hanımlarrr size iyi muhabbetler...
Eşim geceden geldi uyuyor. ben de iştha geldim yine bi revani yapayım akşama da patates oturtma
bunları halledeyim gelirim yine öpüldünüzzzz
Kızlar bizim için sakıncalı bi konu biliyorum ama yarın akşama çaya gelecek misafirim için bana acilen güzel bir tatlı ve salata tarifi lazım..Güvendiğiniz tarifiniz varsa fikir verir misiniz?
bende aynı senin gibiyim kıyafette acele ettim herşey tamam şimdide bi duraksadım yavaş yavaş alıcam kalanları bide kendime alışveriş yapmam lazım hastane için ne zamandır bunlar aklımda ama totoşu kaldıramıyom artık zaten netten alışveriş seviyom ben rahat rahat at sepete kapına gelsin
Kızlar bizim için sakıncalı bi konu biliyorum ama yarın akşama çaya gelecek misafirim için bana acilen güzel bir tatlı ve salata tarifi lazım..Güvendiğiniz tarifiniz varsa fikir verir misiniz?
ohh ne guzel canım, ben daha bıkaç bısey aldım (cıtcıtlı badi, patıklı pantolon, corap, battanıye, hırka, yelek, şapka,atlet,) hayatımda gordüğüm en güzel atlet:), ama bunların hepsi 2şer 3 er tane, daha eksık cok var,
ayy ne güzel ya sen netten yapabılıyomussun alısverişini,, bende yapamıyorum ya, illa gormem lazım, manyagım herhlde bıraz
anam sen de mi biritüzz :))) bi arakadaş daha vardı 14 lük
hadi geçmiş olsun o zaman :)
ya benim içtiğim sütü kimse içmez günde 3 bardak içiyorum nerdeyse yoğurt fln da bol tüketirim amma neyse dr.danışayım bakam bi
2. benim 65 ile kaldım 77 yim
kız deli ben yemedim sormuşsun ya hoşbeş ne diye ona cvp verdim ilahi mihrecemmm
tatlı için ankoa sarmasını öneriyorum canım hafif pratik ama çok şık tarifi nette vardı die düşünüyorum oktay ustanın tarifi zaten ama yapılışında kafana takılan bişey olursa anlatırım
ya benim içtiğim sütü kimse içmez günde 3 bardak içiyorum nerdeyse yoğurt fln da bol tüketirim amma neyse dr.danışayım bakam bi
bende aynı senin gibiyim kıyafette acele ettim herşey tamam şimdide bi duraksadım yavaş yavaş alıcam kalanları bide kendime alışveriş yapmam lazım hastane için ne zamandır bunlar aklımda ama totoşu kaldıramıyom artık zaten netten alışveriş seviyom ben rahat rahat at sepete kapına gelsin
hanımlarrr size iyi muhabbetler...
Eşim geceden geldi uyuyor. ben de iştha geldim yine bi revani yapayım akşama da patates oturtma
bunları halledeyim gelirim yine öpüldünüzzzz
bende bakayım bi tarife pratikse yaparım belki
içtiğin sütlerin günlük süt olmasına dikkat ediyosun dimi..yoğurtlarda hazır yoğur değil ev yoğurdu olmalı
ay daha biz varız dimiD
minik kuzulardan kendimizi düşünmedik yawws.
ay utandım şimdi aslında burda güvenilir günllük süt satan yer var ama ben almıyorum hazır alıyorum yaa
teşekkürler teyzesi , şirinim diye seviyorum oğlumu.. O yüzden düşünmeden aldım bunu, bakalım internetten sipariş verdik gelir inşALLAHçok güzel annesi ben çok beğendim güzel günlerde kullansn.
ben de netten almayı çok seviyorum, sanki mağazalarda bu kadar çeşit yok gibi geliyor , mağazadakilere de ağız eğmiyorsun indirim ayağına ..ben şimdiye kadar kızım için unnodadan,bebe butikten,markafoni ve morhippodan bir sürü şey aldım dedim gibi herşeyimizi netten aldık biz kendimede hamile kıyafetlerini netten aldım çokmu çok tembelim galiba
valla bende unutmuştum burda bahsedilince pijamaydı gecelikti falan o zaman dank etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?