2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

benimde133 canım dr normal dedi dikkat et falan demedi ama cozutmayada gerek yok kendi dr umuz kendimizi olacağımız bütün kızlarr hepimiz herşeye dikkat edelim sorunsuz atlatalım şu kısa zamanlarıda inş.

herkese günaydınn

az önce kontrollerimi yaptırdığım hastaneyi aradım bize böyle bir bilgi gelmedi dediler..acaba sadece devlet hastaneleri için mi geçerli bu kural ??:26:

Hangi hastaneye gidiyorsun canım karar verdin mi medicana mı diğer hastane mi?

Yesinler senin yakışıklını :) Günaydınnn.. Ben iiyim ama moralim bozuk , tartı yüzünden :) Ne güzel ya dışardan harketlerini hissedebiliyor msun görebiliyor musun :)

GÜNAYDIN KIZLAR,
dün doktorda randevumuz vardı. oğlum 1 kilo kızım 860 gr olmuş ve ultrasonda oğlumu esnerken gördüm çok duygulandım ya ağlayacaktım nerdeyse

Günaydın.... Oh maşalllah sevsinler tosuncuklarını :)

korkulacka bir değer değil bencee dr undaa biraz dikkat et diyecektirrrr sadece geçmiş olsun.

günaydın kızlarr..
ya aklıma birşey takıldı size de sorayım kızım içimde artık nasıl bir hareket ediyorsa göbeğim titriyor yani o nasıl bir tekme şekli anlamadım size de oluyor mu öleee

ahh kıyamam sizeee kızlarrr geçmiş olsunnnnn havalar sıcaklaşmaya başladı nefe darlığı ondan olabilir birde bebişler büyüyor gögüs kafesine baskı yapıyorlarrdırrr,
kramp giren arkadaşlara bir tavsiye olacak 1 hafta öncesine kadar kramplaırn çok acı veriyordu banada geceler 3-4 defa zıplayarak ağlayarak uyanıyprdumm. Dr larınız magnom vermiştir hepinizeee onu akşam yatmadan öncee için kızlarrrr gün içinde almayınnn etkisi azalıyor geceye kadarrr. Ben gündüz 3 gibi içiyordum şimdi yatmadan hemen önceiçiyorum çok şükür rahatladımm. sizde öyle bir deneyin.

benim bebeğim 3 gündür tekmelemiyor düğüne gitmiştim sesden mi etkilendi acaba, bi türlü hissedemiyorum

canım benimde 2 gün öncesine kadar yaklaşık 4 gün hareketleri azalmıştı hatta apar topar doktora gittik bişey mi var diye ama çok şükür iyilerdi. Duruşları değişmiş ondan az hissediyorsundur dedi doktor. Biraz olsun hissediyorsan korkma yoktur bişey Allah' ın izniyle ama tamamen hissetmiyorsan bi doktora görün mutlaka canım

ben sezeryan olmayı istmeiyordumm ama bu uygulama çok saçmaaaa yaaaaaa zaten her yaptıklarınaaa sinir oluyorum yaaa anneyle bebeğin durumu tehlikeye grerse ne olacak mecburen sezeryan olack yinedemi karşılamayacak okadar çalış prim öde ama sigortan karşılamasın hay Allahım

bende duruş şekli değişmiştir diye tahmin ettim dayanamazsam gidicem artık

afiyet olsunnnnn canımm bende evde uyumak istemekk (( işten firar etmek istemek

Kahvaltıdan önce tartıya çıktım kafamdaki şeylerin hepsini attım sadece salatalıkla domates yicem ben bugidişle 100 olacam ya Allah sağlık versin yahu

bende bugn uzun uzun tartıyla kesiştikten sonraaaaaa çıktım üstüneee tabiki artış olmuş hıhhh ama söz verdim kendime umursmayacağım takmayacağım diye

benim bebeğim 3 gündür tekmelemiyor düğüne gitmiştim sesden mi etkilendi acaba, bi türlü hissedemiyorum
amma pımpırıklı olduk cnmm cok kafana takıldıysa bı dr gıt
günaydın kızlarr..
ya aklıma birşey takıldı size de sorayım kızım içimde artık nasıl bir hareket ediyorsa göbeğim titriyor yani o nasıl bir tekme şekli anlamadım size de oluyor mu öleee

benımde ole oluo cnmm napıolar acaba bıdıklarr

o nasıl birşey nedemek karşılamıyor ya? Benim ikiz bebeklerim mecbur sezeryan olucam yine mi karşılamayacak

evetttt hemde nasıl hissediliyor anlatamam:))))) sabahiş arkadaşıma gösterdim çok şaşırdıı kuzu nağıyorsun sen orada diye hehe:)).
Hıms evet dr um bana anyı şeyi söyledi artık hareketler çok önemli dedi 2 saatte bir hareket etmezse sola yatıp elinizi karnınıza koyun dedi 15 er dk larla hareket etmesi lazm etmzse mutlaka haberim olsun hemen gelin dedin.
Ama ben buna çok takılmıyorum gün içindee hareketlerini çok hissediyorummm ama ritmi küçük hareketler muhtemelen oturduğum ve hareket halinde olduğumm için minik yer çekiminede karşı koymaya çalışıyor biryandna.
Akşam yatar pozisyondaykennnn çok fakrlıı kuzum o yüzden pirpiriklenmiyorum:)

Son düzenleme:
bende bugn uzun uzun tartıyla kesiştikten sonraaaaaa çıktım üstüneee tabiki artış olmuş hıhhh ama söz verdim kendime umursmayacağım takmayacağım diye

Bana iyi oldu ama açgözlülük yaptım resmen az önce mutfaktayken dank etti yani.. Bebeğe zararlı şeyleri yiyorum hamur işinin kek böreek ekmek bisküvi dondurmanın bebişe hiç bi yararı yok. ,zaten doktor bana 33. haftadan sonra hamur işiini hepten kesip kalsiyuma ağırlık verecez demişti ben vücudumu hazırlıyım en iyisi... Acaip koydum kafama Bu kadar mide genişliği yeter.. Gereksiz hiç bişey yemycem bakalım bundan sonra kilo artışım nasıl olcak.. Tartıda 89 u görünce hönk oldum geldi aklım başıma zaten son 3 haftada 4,5 kilo alınıyor 95le bitirebilirsem ne mutlu bana

o nasıl birşey nedemek karşılamıyor ya? Benim ikiz bebeklerim mecbur sezeryan olucam yine mi karşılamayacak

ayy ne bilim beklenir herşey bunlardan ofsssssss strese sokuyor bnei gündemdeki haberlerrrrrr hiç iç açıcı bir şey yokkk saçma sapan bir ülke olduk at koşturuyorr insanlar

Hanımlar midenizi bulandırmak istemem ama paylaşmak istedim dikkat etmel lazım hiç birini duymadım ama Pınar yetti hepsine.. Gerçi pınar hiç kullanmam ama çevremde çok kullanan insan var...

At, eşek domuz eti yediren 11 firma teşhir edildi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, gıdada taklit ve tağşiş yoluyla ürünlerinde at, eşek ve domuz eti yediren 11 firmayı teşhir etti. Firmalar arasında ürününe tavuk eti karıştıran ünlü marka da var!

Kontrollerde laboratuvar sonuçları olumsuz çıkan ve gıdada taklit ve tağşiş yaptığı belirlenen 10 et ve süt ürünleri üreticisiyle bir lokanta, bakanlığın internet sitesinde ilan edildi.

Laboratuvar incelemelerinde bu firmaların bazılarının ürettiği sucuk benzeri ürünlerde ''at ve eşek eti'', kıymalı ve kuşbaşı pidelerde ''domuz eti'', yağlı peynir ve tereyağında ''bitkisel yağ'', dana sosisinde ''kanatlı eti'' tespit edildi.

Buna göre, gıdada taklit ve tağşiş yaptığı kesinleşen firmaların adları, ürün adı, markası, parti ve seri numaraları şöyle:

-Pınar marka, uzun soyulmuş sosis (yüzde 100 dana), Pınar Entegre Et ve Un Sanayi A.Ş Kemalpaşa, İzmir, kanatlı eti tespiti, parti/seri no: 52228 M

-Nazifoğlu marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (yüzde 100 dana), Aliçler Sucuk Erenler, Sakarya, tek tırnaklı eti (at eti, eşek eti) tespiti, parti/seri no: 27.01.2012

-Çiftarslanlı marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (yüzde 100 dana), Çiftarslanlı Et ve Et Ürünleri, Afyonkarahisar, tek tırnak eti (at eti, eşek eti), kanatlı eti tespiti, parti/seri no: 29.08.2012

-Elmalı Çiftliği marka, geleneksel tereyağı, Elmalı Çiftliği Süt Ürünleri Gıda San. Tic. Ltd. Şti, Antalya, bitkisel yağ tespiti parti/seri no:1/19.07.2012 ve 01/22.07.2012

-Akdeniz marka, yarım yağlı homojenize yoğurt, Akdeniz Süt Ürn. ve Gıda San. Tic. Tur. Ltd. Şti, Antalya, bitkisel yağ ve jelatin tespiti, parti seri no:4/28.03.2012

-Onurköy marka, yoğurt, Onurtur Ak. İnş. Nak. Tur. San. Tic. Ltd. Şti. Mardin, bitkisel yağ tespiti, parti/ seri no: 01.04.2012

-Ilgaz Yaylası marka, yağlı tulum peyniri, Mutlu Tolga Gıda İnş. Petrol Turizm Tarım Hay. Orman Ürün. San. ve Tic. Ltd. Şti, Afyonkarahisar, bitkisel yağ ve nişasta tespiti, parti/ seri no: 07/01/2012

-Bacanaklar Güldem Süt marka, yağlı eritme peyniri, Güldemce Gıda İnş. Oto. San. Tic. Ltd. Şti, Konya, bitkisel yağ tespiti, parti /seri no:28/05/2012

-Balderesi marka, süzme çiçek balı, Nurs Lokman Hekim Gıda Tarım Bitki Med. San. Tic. Ltd. Şti Yüreğir, Adana, diastaz sayısı, fruktoz/glikoz, fruktoz glikoz, C4 şeker oranı yüzde, balda protein ve ham delta C13 değerleri farkı, parti/seri no: 006

-Milenyum Pide marka, kıymalı pide, Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova, İzmir, domuz eti tespiti, parti/seri no:20.04.2012, günlük üretim

-Milenyum Pide marka, kuşbaşılı pide, Milenyum Pide Pizza Kebap Salonu Bornova, İzmir, domuz eti tespiti, parti/seri no: 20.04.2012, günlük üretim.

-Salihli Özok marka, ısıl işlem görmüş sucuk benzeri ürün (dana eti), Özok Gıda Salihli, Manisa, kanatlı eti tespiti, parti seri no:01 Nisan 2012

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…