Günaydın hanımlar...
Nasılsınız...
Benim bacaklarım sabahları uyanırken kasılıyor neyse çsresine bakıyoru geçiyor ama yürüken beni etkiliyor biraz... Bi de kızlar herkes şekerden konuşuyor.. Ben sonuçlarımı görmedim telefonla konuştuk doktorla. O da 133 çıktı dedi sınırın altında önemli değil dedi dikkat et felan hiç bişey demedi. Önemli değildirr herhalde di mi :18:
herkese günaydınn
az önce kontrollerimi yaptırdığım hastaneyi aradım bize böyle bir bilgi gelmedi dediler..acaba sadece devlet hastaneleri için mi geçerli bu kural ??:26:
günaydınnn kızlarrr nasılsınızzz bugünn
sabah çok erken uyandım bebişimide uyandırdım .göbeğimin videosunu çektim kızlarrr kıpırdak oğlişim ahh koymayı çok isterdim videoyu göründe yakışıklımın hareketleirni diye
GÜNAYDIN KIZLAR,
dün doktorda randevumuz vardı. oğlum 1 kilo kızım 860 gr olmuş ve ultrasonda oğlumu esnerken gördüm çok duygulandım ya ağlayacaktım nerdeyse
kızlar günaydın ..
50 LİK ŞEKER YÜKLEME de açlık kan şekeri 86 çıktı
60.dakika kan şekeri ise 147 çıktı.
sınır 140 mış
şuan doktorada gidemiyorumm((
acaba yüksekmi bilgisi olan varmı?
Günaydınnnnn herkeseeee biz oglumla bu sabah krampla uyandık cok şükür cok kuvvetli degildi. Kan hapımızı ictik zaman geçmesini bekliyoruz. Buarada şekeri yüksek çıkan arkadaslara gecmis olsun inşallah diyetler ise yarar. ben de riskli gruptan oldugum icin okudukça stres oluyorum ama benim yüklemeye daha 20 gunüm var. Sizle beraber ben de dikkat etmeye çalışacağım. Hepimiz icin hayırlısı olsun...
günaydın herkesee şekeri yüksek çıkan arkadaslare üzülmesinler hamilelik de en çokj rastlanan durum dikkat ederseniz Allahın izniyle bişe olmaz.. kramplar kasılmalar herkesde baslamıs demekki çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım.. aksam da bir ağrı ağrı nefesimi kesdi nedeni ni anlayamadım sonra gece 12 de indim aşağılarda yürüdüm baya da geçdi.. çok da yemedim neden anlamadım
benim bebeğim 3 gündür tekmelemiyor düğüne gitmiştim sesden mi etkilendi acaba, bi türlü hissedemiyorum
günaydınlar, geçmişi çok okuyamadan bi sorum var;
1 haziran titibarıyle devlet sezeryanı karşılamıyormuş. kendi hastenemle dogum fiyatlarını konuşmak için görüştüğümde söylediler.
sizde durum nedir? görüşen var mı fiyat?
Hangi hastaneye gidiyorsun canım karar verdin mi medicana mı diğer hastane mi?
akropol de kararlıyız canım..medicana yı eledik şimdilik ..hayırlısı bakalımm
canım benimde 2 gün öncesine kadar yaklaşık 4 gün hareketleri azalmıştı hatta apar topar doktora gittik bişey mi var diye ama çok şükür iyilerdi. Duruşları değişmiş ondan az hissediyorsundur dedi doktor. Biraz olsun hissediyorsan korkma yoktur bişey Allah' ın izniyle ama tamamen hissetmiyorsan bi doktora görün mutlaka canım
Kızlar ben gidip kızımla kahvaltı yapayım vakit geçiyo biri olsa da kahvaltımı hazırlasa ya.. Haftata memleketten misafirlerim gelecek evi toparlama mutfak dolaplarını silmem lazım pöf yaaa hiç yapasım da yok.. Buzlupa börek sarma sarmam lazımtembelliğim üzerimde bugün
Kahvaltıdan önce tartıya çıktım kafamdaki şeylerin hepsini attım sadece salatalıkla domates yicem ben bugidişle 100 olacam ya Allah sağlık versin yahu
GÜNAYDIN KIZLAR,
dün doktorda randevumuz vardı. oğlum 1 kilo kızım 860 gr olmuş ve ultrasonda oğlumu esnerken gördüm çok duygulandım ya ağlayacaktım nerdeyse
amma pımpırıklı olduk cnmm cok kafana takıldıysa bı dr gıtbenim bebeğim 3 gündür tekmelemiyor düğüne gitmiştim sesden mi etkilendi acaba, bi türlü hissedemiyorum
günaydın kızlarr..
ya aklıma birşey takıldı size de sorayım kızım içimde artık nasıl bir hareket ediyorsa göbeğim titriyor yani o nasıl bir tekme şekli anlamadımsize de oluyor mu öleee
ben sezeryan olmayı istmeiyordumm ama bu uygulama çok saçmaaaa yaaaaaa zaten her yaptıklarınaaa sinir oluyorum yaaa anneyle bebeğin durumu tehlikeye grerse ne olacak mecburen sezeryan olack yinedemi karşılamayacak okadar çalış prim öde ama sigortan karşılamasın hay allahım
çok merak ettim.Demek artk dışarıdan da gözlenebiliyor hareketler.Bizim babamız da çok sabırsız o hareketleri hissetmek için.Adam resmen kulağı göbeğime yapışık yaşıyor.Sürekli kızıyla konuşuyor Bu arada artık hareketleri saymamız gerekiyormuş.İki saatte en az 10 tekme atması gerekiyormus bebeişlerin.Bunu saymak cok zor.Var mı basarabilen?
benim bebeğim 3 gündür tekmelemiyor düğüne gitmiştim sesden mi etkilendi acaba, bi türlü hissedemiyorum
bende bugn uzun uzun tartıyla kesiştikten sonraaaaaa çıktım üstüneee tabiki artış olmuş hıhhh ama söz verdim kendime umursmayacağım takmayacağım diye
o nasıl birşey nedemek karşılamıyor ya? Benim ikiz bebeklerim mecbur sezeryan olucam yine mi karşılamayacak
o nasıl birşey nedemek karşılamıyor ya? Benim ikiz bebeklerim mecbur sezeryan olucam yine mi karşılamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?