2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Kış olsa neysede yazın süre çok uzun birde çok sık acıkıyoruz bende deneyeceğim ilk günü tutabilirsem tutarım ama bende pek sanmıyorum

kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı şekerim yüksek çıktı 223 çıktı doktor diyetisyene yönlendirdi diyet verdiler çok moralim bozuldu ama yaaa inş bebeğimi etkilemez 1 ay sonra tekrar bakılacak

Kış olsa neysede yazın süre çok uzun birde çok sık acıkıyoruz bende deneyeceğim ilk günü tutabilirsem tutarım ama bende pek sanmıyorum

ben büyük ihtimal tutucam.. gerekirse hiçbir iş yapmam..evden asla çıkmayı düşünmüyorum zatençünkü sonradan kaza etmesi daha zor

ayy geçmiş olsun yaa inşallah diyetle falan düşer şekerin bebişede sanada zararı olmaz inşallah içini ferah tutmaya çalış

canım sen 50 mg lıkmı yaptırdın 100 mü? ben dün 50 mg yaptırdım 155 çıktı benimde doktor yüksek dedi haftaya 100 mg lık yapılcak. Allah yardımcımız olsun..

yaaa evett sevıyodur:)))) bende eşime dıyorum 2.si kız olsunda bende onla gezerim, kuafore fılan gıderım, adam benı sinir etmekte üstüne yok 2.side erkek olcak gezemıceksin dıyo(((

çok komik yaa :))

benim eşimde ev ii diyo
ben yanıyom
biraz güneş gördünm okula gidip gelirken başım ağrıyor

düşer canım merak etme
bu tahlilleler hep böyle
başka yerde baktırsan bile aynı gün düşük çıkabilir

canım sen 50 mg lıkmı yaptırdın 100 mü? ben dün 50 mg yaptırdım 155 çıktı benimde doktor yüksek dedi haftaya 100 mg lık yapılcak. Allah yardımcımız olsun..

benim 75 gr yapıldı canım ilk kan alımlarında 223 çıktı 2 ci saat yapılmadı bana bişey demediler hatalı oldu aslında 3.saat yapıldı onda 55 çıktı sonra benim doktor iç hastalıkları doktoruna yolladı o 2 ci saatte önemli aslında ama senin ilk 1.saat de yüksek çıkmış diyet yapman lazım dedi diyetisyene yönlerdiler

Canım içini ferah tut, doktorun verdiği diyete de uydunmu Allahız izniyle birşey olmaz.Benim çevremde birkaç kişide vardı bu sorun diyet yapınca yoluna giriyor.

benim şekerimde sınırda çıktı kızlar.aç karnına şekerli su içirdiler 1 saat sonra kan aldılar okadar birdaha birşey ölçmediler.doktor şekerin sınırda çıkmış tatlıyı kesme ama azalt dedi.bu sabah tv de izledim.doktor hamile iken şeker yüksek olursa bebekte yağlanma olacağını buda kilosunu artıracağını organlarında sorun yaşayabileceğini şekerin çok önemli olduğunu belirtti.kızlar dikkat edin.

Ya ben bişey anlamadım benimki 2 saatin sonunda ölçüldü 58 yazıyor kağıtta. Ozaman çok düşük olmyormu? Sağlıkocağını aradığımda sonucu söylemeden iyi dediler.

canım geçmiş olsun kilo fazla mı almışsın belli bir nedeni varmıymış?

şeker fazlakıgı önemli arkadaşlar görümcem aynı sıkıntıyı yaşadı canı o kadar çok tatlı istiyorduki onu sevmememe ragmen acıyordum haline dr bebegin gözlerini etkileyecegini söylemiş

kızlar 50 100 arasında ne fark varki neye göre belirleniyor bu doz ben devlette yaptırdım kaçlıktı hatırlamıyorum

sakın deneme canım oruç tutmayı, o kadar uzun süre susuz kalmamız çok sakıncalı. bir de son aylara geldik susuzluk erken doğuma neden olurmuş.
allah sağlık versin de sonra öderiz oruçlarımızı.

ben büyük ihtimal tutucam.. gerekirse hiçbir iş yapmam..evden asla çıkmayı düşünmüyorum zatençünkü sonradan kaza etmesi daha zor

cok sicak zamanlara denk geliyor. sivi azligi nedeniyle erken dogum yaparsan ya da gelisme geriligi olursa vicdanin el verecek mi? yoksa ''nasip boyleymis'' mi diyeceksin?

Nasılsınız hanımlar... İki gündür ayakta kaldım iş yaptım sandalyede oturamıyorum yahu :) Bu arada tam yarım dünyayım :):)

Ben şimdi bile dayanamıyorum açlığa kalkar kalkmaz midem bulanıyor :S Allah affetsin artık kazasını tutarız inş

Nasılsınız hanımlar... İki gündür ayakta kaldım iş yaptım sandalyede oturamıyorum yahu :) Bu arada tam yarım dünyayım :):)

Kendini yormadan yap canım temizliğini ben iki oda siliyorum nefes nefese kalıyorum 5 gün sonra annem gelcek güzel bi yaz temizliği yaparız beraber :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…