- 20 Mart 2012
- 1.021
- 423
- 358
ya benim içtiğim sütü kimse içmez günde 3 bardak içiyorum nerdeyse yoğurt fln da bol tüketirim amma neyse dr.danışayım bakam bi
tatlı için ankoa sarmasını öneriyorum canım hafif pratik ama çok şık tarifi nette vardı die düşünüyorum oktay ustanın tarifi zaten ama yapılışında kafana takılan bişey olursa anlatırım
Kızlar bizim için sakıncalı bi konu biliyorum ama yarın akşama çaya gelecek misafirim için bana acilen güzel bir tatlı ve salata tarifi lazım..Güvendiğiniz tarifiniz varsa fikir verir misiniz?
hastane için neler lazım ? pijama takımı, gecelik , terlik başka ? kendimizi de düşünmeliyiz tabi arada
ay ben vermeyeyim akşam ister canım yaparım şimdi anlatırken
Hmmm güzel görünüyor evet deneyebilirim
canım canım haftan itibariyle bence normall, ayrıca wc olayı çok etkiliyorrr bende dün yazdıydımm burayaa, dün gititm kayısı kurusu (gün kurusu diyorlar siyah olandan)ve erik kurusu aldım yedim üzerinede ılık su içtim birkaç bardak süperr rahatladım tavsiye ederim.
valla bende unutmuştum burda bahsedilince pijamaydı gecelikti falan o zaman dank etti
kayisi kurusu var ama anca bir iki tane yiyorum, icimi kaldiriyor
bir de burda kizlardan biri demisti sanirim dut agaci yapragini kaynatip icince cok rahatlatiyormus, yarin gelse de kizimi gorsem doktorumuza sorsam napiyim ne ediyim diye..
teşekkürler teyzesi , şirinim diye seviyorum oğlumu.. O yüzden düşünmeden aldım bunu, bakalım internetten sipariş verdik gelir inşALLAH
ay ben birtane gecelik ve sabahlık tkaımı aldım başka hiçbirşey almadım kendim içinD
pehh.
merhaba hanımlardün ayhan çocuğun saraçhanedeki mağazasına gittik.. sağolsun bayağı güzel bir indirim yaptı.. beşiğimizi seçtik ramazandan birkaç gün önce almayı düşünüyoruzzz
biz geldikkk:) oğlumun canı sıkıldı teyzeleri bebeleriniz uyumuyorsa oyun oynasınlar mı
Ama haksızlık buuuuuuuu
merhaba hanımlardün ayhan çocuğun saraçhanedeki mağazasına gittik.. sağolsun bayağı güzel bir indirim yaptı.. beşiğimizi seçtik ramazandan birkaç gün önce almayı düşünüyoruzzz
ay ben birtane gecelik ve sabahlık tkaımı aldım başka hiçbirşey almadım kendim içinD
pehh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?