günaydın herkesee şekeri yüksek çıkan arkadaslare üzülmesinler hamilelik de en çokj rastlanan durum dikkat ederseniz Allahın izniyle bişe olmaz.. kramplar kasılmalar herkesde baslamıs demekki çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım.. aksam da bir ağrı ağrı nefesimi kesdi nedeni ni anlayamadım sonra gece 12 de indim aşağılarda yürüdüm baya da geçdi.. çok da yemedim neden anlamadım
belki olabilir ayy aklıma neler geldi acaba doğum mu başladı bölemi başlar die kıwrandım durdumm çok şükür bişe olmadı:) ben baskı yaptığını düşünememiştim tesekkür ederim arkadasım.. benim bebek genelde sakin ama dün akşam yaramazlık yapası tutmus demekki:)Canım bendede oldu o durum geçen nefes alamadım resmen bende çıktım yürümüştüm gecenin bi vakti bebiş baskı yapıyor mideye o rahatsız ediyor bizi... Yaramaz bebişlerimizin yaramazlıkları başladı şimdiden :)
Canım bendede oldu o durum geçen nefes alamadım resmen bende çıktım yürümüştüm gecenin bi vakti bebiş baskı yapıyor mideye o rahatsız ediyor bizi... Yaramaz bebişlerimizin yaramazlıkları başladı şimdiden :)
günaydınlar, geçmişi çok okuyamadan bi sorum var;
1 haziran titibarıyle devlet sezeryanı karşılamıyormuş. kendi hastenemle dogum fiyatlarını konuşmak için görüştüğümde söylediler.
sizde durum nedir? görüşen var mı fiyat?
günaydın herkesee şekeri yüksek çıkan arkadaslare üzülmesinler hamilelik de en çokj rastlanan durum dikkat ederseniz Allahın izniyle bişe olmaz.. kramplar kasılmalar herkesde baslamıs demekki çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım.. aksam da bir ağrı ağrı nefesimi kesdi nedeni ni anlayamadım sonra gece 12 de indim aşağılarda yürüdüm baya da geçdi.. çok da yemedim neden anlamadım
:))) ewt yaramazlık yapmaya basldılarsabahhınn 5 yoksaa kım benı tekmelerıyle uyandırırdı
selam kızlar... Keyfim yok bugün( zira şeker yüklemede diabet çıktı... akş 99. glikoz ardından 1. saat düzeyi 211 (!) 2. saat düzeyi 120.. 1saat düzeyine taktım tabii.... sonuçları göstereyim diye akşama kadar hastanedeydim... çünkü tam sonuçlar çıktı sevindim doktora göstereceğim. doktor ameliyata girmiş.... neyse bekledik tabi sonuçlara baktı ödem de var onlar dibetsin hemen dahiliyeye git dedi... dahiliyeye gittim o da bir ton şey anlattı bebekle ilgili tuhaf tuhaf şeyler söyledi zaten ağlıyorum orda iki gözüm iki çeşme dinlemeye çalışıyorum yok bebek düşük riski artar yok kilolu olur yok erken doğum veya ölüm vs... gerisini dinleyemedim. 1 hafta boyunca günde 4 kez şeker kontrolüne alıyorum seni dedi. heyet raopru ile şeker ölçüm cihazı verdi. (Kİ BEN İĞNEDEN KORKARIM ALLAH BENİ SINIYOR HERHALDE ÇÜNKÜ BU KORKUYA 5. KEZ İĞNE BATTI AMA BEBEĞİM İÇİN HERŞEY...) ruh oldum çıktım oradan toplantıya gidecektim sözde iptal ettim...... kafam iyi değil diye aradım neyse oradan aile hekimine geldim sonuçları vermeye. takip ediyorlar sonuçlarımı aşılarımı.. doktor beni gördü şok geçirdi ağlaya ağlaya geldim gözlerim şişti tabii.. hemen orada bir tahlil yaptı şekerim 131 çıktı.. eğer sende şeker olsaydı (tokluk 2 saatlikti) bu değerden daha yüksek çıkardı bir gün sonra yeniden 100 gr'lık yapalım dedi. Yani bendeniz tekrar olmasın diye dua ederken hem diyet hem de tekrar tekrar tekrar diabet kontrolü ve yüklemeye maruz kalıyorum..... Dedim ya kızıma değer.. zaten o olmasa asla kabul etmezdim.. deney tahtası gibi oldum bugün akşam tokluk şekerim 160 çıktı. onu da eşim baktı hatta bana destek olmak için (iğnesini değiştirerek) kendisi de test yaptı (onun da 133 çıktı) maşallah.. hımm eğer 1 hafta içinde normal değerlerde çıkmaz ise diyetime rağmen, o zaman İNSÜLİN TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKMIŞIZ.. ama iyi ki beni seven insanlarla eşimin desteği ile atlatacağım.... bu 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum ama.......
durdu durdu bızı buldu buda yaa.. tayııpp ıı aramak lazımmm bızım hamılelıgımı bekledın dıeegünaydınlar, geçmişi çok okuyamadan bi sorum var;
1 haziran titibarıyle devlet sezeryanı karşılamıyormuş. kendi hastenemle dogum fiyatlarını konuşmak için görüştüğümde söylediler.
Kızlar ben gidip kızımla kahvaltı yapayım vakit geçiyo biri olsa da kahvaltımı hazırlasa ya.. Haftata memleketten misafirlerim gelecek evi toparlama mutfak dolaplarını silmem lazım pöf yaaa hiç yapasım da yok.. Buzlupa börek sarma sarmam lazımtembelliğim üzerimde bugün
kızlar günaydın ..
50 LİK ŞEKER YÜKLEME de açlık kan şekeri 86 çıktı
60.dakika kan şekeri ise 147 çıktı.
sınır 140 mış
şuan doktorada gidemiyorumm((
acaba yüksekmi bilgisi olan varmı?
s
selam kızlar... Keyfim yok bugün( zira şeker yüklemede diabet çıktı... Akş 99. Glikoz ardından 1. Saat düzeyi 211 (!) 2. Saat düzeyi 120.. 1saat düzeyine taktım tabii.... Sonuçları göstereyim diye akşama kadar hastanedeydim... çünkü tam sonuçlar çıktı sevindim doktora göstereceğim. Doktor ameliyata girmiş.... Neyse bekledik tabi sonuçlara baktı ödem de var onlar dibetsin hemen dahiliyeye git dedi... Dahiliyeye gittim o da bir ton şey anlattı bebekle ilgili tuhaf tuhaf şeyler söyledi zaten ağlıyorum orda iki gözüm iki çeşme dinlemeye çalışıyorum yok bebek düşük riski artar yok kilolu olur yok erken doğum veya ölüm vs... Gerisini dinleyemedim. 1 hafta boyunca günde 4 kez şeker kontrolüne alıyorum seni dedi. Heyet raopru ile şeker ölçüm cihazı verdi. (ki ben iğneden korkarım allah beni sınıyor herhalde çünkü bu korkuya 5. Kez iğne battı ama bebeğim için herşey...) ruh oldum çıktım oradan toplantıya gidecektim sözde iptal ettim...... Kafam iyi değil diye aradım neyse oradan aile hekimine geldim sonuçları vermeye. Takip ediyorlar sonuçlarımı aşılarımı.. Doktor beni gördü şok geçirdi ağlaya ağlaya geldim gözlerim şişti tabii.. Hemen orada bir tahlil yaptı şekerim 131 çıktı.. Eğer sende şeker olsaydı (tokluk 2 saatlikti) bu değerden daha yüksek çıkardı bir gün sonra yeniden 100 gr'lık yapalım dedi. Yani bendeniz tekrar olmasın diye dua ederken hem diyet hem de tekrar tekrar tekrar diabet kontrolü ve yüklemeye maruz kalıyorum..... Dedim ya kızıma değer.. Zaten o olmasa asla kabul etmezdim.. Deney tahtası gibi oldum bugün akşam tokluk şekerim 160 çıktı. Onu da eşim baktı hatta bana destek olmak için (iğnesini değiştirerek) kendisi de test yaptı (onun da 133 çıktı) maşallah.. Hımm eğer 1 hafta içinde normal değerlerde çıkmaz ise diyetime rağmen, o zaman insülin tedavisine başlayacakmışız.. Ama iyi ki beni seven insanlarla eşimin desteği ile atlatacağım.... Bu 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum ama.......
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz bugünn
sabah çok erken uyandım bebişimide uyandırdım .göbeğimin videosunu çektim kızlarrr kıpırdak oğlişim ahh koymayı çok isterdim videoyu göründe yakışıklımın hareketleirni diye
selam kızlar... Keyfim yok bugün( zira şeker yüklemede diabet çıktı... akş 99. glikoz ardından 1. saat düzeyi 211 (!) 2. saat düzeyi 120.. 1saat düzeyine taktım tabii.... sonuçları göstereyim diye akşama kadar hastanedeydim... çünkü tam sonuçlar çıktı sevindim doktora göstereceğim. doktor ameliyata girmiş.... neyse bekledik tabi sonuçlara baktı ödem de var onlar dibetsin hemen dahiliyeye git dedi... dahiliyeye gittim o da bir ton şey anlattı bebekle ilgili tuhaf tuhaf şeyler söyledi zaten ağlıyorum orda iki gözüm iki çeşme dinlemeye çalışıyorum yok bebek düşük riski artar yok kilolu olur yok erken doğum veya ölüm vs... gerisini dinleyemedim. 1 hafta boyunca günde 4 kez şeker kontrolüne alıyorum seni dedi. heyet raopru ile şeker ölçüm cihazı verdi. (Kİ BEN İĞNEDEN KORKARIM ALLAH BENİ SINIYOR HERHALDE ÇÜNKÜ BU KORKUYA 5. KEZ İĞNE BATTI AMA BEBEĞİM İÇİN HERŞEY...) ruh oldum çıktım oradan toplantıya gidecektim sözde iptal ettim...... kafam iyi değil diye aradım neyse oradan aile hekimine geldim sonuçları vermeye. takip ediyorlar sonuçlarımı aşılarımı.. doktor beni gördü şok geçirdi ağlaya ağlaya geldim gözlerim şişti tabii.. hemen orada bir tahlil yaptı şekerim 131 çıktı.. eğer sende şeker olsaydı (tokluk 2 saatlikti) bu değerden daha yüksek çıkardı bir gün sonra yeniden 100 gr'lık yapalım dedi. Yani bendeniz tekrar olmasın diye dua ederken hem diyet hem de tekrar tekrar tekrar diabet kontrolü ve yüklemeye maruz kalıyorum..... Dedim ya kızıma değer.. zaten o olmasa asla kabul etmezdim.. deney tahtası gibi oldum bugün akşam tokluk şekerim 160 çıktı. onu da eşim baktı hatta bana destek olmak için (iğnesini değiştirerek) kendisi de test yaptı (onun da 133 çıktı) maşallah.. hımm eğer 1 hafta içinde normal değerlerde çıkmaz ise diyetime rağmen, o zaman İNSÜLİN TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKMIŞIZ.. ama iyi ki beni seven insanlarla eşimin desteği ile atlatacağım.... bu 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum ama.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?