2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar ben totomu kaldırıp alışverişe başlıcam artık.
baya listeler paylaşılmıştı burda, kopyalamışım ama kafam karıştı yine de.
siz neler aldınız, elinin altında listesi olanlar bi yazıverse

oh maşallahh güle güle kullan canım süpersnizzz yaws:)))) resim istemek hep bebişlerin cicisinimi paylaşacağız birazda bizikiler olsun
hayatımm unnadoda baktım bulamaıdm hangi markaydı bu gecelikler ya(

ben cok pahalı bısey almadım cnmm 12 tlye dusmus carsıdan aldımm.. L bedenn dogumdan sonra gıymem belkıde.. resmını cekerım sımdı :)) haklısın annıslerınkınıde paylasmk lazım

park yatagımızzz :))

kızımaa aldıgımm mını taytıı

ılk fotosunun koyulacagıı cercevemızz

buda annenınn logusaa elbısesıı

bende almak ıstıyorum cnmm.. kurdele ıle baglananlar var onlardan alıcam.. bunlar nasıl takılıo cıvımı lazım asmayaa cahıllık zor walla bu durumda cok bılgısızımm

şart değil ama asmak içinde daha rahat olur. altına kurdela gibide yapabilirsin. netten resimlere bak istersen fikir olur. ama bu halide gayet hoş hele nazarlıklara bayıldım :))

ayy canım güle güle iyi günlerde kullanın, minik kızın ve sen :))) onun taytını yerım ben annesi,, yaa işte kız seyleri boyle güzel süslü süslü, biz oglumuza bakıyoruz kıyafet, benım gözüm kız kyftlerıne gıdıyo, oglusumda alınacak içerden, neler yazıyorum aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))

bencede ben kırmızı almıyayım zaten:))), kendımı krmızıda bi kotü hıssedıyorum, , kırmızı ne bı kıyafetım var ne bısey.. :))

bende kırmızı almadım valla kırık beyaz aldım geceliğimi ve sabahlığı mı gayet sade ve hoş akşam fotoğrafını çeker paylaşırım kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…