Kızlar geçenlerde Butik Bebe'de wollex marka travel sistem bebek arabaları vardı,görünüşleri çok güzeldi aklıma takıldı araştırdık eşimle.Pazartesi günü de izmirde bayiliğini yapan bir firmadan sipariş verdik.Salı günü elimize ulaştı,düşündüğümüzden daha da güzelmiş,puseti+ana kucağı+çantası var gayet kaliteli ve kullanışlılar.Tavsiye ederim.
yemeğe ara vermek zorunda kaldım kıyma çıkarmayı unutmuşum ya sebzeleri doğradım bıraktım
kıymayıda sıcak suyun içine attım hemen çözülsün diye hep sizin yüzünüzden
Sen gel de diğer marifetlerimden de nasiplen canım
2 gün önce özeldeki doktorum 24 haftalıksın dedi 840 gr mış bebişimde. sizce de fazla değil mi 24 haftalık için? acaba ben satı mı mı karşıtıryorum diye kendimden şüphe eder oldum
amiiiiiiiin cnm.. Allah tüm bebişlerimizi mutlu etsin..geceleri ağlamasınlargeçen eşimin arkadaşının hanımı doğum yapmış..eşim sordu geceleri ağlayınca kalkıyo musun diye.. bizimki ağlamıyo ki genelde gülüyo diyo adam.. ay dedim darısı bizim başımıza
güle güle kullanın fiyatları arasında fark varmıdı peki bazen indirime giren bişey mağazada daha ucuza olabiliyoda
Benim bugün sol bacağımda şiddetli bir ağrı var kızlar belime de vuruyor yürümem zorlaştı o kadar yani.iş yerinde ara sıra kalkıp yürüyüş yapıyorum ama oturmaktan hep tutuldum sanırım.gece krampları da yeni başladı Allahım yardımcımız olsun koca 3 ay ı düşündükçe korkuyorum valla.
geçmiş olsun( ağrılarla yaşamyı öğreneceğiz sanırım
korkmaa canım biz ne üç aylar geçiridk darısıda son üç aya inş.
valla bende bakıyorum canım, yapacak bısey yok dıkkatımızı cekıyo, ister istemez:))
Kızlar geçenlerde Butik Bebe'de wollex marka travel sistem bebek arabaları vardı,görünüşleri çok güzeldi aklıma takıldı araştırdık eşimle.Pazartesi günü de izmirde bayiliğini yapan bir firmadan sipariş verdik.Salı günü elimize ulaştı,düşündüğümüzden daha da güzelmiş,puseti+ana kucağı+çantası var gayet kaliteli ve kullanışlılar.Tavsiye ederim.
heheh:)) aklım sizdeekaldı neler kaynatıyorsunuz demiyorsundaaa yemeğe ara verdim kıymayı çıkarmayı unuttum diyorsunDD gelelimmi yardıma hayatım
inşallah canım.. gecen benım bacagımada kramp gırdı, bütün günde agrıdı nerdeyse, ee ara ara yokluyo agrılar artık:))), az kaldı kuzularımıza kavusmamıza, dayancaz bıraz :))
inşallah canım.. gecen benım bacagımada kramp gırdı, bütün günde agrıdı nerdeyse, ee ara ara yokluyo agrılar artık:))), az kaldı kuzularımıza kavusmamıza, dayancaz bıraz :))
ay sağol şekerim yaptım yemeği attım ocağa yemeğe gel canımsın yaaa
ben bitiridm işlerimi şimdiiişyerındeyım acayip uykum geldii(((((( çıkışada daha 2,5 saat var
işyerındeyım acayip uykum geldii(((((( çıkışada daha 2,5 saat var
ay sağol şekerim yaptım yemeği attım ocağa yemeğe gel canımsın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?