullanmıyorum doktorum bi elevit yazmıştı ama herşeyimi yiyorum tahlillerimde bütün değerlerim normal hiç bişi eksikliğim yok nie vitamin kullanayım aşırı kilo veriyo ne zaman kullanmaya başladısam şiştim bi demir şurubu içiyom o kadar onada doktorum mecburi dedi die
benimde kan tahlillerim iyi çıktı çook şükür bende sadece elevitle ferrum fort kan ilca kullanıyorum.normalde kan ilcı kilo yapıyor bir de kabızlık yapıyor bu ilaç normalde hergün alınması gerekiyor ama dr.bana senin ihtiyacın yok ama ileriki aylarda mutlaka alocak dedi hafta da 2 tane alıyorum çok etkilemiyor o nedenle
ya aslında siteye güvendikten sonra en iyisi bence ben nrmalde alışverşe çıkmayı severim ama yaşadığım yer merkeze uzak kçk bi ilçede yaşıyorum eşimin işinden dolayı ondan nete takılıyorum artıkın
bende balık yağı içiyorum dr kızımız için gerekli dedi elevit bide demir hapı ferro içiyorum ama hamileliğin 20. haftasından sonra demir hapı gerekli dedi doktorum değerlerim benimde iyidi senin deponu tüketirse sana bişe kalmaz dedi o yüzden içmen gerekio dedi zaten ben ne zaman demir ve balık yağına başladım yemek yemem 3 kat arttı ama olsun bebeğim sağlıklı olsunda ben razıyım
hanımlarrr size iyi muhabbetler...
Eşim geceden geldi uyuyor. ben de iştha geldim yine bi revani yapayım akşama da patates oturtma
bunları halledeyim gelirim yine öpüldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?