skopça ben tutmak isterim ama dayanabileceğimi sanmıyorum
susuzluğa hele de çoook uzun saat ve çook sıcak olacak bi de 8 aylık hamile
şimdiden çok terliyorum çok su kaybediyorum:26:
bilmiyorum da allah affetsin tutmicam sanırım...
Kış olsa neysede yazın süre çok uzun birde çok sık acıkıyoruz bende deneyeceğim ilk günü tutabilirsem tutarım ama bende pek sanmıyorum
kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 223 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdilerçok moralim bozuldu ama yaaa inş bebeğimi etkilemez 1 ay sonra tekrar bakılacak
canım sen 50 mg lıkmı yaptırdın 100 mü? ben dün 50 mg yaptırdım 155 çıktı benimdekızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 223 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdilerçok moralim bozuldu ama yaaa inş bebeğimi etkilemez 1 ay sonra tekrar bakılacak
kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 223 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdilerçok moralim bozuldu ama yaaa inş bebeğimi etkilemez 1 ay sonra tekrar bakılacak
yaaa evett sevıyodur:)))) bende eşime dıyorum 2.si kız olsunda bende onla gezerim, kuafore fılan gıderım, adam benı sinir etmekte üstüne yok 2.side erkek olcak gezemıceksin dıyo (((
aynen bende çok sıcaklıyorum.. Duramıyorum yerimde serin bi yere uzanıyorumm orasında ısınıyor :) eşimde sanane oluyor o kadar sıcak değil diyor nere değil piştim yanişimdide sen gibi aldım bi tabak kirazı yanıma vantilatörüde açtım yandan öyle duruyorum yani
canım sen 50 mg lıkmı yaptırdın 100 mü? ben dün 50 mg yaptırdım 155 çıktı benimdedoktor yüksek dedi haftaya 100 mg lık yapılcak. Allah yardımcımız olsun..
benimki de bugün coştu.. kutlama var içerdegünlerimiz aynı bakalım kim önce doğurucak
Kış olsa neysede yazın süre çok uzun birde çok sık acıkıyoruz bende deneyeceğim ilk günü tutabilirsem tutarım ama bende pek sanmıyorum
ben büyük ihtimal tutucam.. gerekirse hiçbir iş yapmam..evden asla çıkmayı düşünmüyorum zatençünkü sonradan kaza etmesi daha zor
Nasılsınız hanımlar... İki gündür ayakta kaldım iş yaptım sandalyede oturamıyorum yahu :) Bu arada tam yarım dünyayım :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?