2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

saol canım ben daha ilaca baslamadım bu gittiğimde söleyeceğim artık.. sende ne war ne yok bebiş ne yapıorr

hayatım şanslıyızki en çok kilo alacağımız dönemler yaza geldi salatlaık domatess sebzeler bol bol dediğin gibi kekti hamur işiydi falann atalım hayaıtmızdannnnn daha sağlıklı beslenelimm yeşillikler bebişe çok faydalı semizotu meselaaa off deli gibi faydası varrr onlardna yiyelim.

ama ben ekmeği kesemiyorum nekadar denesemde olmuyor birkaç dilim yemem gerekiyor illahaki..

ben cok fazla tuketen bırı deılım ama yınede mıdem bulanndıı

Gunaydin herkese ;
Hepinizin gunu guzel gecsin.
Mihracee bebisine aldigin besigi nereden aldin diye sormustum cvp yazdinda benmi goremedim

Ben makranayı böreği çok seviyorum ama yok daha bana börek mörek yemiycem.. Eğer istikrarlı olabilirsem sana söylerim iyi gidiyor diye kötü gidiersede söylerim ama iyi gidecek koydum kafaya Ekmekle pek aram yok yemesemde olur ekmek yerine börek yiyidum aç gözlü ben işte

saol canım ben daha ilaca baslamadım bu gittiğimde söleyeceğim artık.. sende ne war ne yok bebiş ne yapıorr

evet mutlaka söyle inanfaydasını göreceksin, ay canım ben iyiyim çokşükür beibşimdee iyikıpır kıpır:) cuma günü kontrolümüz varr artık 15 günde kontrroller o yüzdenn çok hasret çekmeden bebişimi görebileceğim.

Gunaydin herkese ;
Hepinizin gunu guzel gecsin.
Mihracee bebisine aldigin besigi nereden aldin diye sormustum cvp yazdinda benmi goremedim
fıstıkcım cevap yazdım ama sen görmedin sanırımAdanadan bir mağazadan aldık izmirden kütahyaya kargoyla gönderdilerrr canım.
İnternetten saraylı beşik diye aratırsannn hemen çıkar karşınaaaa eğer istersende izmir telini verebilirim sana.
295 tl ye nakit(karta tek çekim aldık)
uyku seti falan herşeyi içindeee gördüğün resimdeki herşeyi var canım

hımm hadi bakalım bebiş nasıl büyümüşmü bak bakalım ne kadar olmus ağırlığı benim daha 16. sında yaa geçmio wakit daha benim ki 15 güne düşmedi ne zaman 15 güne düşürdü senii

ayy çok hoşssunn ekmek bulamazsan pasta ye olayına dönmüş seninkii ilahi güldürdün beni.
Tamam güzel moral verici beslenmeni paylaşman dileğiyle canımDD
Ah dünynaın en güzle şeyi yemek yaa bend eçok mutlu oluyorum yemek yerken ama başımıza ne geliyorsa sevdiğimiz şeylerden geliyor hehehe

o bendede var cnm amaa ben ekmek gunde 4 dılımı gecmıyorumm .. tatlıya duskun oldum ıyıce

hımm hadi bakalım bebiş nasıl büyümüşmü bak bakalım ne kadar olmus ağırlığı benim daha 16. sında yaa geçmio wakit daha benim ki 15 güne düşmedi ne zaman 15 güne düşürdü senii
ay ay geçer geçer ne kalmış 16 sınaa:)))
canım bu iilk olacak 22 mayısta gitmiştim sanırım ondna öncesi ayda birdi şim cumaya gidecğeimi,26.haftaya denk geliyor fıstıkkk sizinkilerdee başlarrrrr bu ara.
ay büyümüştür inş. ben büydüğünü temkelerinin kuvvetinden hissediyorum artık:))))))

Son düzenleme:

kusura bakma canım ben görmemişim yazını demek ki, tekrar yazdığın için teşekkür ederim,fiyatıda iyiymiş, internetten buldum, artık İstanbul'da aynı modelden buluruz herhalde

Kizlar cuma gunu seker yuklemem var ac karna gel dedi doktor su bile icmicemmi kizlar onu sormayi unuttum

bnde tekmeler guclendı buyudu dıyorum esımee :)) eskıden bkadar yamultmuyodu karnımı sımdı uyurken bıle uyandırıoo kuzumm

inş canım hayırlısı benimde 28. haftaya denk gelio wee bir sonraki mutlu son:) 32. hafta çalışabilir raporu alıcam hersey yolunda gidersee böylelikle çok yaklaşmış olucam doğuma çok korkuyorum zaman zaman bazen de dünyanın en güzel şeyi die düşünüyrum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…