cemenn kısmı ıyıdee yarım ekmekkgünaydııın tatlı anneler.. kahvaltımı yaptım geldim :) bir çemen yapmışım sormayın.. nerdeyse yarım ekmek yedim beraberinde..
Kizlar cuma gunu seker yuklemem var ac karna gel dedi doktor su bile icmicemmi kizlar onu sormayi unuttum
kusura bakma canım ben görmemişim yazını demek ki, tekrar yazdığın için teşekkür ederim,fiyatıda iyiymiş, internetten buldum, artık İstanbul'da aynı modelden buluruz herhalde
okadar değill:)) su içebilrisin hehe.Kizlar cuma gunu seker yuklemem var ac karna gel dedi doktor su bile icmicemmi kizlar onu sormayi unuttum
afiyet olsun maşallah yarım ekmekmi yedingünaydııın tatlı anneler.. kahvaltımı yaptım geldim :) bir çemen yapmışım sormayın.. nerdeyse yarım ekmek yedim beraberinde..
bnde tekmeler guclendı buyudu dıyorum esımee :)) eskıden bkadar yamultmuyodu karnımı sımdı uyurken bıle uyandırıoo kuzumm
okadar değill:)) su içebilrisin hehe.
afiyet olsun maşallah yarım ekmekmi yedinsanırım tutmazsan kendini bir tane de yiyeiblirdin hehe:)
ama dikkat et bakalım
küçük kuzum maşallah onaaaaa aynen benim miniktee günaydın diyor bana iyi geceler diyorr sesime çok güzel tepki veriyor:))
ben sormustum doktora hayır su içme dedi su içersen aç karnına şekeri düşürür gerçeği yansıtmaz dedii.. içmeee sakınn
ben de artık elimi kaldırabilecek kadar vurduğuna şahit oldum ve dün karnımı iniş pisti gibi (sağdan kalkık sola doğru yatık) yapınca çok güldüm eşime gösterdim "kızım biraz öbür tarafa git" dedi durdu ama "inat annesi gibi bak dinlemiyor beni" dedi :))))bnde tekmeler guclendı buyudu dıyorum esımee :)) eskıden bkadar yamultmuyodu karnımı sımdı uyurken bıle uyandırıoo kuzumm
ayy şeker yükleme....Kizlar cuma gunu seker yuklemem var ac karna gel dedi doktor su bile icmicemmi kizlar onu sormayi unuttum
inş canım hayırlısı benimde 28. haftaya denk gelio wee bir sonraki mutlu son:) 32. hafta çalışabilir raporu alıcam hersey yolunda gidersee böylelikle çok yaklaşmış olucam doğuma çok korkuyorum zaman zaman bazen de dünyanın en güzel şeyi die düşünüyrum..
selam kızlar... Keyfim yok bugün( zira şeker yüklemede diabet çıktı... akş 99. glikoz ardından 1. saat düzeyi 211 (!) 2. saat düzeyi 120.. 1saat düzeyine taktım tabii.... sonuçları göstereyim diye akşama kadar hastanedeydim... çünkü tam sonuçlar çıktı sevindim doktora göstereceğim. doktor ameliyata girmiş.... neyse bekledik tabi sonuçlara baktı ödem de var onlar dibetsin hemen dahiliyeye git dedi... dahiliyeye gittim o da bir ton şey anlattı bebekle ilgili tuhaf tuhaf şeyler söyledi zaten ağlıyorum orda iki gözüm iki çeşme dinlemeye çalışıyorum yok bebek düşük riski artar yok kilolu olur yok erken doğum veya ölüm vs... gerisini dinleyemedim. 1 hafta boyunca günde 4 kez şeker kontrolüne alıyorum seni dedi. heyet raopru ile şeker ölçüm cihazı verdi. (Kİ BEN İĞNEDEN KORKARIM ALLAH BENİ SINIYOR HERHALDE ÇÜNKÜ BU KORKUYA 5. KEZ İĞNE BATTI AMA BEBEĞİM İÇİN HERŞEY...) ruh oldum çıktım oradan toplantıya gidecektim sözde iptal ettim...... kafam iyi değil diye aradım neyse oradan aile hekimine geldim sonuçları vermeye. takip ediyorlar sonuçlarımı aşılarımı.. doktor beni gördü şok geçirdi ağlaya ağlaya geldim gözlerim şişti tabii.. hemen orada bir tahlil yaptı şekerim 131 çıktı.. eğer sende şeker olsaydı (tokluk 2 saatlikti) bu değerden daha yüksek çıkardı bir gün sonra yeniden 100 gr'lık yapalım dedi. Yani bendeniz tekrar olmasın diye dua ederken hem diyet hem de tekrar tekrar tekrar diabet kontrolü ve yüklemeye maruz kalıyorum..... Dedim ya kızıma değer.. zaten o olmasa asla kabul etmezdim.. deney tahtası gibi oldum bugün akşam tokluk şekerim 160 çıktı. onu da eşim baktı hatta bana destek olmak için (iğnesini değiştirerek) kendisi de test yaptı (onun da 133 çıktı) maşallah.. hımm eğer 1 hafta içinde normal değerlerde çıkmaz ise diyetime rağmen, o zaman İNSÜLİN TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKMIŞIZ.. ama iyi ki beni seven insanlarla eşimin desteği ile atlatacağım.... bu 1 hafta nasıl geçer bilmiyorum ama.......
günayın herkeseşekeri yüksek çıkanlar çok üzülmesinler üzüntüde etkiler diye biliyorum inşallah kısa zamanda düzelir dertleriniz. benim şeker yüklemem haftaya bakalım nolacak merak ediyorum. iki gündür bi yanıyorum bi donuyorum, tansiyonum düşüp duruyor bi gün bi yerde bayılacağım ama nerde
GÜNAYDIN KIZLAR,
dün doktorda randevumuz vardı. oğlum 1 kilo kızım 860 gr olmuş ve ultrasonda oğlumu esnerken gördüm çok duygulandım ya ağlayacaktım nerdeyse
cemenn kısmı ıyıdee yarım ekmekkafıyet olsun canımm tarıfını alabılırmıyımm ::)) bende yaparım belkı baharatlı oluodu demı
onu bendebılmıyorum cumagunu bende gıdıcem su bısı yapmazz yaa sanmmam:26:
benim bebeğim 3 gündür tekmelemiyor düğüne gitmiştim sesden mi etkilendi acaba, bi türlü hissedemiyorum
:) hiç sorma yaa ben yiye yiye 20 günde 2 kilo alıp 75 olmuşum zatencemenn kısmı ıyıdee yarım ekmekkafıyet olsun canımm tarıfını alabılırmıyımm ::)) bende yaparım belkı baharatlı oluodu demı
gunaydın canım, nasılsın,? ayy bende boyle bekledım, pis oglum gostermedı bıle kendını. bozuldum resmen:))
aynen ya bende bazen cok korkuyorum, bazende ogluma kavusmanın heyecanı sarıyooo :))
sen nezamn dogum izni alcaksın?nekadar süre??
pofff benimkı cok kotü, adam dogum ıznı 2 hfta yeter dedı sakayla, işten sogudum resmen, ama calısmamda gerekıyo, napıcam bılmıyorum, bizim burası küçük yer oldugu için, herkes tek iş yapıyo, uzun süreli izin almam sıkıntılı olacak, hastaneye gıderken fılan hıç sorun yok ızın bıle almadan git dıyor,ama uzun sürelı izne pek sıcak bakılmıyo(
:) hiç sorma yaa ben yiye yiye 20 günde 2 kilo alıp 75 olmuşum zatenAllah sonumu hayır etsin.. tarifide hemen vereyim canımm
1 çay bardağı yağa istediğin kadar salça koyup kavuruyorsun ( ben 1 küçük kavonoz salça koydum...)
biraz kavrulduktan sonra içine yaklaşık 1 su bardağı kadar dövülmüş ceviz koyuyorsun.
sonra ince ince kıydığın maydonozları atıyorsun bide istediğin kadar sarımsağı tuzla ezip atıyorsun içine. sonrada işte istersen biraz kimyooon tamaaaam :)
al sana mis gibi çemen afiyet olsun :)
benim bebeğim 3 gündür tekmelemiyor düğüne gitmiştim sesden mi etkilendi acaba, bi türlü hissedemiyorum
inş canım hayırlısı benimde 28. haftaya denk gelio wee bir sonraki mutlu son:) 32. hafta çalışabilir raporu alıcam hersey yolunda gidersee böylelikle çok yaklaşmış olucam doğuma çok korkuyorum zaman zaman bazen de dünyanın en güzel şeyi die düşünüyrum..
ama niye öyle diyon yaa ben çemeni çok severimafiyet olsun maşallah yarım ekmekmi yedinsanırım tutmazsan kendini bir tane de yiyeiblirdin hehe:)
ama dikkat et bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?