2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Günaydınnnnn herkeseeee biz oglumla bu sabah krampla uyandık cok şükür cok kuvvetli degildi. Kan hapımızı ictik zaman geçmesini bekliyoruz. Buarada şekeri yüksek çıkan arkadaslara gecmis olsun inşallah diyetler ise yarar. ben de riskli gruptan oldugum icin okudukça stres oluyorum ama benim yüklemeye daha 20 gunüm var. Sizle beraber ben de dikkat etmeye çalışacağım. Hepimiz icin hayırlısı olsun...

günaydın herkesee şekeri yüksek çıkan arkadaslare üzülmesinler hamilelik de en çokj rastlanan durum dikkat ederseniz Allahın izniyle bişe olmaz.. kramplar kasılmalar herkesde baslamıs demekki çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım.. aksam da bir ağrı ağrı nefesimi kesdi nedeni ni anlayamadım sonra gece 12 de indim aşağılarda yürüdüm baya da geçdi.. çok da yemedim neden anlamadım

Canım bendede oldu o durum geçen nefes alamadım resmen bende çıktım yürümüştüm gecenin bi vakti bebiş baskı yapıyor mideye o rahatsız ediyor bizi... Yaramaz bebişlerimizin yaramazlıkları başladı şimdiden :)

belki olabilir ayy aklıma neler geldi acaba doğum mu başladı bölemi başlar die kıwrandım durdumm çok şükür bişe olmadı:) ben baskı yaptığını düşünememiştim tesekkür ederim arkadasım.. benim bebek genelde sakin ama dün akşam yaramazlık yapası tutmus demekki:)

:))) ewt yaramazlık yapmaya basldılarsabahhınn 5 de yoksaa kım benı tekmelerıyle uyandırırdı

Son düzenleme:
günaydınlar, geçmişi çok okuyamadan bi sorum var;

1 haziran titibarıyle devlet sezeryanı karşılamıyormuş. kendi hastenemle dogum fiyatlarını konuşmak için görüştüğümde söylediler.
sizde durum nedir? görüşen var mı fiyat?

Kızlar ben gidip kızımla kahvaltı yapayım vakit geçiyo biri olsa da kahvaltımı hazırlasa ya.. Haftata memleketten misafirlerim gelecek evi toparlama mutfak dolaplarını silmem lazım pöf yaaa hiç yapasım da yok.. Buzlupa börek sarma sarmam lazım tembelliğim üzerimde bugün

Duymadım böyle bir şey.. Keyfi sezeryanları karşılamıyordur eğer zaruri bir sebeple sezeryan yapıyorlarsa onu da karşılamıyorlar mı ki acep

benim de yüksek çıktı şekerim insülin kullanıyorum başta çok korktum nasıl yapcam kendşme bu iğneyi bebeğe bir zarırı olur mu diye çok endişelendim ama şimdi hiç korkmadan kullanıt,yorum meğer çok kolaymış korkcak bişe yokmuş ben haydarpaşa numune hast. de çalışıyorum saolsun doktorlarımız beni çok bilgilendirdi rahatlattı.

:))) ewt yaramazlık yapmaya basldılarsabahhınn 5 yoksaa kım benı tekmelerıyle uyandırırdı

ben de pazar günü yaşadıım şeye çok şaşırdım. bebeğin hareketleri resmen beni sarstı. tansiyonum düştü sandım ama bebek hareket ediyordu. o kadar şiddetliydi şaşırdım :) canım bebeğim benim çok güsel bir tecrübe :)

çok geçmiş olsun. gebelikte şeker çok sık rastlanan bir drum. dahliyideki doktorlar çok ekstrem örnekleri varmişler ki kendi arkadaşlarım arasında 300- 350 lerde şeker görüp de komaya girip de nur topu gibi sağlılıl çocuklar doğuranlar biliyorum.

senin durumun çok da yüksek değil. diyetle kontrol altına alınabilir. sakın ha moraliniz bozmayasın, allah dermansız dert vermesin

tekrardan çok geçmiş olsun

benim 50 mg yükleme de yüksek çıktı, tokluk 182. pztsi kendi hastanemde 100 mg yükleme yaptırcam.
doktorum şu an için kafaya takmamamı söyledi

durdu durdu bızı buldu buda yaa.. tayııpp ıı aramak lazımmm bızım hamılelıgımı bekledın dıee

bız kahvaltı yapalı cok oldu sımdı 2 posta yıcez kızımlaa

herkese günaydınn

az önce kontrollerimi yaptırdığım hastaneyi aradım bize böyle bir bilgi gelmedi dediler..acaba sadece devlet hastaneleri için mi geçerli bu kural ??:26:

Kahvaltıdan önce tartıya çıktım kafamdaki şeylerin hepsini attım sadece salatalıkla domates yicem ben bugidişle 100 olacam ya Allah sağlık versin yahu

günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz bugünn
sabah çok erken uyandım bebişimide uyandırdım . göbeğimin videosunu çektim kızlarrr kıpırdak oğlişim ahh koymayı çok isterdim videoyu göründe yakışıklımın hareketleirni diye

Canım normal degerin..referans aralığı 120 ile 170 arası yazıyor bende tokluk içiin.Açlık da 70 ile 110 arası.Senin iki degerin de nomal..

ben konuştum.1500 lira normal de sezeryan da aynı fiyat.Bence yine anormal durumlarda karsılar devlet sezeryanı,yani bebeğin ters gelmesi vs durumlarda.

stres yaparsan daha da yü
kselir bir kaç gün şeker yeme baklım belki düşer allahtan

GÜNAYDIN KIZLAR,
dün doktorda randevumuz vardı. oğlum 1 kilo kızım 860 gr olmuş ve ultrasonda oğlumu esnerken gördüm çok duygulandım ya ağlayacaktım nerdeyse

çok merak ettim.Demek artk dışarıdan da gözlenebiliyor hareketler.Bizim babamız da çok sabırsız o hareketleri hissetmek için.Adam resmen kulağı göbeğime yapışık yaşıyor.Sürekli kızıyla konuşuyor Bu arada artık hareketleri saymamız gerekiyormuş.İki saatte en az 10 tekme atması gerekiyormus bebeişlerin.Bunu saymak cok zor.Var mı basarabilen?

canım yazdıklaırnın hepisni okudum Allah şifa versin kolaylık versin, üzülmee lütfennnn şekerin en büyük dostudur üzüntü stress diyetle atlatabileceğin bir düzeyde şekerin çok yüksek değillll insülün falan olmaaa sakınn yaaa diyeitne bak beyazları kes biraz yürüyüş yap inan bak sen bile şaşıracaksınn nekada rçok düştüğüneeee, Bizlerede güzel haberler vereceksin Alalhın ziniyleee dualarımız seninleee senide bebişinide öpüyorum

benim bebeğim 3 gündür tekmelemiyor düğüne gitmiştim sesden mi etkilendi acaba, bi türlü hissedemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…