2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba canm üzülme diyetine sıkı sıkı uyarsan bişey olmaz düzelir inşallah.arkadaşımda da çıkmıştı diyetine uydu 1ay sonra düzeldi dr.diyeti bıraktırdı.senn ailende varmı şeker hastası onun babası şeker hastasıydı.ailede olunca oluyo.bende geçen hafta yaptırmıştm 50mg lığı yüksek çıktı bugün 100mglık yapıldı çok şükür normal çıktı.ama sıkıntı yapma diyetle düzelcek.

canım sen 50 mg lıkmı yaptırdın 100 mü? ben dün 50 mg yaptırdım 155 çıktı benimde doktor yüksek dedi haftaya 100 mg lık yapılcak. Allah yardımcımız olsun..

canm çok yüksek deil aslında şekerin benmde 148 çıkmıştı.önceki 2gün şekerli şeyler yediysen etkiliyomuş.mesela ben önceki 2gün akşamları tatlı yemiştim ondan oldu kesin bugün normal çıktı.haftaya dikkat et önceki günlerde çok şekerli şeyler yeme.100mglık çok gıcıkya.4kere kan ve idrar veriyosun.

canm gülbende mi izledin akş 90dan az olması gerekir demişti.tabi canm şeker olunca bebekte kilolu oluyomuş.

canm 50mg lık ilk seferde yapılıyor ona şeker tarama testi deniyor.olasılığı ölçüyor kesin deil.100mglık şeker yükleme testi oluyor bu kesin sonuç veriyor.

canım geçmiş olsun kilo fazla mı almışsın belli bir nedeni varmıymış?

yok canım fazla kilo almadım 74 le hamile kaldım şuan 76 olmuşum 2 kilo almışım toplam ama hamile kaldıgımda zaten kilolu oldugum için miş diyetisyen öyle dedi 78 le hamileligi bitirmeliymişim normalde

Kızlar oruç tutacak mısınız ramazanda
hyr cnmm aclıga dayanılmıo helede susuzlugaa gecen sene tuttumm ama bu sene dusunmuyorumm allahh affetsın

benım 6 kg sınırın altındamı sımdı ayy cok sevındırık oldumyasasın yemekyemekk

Son düzenleme:
kızlar benim de kilo konusunda moralim bozuk, Pzt. dr a gittim toplam 8,5 kilo almışım. Dr. da fazla dedi, bu gidişle 20 yi tamamlıcam herhalde

ilk defa karşılaştığın kişiler 5 günmü kaldı vay vay çok zor olmuşturrrr ama neysee sevap kazanmışsssın fıstık

off ya beni de aradılar İsta gezmeye geleceklermiş bende kalacaklarmış maaile..Oldu dedim başka? kabul etmemek lazım kuzu gerçi sen kazanmışsın sevapları neyse artık dinlen bol bol...
amanı yaaaa gezmeye gelecekler ve sende kalacak bence kabul etmeseydin ben hmaileyim çok halm yok diye yawsss

Selam kızlarCuma günü annemle dedem geliyor dedemin kulaklar pek duymaz geldiğinde sonuna kadar televizyon sesini açar kumandayıda alır birde uzanır koltuğa kendi evi gibiNasıl sabredicem bakalım inşallah çok kalmazkayınvalidemde çıkar fırsattan istifade alt katımda oturuyor yandım

merhaba canlar nasılsınız...
benim bugün biraz tadım yok bilmem neden...
c.tesi günü kızıma alışveriş yaptık hiç bir eksiğimiz kalmadı artık
canım takma kafanaaaa geçer.
Hayırlııı olsunnnnn annesi güle güle kullannnnnsın bebişin herşeyini.
Merhaba kızlaarr Bugün 2 basamaklı sayılara düşmüşüzoğluma kavuşmama 99 gün kalmııııışşşş
maşallah maşallahh teklerede de düşeriz inş..
yawsss sakınn ihmal etme yemek yemeyi canım çok önemli bak ben sana vereyim iştahımıDDD

bütün forumdaki bebişlerrrrrrr dil çıkarıyorrrr o kadınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

afiyet olsun :)

ben de geceleri terler oldum, gündüz de menopozlu kadınlar gibi.:)

hhehe öle valla :)
Kızlar oruç tutacak mısınız ramazanda

hayır. en agır zamanalrda sabiye eziyet etmeye gerek yok

moralin bozulmasın, diyetle daha iyi bile oluyor, hem sen kilo almıyoyrsın, hem bebek besleniyor hem de şekerin dengede
ben büyük ihtimal tutucam.. gerekirse hiçbir iş yapmam..evden asla çıkmayı düşünmüyorum zatençünkü sonradan kaza etmesi daha zor

emin misin? o kadar zaman aç susuz? arkadaş dogum yapmıştı , yattığı odada köyden bi kızcazz 8 aylıkken oruç filan tutumuş. bebekde gerilik oldugundan bir sürü sıkıntıya girmişler

ay bendee özledim yüzüstüüü yatmayııııııııııııD neyse az kaldı inş..
aman boşverelim kilo faslını yaaa kapatalımmmm buuuuuuuu mevzuyu hehe

Hadi ya :26:O zaman bende tutmayayım:26:

Kış olsa neysede yazın süre çok uzun birde çok sık acıkıyoruz bende deneyeceğim ilk günü tutabilirsem tutarım ama bende pek sanmıyorum

kışın olsaaa çok rahat tutardık gerçektennn neyse yine kalbimizi güzel tutalım belki tutarızz

canım morelini bozmaaa sakın inş.diyetle düşer ama ne olur dikkat et olurmu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…