kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 223 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdilerçok moralim bozuldu ama yaaa inş bebeğimi etkilemez 1 ay sonra tekrar bakılacak
canım sen 50 mg lıkmı yaptırdın 100 mü? ben dün 50 mg yaptırdım 155 çıktı benimdedoktor yüksek dedi haftaya 100 mg lık yapılcak. Allah yardımcımız olsun..
benim şekerimde sınırda çıktı kızlar.aç karnına şekerli su içirdiler 1 saat sonra kan aldılar okadar birdaha birşey ölçmediler.doktor şekerin sınırda çıkmış tatlıyı kesme ama azalt dedi.bu sabah tv de izledim.doktor hamile iken şeker yüksek olursa bebekte yağlanma olacağını buda kilosunu artıracağını organlarında sorun yaşayabileceğini şekerin çok önemli olduğunu belirtti.kızlar dikkat edin.
şeker fazlakıgı önemli arkadaşlar görümcem aynı sıkıntıyı yaşadı canı o kadar çok tatlı istiyorduki onu sevmememe ragmen acıyordum haline dr bebegin gözlerini etkileyecegini söylemiş
kızlar 50 100 arasında ne fark varki neye göre belirleniyor bu doz ben devlette yaptırdım kaçlıktı hatırlamıyorum
canım geçmiş olsun kilo fazla mı almışsın belli bir nedeni varmıymış?
merhaba canm üzülme diyetine sıkı sıkı uyarsan bişey olmaz düzelir inşallah.arkadaşımda da çıkmıştı diyetine uydu 1ay sonra düzeldi dr.diyeti bıraktırdı.senn ailende varmı şeker hastası onun babası şeker hastasıydı.ailede olunca oluyo.bende geçen hafta yaptırmıştm 50mg lığı yüksek çıktı bugün 100mglık yapıldı çok şükür normal çıktı.ama sıkıntı yapma diyetle düzelcek.
inşallah canım yaaa moralim çok bozuldu ağladım biraz babam şeker hastası canım diyete uyucam inş düzelir
hyr cnmm aclıga dayanılmıo helede susuzlugaa gecen sene tuttumm ama bu sene dusunmuyorumm allahh affetsınKızlar oruç tutacak mısınız ramazanda
27. haftada anne adaylarının çoğu 8-11 kilo arası alırlar diyor
ohhhhh yine sınırda kalmışım çoook şüküüüürrrrrrrrrrrr11 kilo şu anda
aslında belki tartılsam 12 olmuştur da çaktırmayalım
İnşallah bebeğim de üst sınırdadır bari
ilk defa karşılaştığın kişiler 5 günmü kaldı vay vay çok zor olmuşturrrr ama neysee sevap kazanmışsssın fıstıkSelam kızlar, 5 gündür giremedim. Yatılı misafirm vardı.Üstelik ilk defa gördüğüm insanlar. Zaten benim güleryüzlü oluşum bana zarar veren. Benim kendime bakacak halim yok günlerdir misafirle uğraş. Resmen canım çıktı. umarım sizde herşey yolundadır.
amanı yaaaaoff ya beni de aradılar İsta gezmeye geleceklermiş bende kalacaklarmış maaile..Oldu dedim başka? kabul etmemek lazım kuzu gerçi sen kazanmışsın sevapları neyse artık dinlen bol bol...
canım takma kafanaaaa geçer.merhaba canlar nasılsınız...
benim bugün biraz tadım yok bilmem neden...
c.tesi günü kızıma alışveriş yaptık hiç bir eksiğimiz kalmadı artık
maşallah maşallahh teklerede de düşeriz inş..Merhaba kızlaarrBugün 2 basamaklı sayılara düşmüşüz oğluma kavuşmama 99 gün kalmııııışşşş
yawsss sakınn ihmal etme yemek yemeyi canım çok önemli bak ben sana vereyim iştahımıbende yıcemminik oglumu, allahım ogünleri göstersın saglıkla ınsallah.
evet toplamda iyiym ama 1 ayda 4 kılo almısım yani, maşallah.. :)))
ben ne yicegimi şaşırıyorum ya, zaten ıstahım yok, havada ısındı iyice burda, daha oglen yemegı yemedım, yiyesim gelmıyo
Eki Görüntüle 437347 Eki Görüntüle 437348 Eki Görüntüle 437349
aldıklarımdan internette bulduklarım bunlar kızlar... biberonumuz anne memesi gibi hazıra alışmasın diyediğer aldıklarımı evde çeker yarın paylaşırım sizlerle
ewet canım bende de oluyor artık hatta öğlen sinirlere kaldım oturup kalkamıyorum diee iş yerinde kadının birii aaa sen erken ağırlaştın şimdiden böyleysen son aylarda ne yapıcannn die güldü çok sinirlendim kızım dedim şu kadına dil çıkar:)
Aybüke ben varya kalkarken
damperli tanker gibiyim,ıhlaya tıhlaya,tutuna tutuna kalkıyorum yattığım yerden artık
bel ve bacaklar oldu mu sana dolma misali
bi de ağrıyor sormayın...
Gece uykum hiç yok gibi bişey bi tarafa dönsem yavrum altta kalıyor sanki alttan vurmaya çalışıyor
öbür tarafa dönsem belim batıyor falan bir de
ben çok sıcaklıyorum,terliyorum gece 2-3 defa pijama üstü değişiyorum sizde de bu durum var mı?:44:
Selam gebe hatunlar
önüme aldım 1 kilo kirazımı
ye allah ye hem de size laf yetiştiriyorum
geçmişi 2-3 atlaya atlaya okudum pek bişey kaçırmamışım sanırım
aldığımız cicler paylaşılmış
suk suk güle güle kullan canikom
Okulun en sevdiğim haftası allahiiim,her gün bi kahvaltı planı,hergün bir gezme
ohhh ohhh,öğrenciler olmasa okul cennet cennet
Kızlar oruç tutacak mısınız ramazanda
kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 223 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdilerçok moralim bozuldu ama yaaa inş bebeğimi etkilemez 1 ay sonra tekrar bakılacak
ben büyük ihtimal tutucam.. gerekirse hiçbir iş yapmam..evden asla çıkmayı düşünmüyorum zatençünkü sonradan kaza etmesi daha zor
ay bendee özledim yüzüstüüü yatmayıııııııııııımerhabalar kızlar nasılsınız. biz iyi sayılırız sadece az oynuyo benim oğlan sakin olacak heralde doğduktan sonra. birde bugün 2 kere rahmim kasıldı sanki çok ağrı verdi genelde yatınca ooluyo ama şimdi iyi çook şükür. inanın uyumak artık dinlendirmiyo beni yaa rahat uyuyamıyorum yüzüstü yataraak uyumayı özlediiim. akşam gaz için karbonatlı limon suyu içtim geçti sonunda yaa çok gaz sorunum var benim doğuştan beri inşallah benim oğlanda gazlı olmaz yaa. benim tartıda geçen aydan bu yana sadece 1 kg artış gözüküyo bakalım haftaya doktora gittiğimde ne olacak killo verilirde benim doktorum kızıyo yaa çok aldın diye tabi kendisi tığ gibi tartıda 86yı görünce kadın ŞOK oluyo kendisi gelse gelse 50 kg gelir hehe
afiyet olsun :)
ben de geceleri terler oldum, gündüz de menopozlu kadınlar gibi.:)
hhehe öle valla :)
hayır. en agır zamanalrda sabiye eziyet etmeye gerek yok
moralin bozulmasın, diyetle daha iyi bile oluyor, hem sen kilo almıyoyrsın, hem bebek besleniyor hem de şekerin dengede
emin misin? o kadar zaman aç susuz? arkadaş dogum yapmıştı , yattığı odada köyden bi kızcazz 8 aylıkken oruç filan tutumuş. bebekde gerilik oldugundan bir sürü sıkıntıya girmişler
kızlar selam bebek şekeri olarak ne yaptırıcaksınız ?
ben bebek kurabiyeleri yaptırmayı planlıyorum ama tanesi 3 tl imiş biraz pahalı
sizin var mı kafanızda bişiler
ilk defa karşılaştığın kişiler 5 günmü kaldı vay vay çok zor olmuşturrrr ama neysee sevap kazanmışsssın fıstık
amanı yaaaagezmeye gelecekler ve sende kalacak bence kabul etmeseydin ben hmaileyim çok halm yok diye yawsss
Kızlar oruç tutacak mısınız ramazanda
Kış olsa neysede yazın süre çok uzun birde çok sık acıkıyoruz bende deneyeceğim ilk günü tutabilirsem tutarım ama bende pek sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?