2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kayisi kurusu var ama anca bir iki tane yiyorum, icimi kaldiriyor
bir de burda kizlardan biri demisti sanirim dut agaci yapragini kaynatip icince cok rahatlatiyormus, yarin gelse de kizimi gorsem doktorumuza sorsam napiyim ne ediyim diye..

hımsss ozaman dr una sor canımmm ama ilaç vericek muhtemelen

Ayyy bu tarifini verdiğin havuçlu patatesi çookkk severimmmm evettt kesinlikle bunu yapmalıyımm,teşekkür ederimmm

:)) çok notmal tüm ilgi alanımızz bu yönde şuandaa ben çarşıya çııkınca gözüm hep bebek arabalarındaD eşim ilkoş bakma yeter diyor millet neye bakıyor bu kadın dicek yakında

evet canim haklisin o yuzden iste catliycak duruma geliyorum dr.dan bilgi almadan bisey yapmak istemiyorum..

hımsss ozaman dr una sor canımmm ama ilaç vericek muhtemelen

bekunis bir de duphalac di sanirim iki ilac soyledi ama iste yine de catlayacak duruma geliyorum.. bakalim yarina ne diyecek ne onerecek..

:)) çok notmal tüm ilgi alanımızz bu yönde şuandaa ben çarşıya çııkınca gözüm hep bebek arabalarındaD eşim ilkoş bakma yeter diyor millet neye bakıyor bu kadın dicek yakında

bende öyleyim.bebek bebek arabası kıyafeti ne görsem durup bakıyorum bide hamile bayanlar çok dikkatimi çekiyor.

teşekkür ederim cnmsizinki de hayırlı olsun.. sen nerden aldın?
ay ay hayırlı olsun annesi sağlıklı mutlu huzrlu uyusun beşiğinde.

amiiiiiiiin cnm.. Allah tüm bebişlerimizi mutlu etsin..geceleri ağlamasınlargeçen eşimin arkadaşının hanımı doğum yapmış..eşim sordu geceleri ağlayınca kalkıyo musun diye.. bizimki ağlamıyo ki genelde gülüyo diyo adam.. ay dedim darısı bizim başımıza

yemeğe ara vermek zorunda kaldım kıyma çıkarmayı unutmuşum ya sebzeleri doğradım bıraktım
kıymayıda sıcak suyun içine attım hemen çözülsün diye hep sizin yüzünüzden

bende öyleyim.bebek bebek arabası kıyafeti ne görsem durup bakıyorum bide hamile bayanlar çok dikkatimi çekiyor.

bende kendımı garıp hıssedıyordum, dememkkı yanlız deılmısız, bende gecen hamıllelerrden tut, bebek arabalarına kadar bakıyorum:))

Benim bugün sol bacağımda şiddetli bir ağrı var kızlar belime de vuruyor yürümem zorlaştı o kadar yani.iş yerinde ara sıra kalkıp yürüyüş yapıyorum ama oturmaktan hep tutuldum sanırım.gece krampları da yeni başladı Allahım yardımcımız olsun koca 3 ay ı düşündükçe korkuyorum valla.

valla bende bakıyorum canım, yapacak bısey yok dıkkatımızı cekıyo, ister istemez:))

ağrılar için endişelenme çünkü bende bayadır kasık ağrısı oluyodu kalkarken otururken içerde bişeler çatlıyo sanki doktor normal dedi hiç bi sorun yokmuş ama tabi yinede ihmal etme en kısa zamanda doktoruna sor bendede bu sabah üstü acayip bi kramp girdi sağ bacağıma ayağım die bağırarak uyandım eşimde kalktı bi kaç dk uğraştıda anca geçti ama hala sağ dizimde kendini hissettiriyo çok kuvvetlidi ve daha önce hiç olmamıştı

kızlar bende bayadır bir sorun var sizdede var mı acep benim diş etlerim çok hassalaştı diş fırçasını değdirmemle kanıyor hemen siz dede oluyor mu:18:

bu aylarda normaldir bende de oluyor hatta geçen gün köprüm çıktı yerinden tekrar yapıştırtmak zorunda kaldım diş etleri hassaslaşıyor.

Kizlar dersten baglaniyorumayaklarim davulgibi zis amagozumsizde okuyorum onagore

Kızlar geçenlerde Butik Bebe'de wollex marka travel sistem bebek arabaları vardı,görünüşleri çok güzeldi aklıma takıldı araştırdık eşimle.Pazartesi günü de izmirde bayiliğini yapan bir firmadan sipariş verdik.Salı günü elimize ulaştı,düşündüğümüzden daha da güzelmiş,puseti+ana kucağı+çantası var gayet kaliteli ve kullanışlılar.Tavsiye ederim.

bekunis bir de duphalac di sanirim iki ilac soyledi ama iste yine de catlayacak duruma geliyorum.. bakalim yarina ne diyecek ne onerecek..

ay canıminan o ilaçları içmek kayısı yemektne daha zor sen doğal yollardan halletmeye çalış kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…