ahh kıyamam sizeee kızlarrr geçmiş olsunnnnn havalar sıcaklaşmaya başladı nefe darlığı ondan olabilir birde bebişler büyüyor gögüs kafesine baskı yapıyorlarrdırrr,
kramp giren arkadaşlara bir tavsiye olacak 1 hafta öncesine kadar kramplaırn çok acı veriyordu banada geceler 3-4 defa zıplayarak ağlayarak uyanıyprdumm. Dr larınız magnom vermiştir hepinizeee onu akşam yatmadan öncee için kızlarrrr gün içinde almayınnn etkisi azalıyor geceye kadarrr. Ben gündüz 3 gibi içiyordum şimdi yatmadan hemen önceiçiyorum çok şükür rahatladımm. sizde öyle bir deneyin.
Bana iyi oldu ama açgözlülük yaptım resmen az önce mutfaktayken dank etti yani.. Bebeğe zararlı şeyleri yiyorum hamur işinin kek böreek ekmek bisküvi dondurmanın bebişe hiç bi yararı yok. ,zaten doktor bana 33. haftadan sonra hamur işiini hepten kesip kalsiyuma ağırlık verecez demişti ben vücudumu hazırlıyım en iyisi... Acaip koydum kafama Bu kadar mide genişliği yeter.. Gereksiz hiç bişey yemycem bakalım bundan sonra kilo artışım nasıl olcak.. Tartıda 89 u görünce hönk oldum geldi aklım başımazaten son 3 haftada 4,5 kilo alınıyor 95le bitirebilirsem ne mutlu bana
ben cok fazla tuketen bırı deılım ama yınede mıdem bulanndııHanımlar midenizi bulandırmak istemem ama paylaşmak istedim dikkat etmel lazım hiç birini duymadım ama Pınar yetti hepsine.. Gerçi pınar hiç kullanmam ama çevremde çok kullanan insan var...
At, eşek domuz eti yediren 11 firma teşhir edildi
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, gıdada taklit ve tağşiş yoluyla ürünlerinde at, eşek ve domuz eti yediren 11 firmayı teşhir etti. Firmalar arasında ürününe tavuk eti karıştıran ünlü marka da var!
Kontrollerde laboratuvar sonuçları olumsuz çıkan ve gıdada taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen 10 et ve süt ürünleri üreticisiyle bir lokanta, bakanlığın internet sitesinde ilan edildi.
Laboratuvar incelemelerinde bu firmaların bazılarının ürettiği sucuk benzeri ürünlerde ''at ve eşek eti'', kıymalı ve kuşbaşı pidelerde ''domuz eti'', yağlı peynir ve tereyağında ''bitkisel yağ'', dana sosisinde ''kanatlı eti'' tespit edildi.
Buna göre, gıdada taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen firmaların adları, ürün adı, markası, parti ve seri numaraları şöyle:
-Pınar marka, uzun soyulmuş sosis (yüzde 100 dana), Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş Kemalpaşa, İzmir, kanatlı eti tespiti, parti/seri no: 52228 M
-Nazifoğlu marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (yüzde 100 dana), Aliçler Sucuk Erenler, Sakarya, tek tırnaklı eti (at eti, eşek eti) tespiti, parti/seri no: 27.01.2012
-Çiftarslanlı marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (yüzde 100 dana), Çiftarslanlı Et ve Et Ürünleri, Afyonkarahisar, tek tırnak eti (at eti, eşek eti), kanatlı eti tespiti, parti/seri no: 29.08.2012
-Elmalı Çiftliği marka, geleneksel tereyağı, Elmalı Çiftliği Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti, Antalya, bitkisel yağ tespiti parti/seri no:1/19.07.2012 ve 01/22.07.2012
-Akdeniz marka, yarım yağlı homojenize yoğurt, Akdeniz Süt Ürn. ve Gıda San. Tic. Tur. Ltd. Şti, Antalya, bitkisel yağ ve jelatin tespiti, parti seri no:4/28.03.2012
-Onurköy marka, yoğurt, Onurtur Ak. İnş. Nak. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. Mardin, bitkisel yağ tespiti, parti/ seri no: 01.04.2012
-Ilgaz Yaylası marka, yağlı tulum peyniri, Mutlu Tolga Gıda İnş. Petrol Turizm Tarım Hay. Orman Ürün. San. ve Tic. Ltd. Şti, Afyonkarahisar, bitkisel yağ ve nişasta tespiti, parti/ seri no: 07/01/2012
-Bacanaklar Güldem Süt marka, yağlı eritme peyniri, Güldemce Gıda İnş. Oto. San. Tic. Ltd. Şti, Konya, bitkisel yağ tespiti, parti /seri no:28/05/2012
-Balderesi marka, süzme çiçek balı, Nurs Lokman Hekim Gıda Tarım Bitki Med. San. Tic. Ltd. Şti Yüreğir, Adana, diastaz sayısı, fruktoz/glikoz, fruktoz glikoz, C4 şeker oranı yüzde, balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı, parti/seri no: 006
-Milenyum Pide marka, kıymalı pide, Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova, İzmir, domuz eti tespiti, parti/seri no:20.04.2012, günlük üretim
-Milenyum Pide marka, kuşbaşılı pide, Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova, İzmir, domuz eti tespiti, parti/seri no: 20.04.2012, günlük üretim.
-Salihli Özok marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (dana eti), Özok Gıda Salihli, Manisa, kanatlı eti tespiti, parti seri no:01 Nisan 2012
ıkız olupta normal doguranlarda var cnmmsenın dr bole yonlendırdı merak ettımm [/QUOT
evet canım doktorum sezeryan olucak dedi. ikizlerde normal doğum riskli oluyormuş biri doğarken diğeri sıkıntıya girebiliyormuş hiç böyle bir risk almaya gerek yok dedi ve etrafımda ne kadar ikiz annesi varsa sezeryan ile doğum yapmışlar. Ben de açıkcası biri doğurduktan sonra ikincisi sıkıntıya girdi hadi seni sezeryana alıyoruz demelerini istemem yani
hayatım şanslıyızki en çok kilo alacağımız dönemler yaza geldi salatlaık domatess sebzeler bol bol dediğin gibi kekti hamur işiydi falann atalım hayaıtmızdannnnn daha sağlıklı beslenelimm yeşillikler bebişe çok faydalı semizotu meselaaa off deli gibi faydası varrr onlardna yiyelim.
ama ben ekmeği kesemiyorum nekadar denesemde olmuyor birkaç dilim yemem gerekiyor illahaki..
ıkız olupta normal doguranlarda var cnmmsenın dr bole yonlendırdı merak ettımm [/QUOT
evet canım doktorum sezeryan olucak dedi. ikizlerde normal doğum riskli oluyormuş biri doğarken diğeri sıkıntıya girebiliyormuş hiç böyle bir risk almaya gerek yok dedi ve etrafımda ne kadar ikiz annesi varsa sezeryan ile doğum yapmışlar. Ben de açıkcası biri doğurduktan sonra ikincisi sıkıntıya girdi hadi seni sezeryana alıyoruz demelerini istemem yani
anladım cnmmbuarada kuzucukların kocaman olmuslarr masallahh canımmm .. benımde cuma gunu seker yuklemem var bbakalımm kac gr olmus bızımm zilli kızımmızzz
saol canım ben daha ilaca baslamadım bu gittiğimde söleyeceğim artık.. sende ne war ne yok bebiş ne yapıorr
fıstıkcım cevap yazdım ama sen görmedin sanırımAdanadan bir mağazadan aldık izmirden kütahyaya kargoyla gönderdilerrr canım.Gunaydin herkese ;
Hepinizin gunu guzel gecsin.
Mihracee bebisine aldigin besigi nereden aldin diye sormustum cvp yazdinda benmi goremedim
evet mutlaka söyle inanfaydasını göreceksin, ay canım ben iyiyim çokşükür beibşimdee iyikıpır kıpır:) cuma günü kontrolümüz varr artık 15 günde kontrroller o yüzdenn çok hasret çekmeden bebişimi görebileceğim.
Ben makranayı böreği çok seviyorum ama yok daha bana börek mörek yemiycem.. Eğer istikrarlı olabilirsem sana söylerim iyi gidiyor diye kötü gidiersede söylerim ama iyi gidecek koydum kafayaEkmekle pek aram yok yemesemde olur ekmek yerine börek yiyidum aç gözlü ben işte
Ben makranayı böreği çok seviyorum ama yok daha bana börek mörek yemiycem.. Eğer istikrarlı olabilirsem sana söylerim iyi gidiyor diye kötü gidiersede söylerim ama iyi gidecek koydum kafayaEkmekle pek aram yok yemesemde olur ekmek yerine börek yiyidum aç gözlü ben işte
günaydın güzel anneler
ay ay geçer geçer ne kalmış 16 sınaa:)))hımm hadi bakalım bebiş nasıl büyümüşmü bak bakalım ne kadar olmus ağırlığı benim daha 16. sında yaa geçmio wakit daha benim ki 15 güne düşmedi ne zaman 15 güne düşürdü senii
fıstıkcım cevap yazdım ama sen görmedin sanırımAdanadan bir mağazadan aldık izmirden kütahyaya kargoyla gönderdilerrr canım.
İnternetten saraylı beşik diye aratırsannn hemen çıkar karşınaaaa eğer istersende izmir telini verebilirim sana.
295 tl ye nakit(karta tek çekim aldık)
uyku seti falan herşeyi içindeee gördüğün resimdeki herşeyi var canım
ay ay geçer geçer ne kalmış 16 sınaa:)))
canım bu iilk olacak 22 mayısta gitmiştim sanırım ondna öncesi ayda birdi şim cumaya gidecğeimi,26.haftaya denk geliyor fıstıkkk sizinkilerdee başlarrrrr bu ara.
ay büyümüştür inş. ben büydüğünü temkelerinin kuvvetinden hissediyorum artık:))))))
ay ay geçer geçer ne kalmış 16 sınaa:)))
canım bu iilk olacak 22 mayısta gitmiştim sanırım ondna öncesi ayda birdi şim cumaya gidecğeimi,26.haftaya denk geliyor fıstıkkk sizinkilerdee başlarrrrr bu ara.
ay büyümüştür inş. ben büydüğünü temkelerinin kuvvetinden hissediyorum artık:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?