Selam kızlarCuma günü annemle dedem geliyor dedemin kulaklar pek duymaz geldiğinde sonuna kadar televizyon sesini açar kumandayıda alır birde uzanır koltuğa kendi evi gibi Nasıl sabredicem bakalım inşallah çok kalmaz kayınvalidemde çıkar fırsattan istifade alt katımda oturuyor yandım
yok ya ne edicem kimse kusura bakmasın...
( çok isterim aam zor görünüoyrrr canım yaa nerdeyse 9 a doğru okunacak ezann ((
kışın olsaaa çok rahat tutardık gerçektennn neyse yine kalbimizi güzel tutalım belki tutarızz
Hadi ya :26:O zaman bende tutmayayım:26:
Selam kızlarCuma günü annemle dedem geliyor dedemin kulaklar pek duymaz geldiğinde sonuna kadar televizyon sesini açar kumandayıda alır birde uzanır koltuğa kendi evi gibi Nasıl sabredicem bakalım inşallah çok kalmaz kayınvalidemde çıkar fırsattan istifade alt katımda oturuyor yandım
şimdidenn Allah kolaylık versin
Evet canım haklısın
Bize vebal yok canım tutmayabiliriz borç kalır işte
yani sen bilirisn tabi ki de o kadar zaman aç susuz. bebek için olmasa bile senin direncin düşecektir. şimdi bile açlığa susuzluğa dayanmayorken.
nerdeyse tüm gün
bu durumumuzda Allahtan mazeretli durumlardaa tutulmazzz yani yinede bişi demiyorum evde olursammm en azındna kadir gecesinden falan istiyorummm hayırlısı
Sağol canım benim etrafımda hiç anlayışlı insan olmayacak mı ya :84:
sabredelim bakalım canımmm vardır bunlardada bir güzellik
ee nabersinizDD
Öyle canım çokta sabırsız insanımdır
Evetbiraz endişelerimde var
ne gibi hayrolaaaaa
Nasıl olacak diye işte bakımı büyümesi falan iyi yetiştirebilir miyim gibi
hiç kimse bu işin stajını yapmıyor canımm, çok istekliyiz seviyoruzz bebişleirmiziiiiii emin ol çok güzell anne olacağımız hepimizz, bebişlerimiz çok şanslı onları dört gözle bekleyen ebeveynleri var araştıyorlar okuyorlar o yüzdenn bence herşey çok güzel olacak endişelenmeee canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?