2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

şimdidenn Allah kolaylık versin

Çok uzun süre olduğu için tutamayacağım çünkü sadece açlık değil susuzluk da var... evet sonra tutmak zor olacak ama bizim de en zor dönemimiz olacak son zamanlar...

yani sen bilirisn tabi ki de o kadar zaman aç susuz. bebek için olmasa bile senin direncin düşecektir. şimdi bile açlığa susuzluğa dayanmayorken.
nerdeyse tüm gün

Evet şimdiden dayanamıyorum şimdi eşimi markete yollayacağım mesela Benim sürekli yiyesim var sizde öyle misiniz:26:

bu durumumuzda Allahtan mazeretli durumlardaa tutulmazzz yani yinede bişi demiyorum evde olursammm en azındna kadir gecesinden falan istiyorummm hayırlısı

Evet canım hayırlısı
Doğum anımı düşününce çok garip oluyorum ya acayip korkuyorum :18:yavrumu kucağıma aldığımı düşündüğümde ise daha tuhaf oluyorum gözyaşlarım süzülüverir

selam benim tontişlerimeeeee zevzekten size ve bebişinize kucak dolusu sevgilerrrr...
şeker yüklemem yapıldı ve yüksek çıktı
bulunduğum yerdeki dr. doğum yapıcağın hastenede sonuçları görsün dedi o yüzden istanbula geldim dün.
ist.teki doktor diyetisyene göndermedi kendisi diyet listesi verdi yemem gerekenler ve yememem gerekenler olarak...
bir hafta sonra tekrar 100 lük test yapılacak inş.düşer kızlar yaaaa.
bu arada bu gün tekrar dr. gittim bebeğimin kilosu 950 gr. mış ay bi görseniz teyzeleri ne tatlı eli ayağı
ben kızımı çok seviyorum yaaa

Nasıl olacak diye işte bakımı büyümesi falan iyi yetiştirebilir miyim gibi

hiç kimse bu işin stajını yapmıyor canımm, çok istekliyiz seviyoruzz bebişleirmiziiiiii emin ol çok güzell anne olacağımız hepimizz, bebişlerimiz çok şanslı onları dört gözle bekleyen ebeveynleri var araştıyorlar okuyorlar o yüzdenn bence herşey çok güzel olacak endişelenmeee canım.

orası öyle tabii de her şeyin en güzelini istediğimiz için onlar için insan böyle düşünebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…