2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

evet yaaa, banada lazım, yazan olursa sevınırım:)))

maşallah maşallahhhh ne güzel çıkmışsınız. ay ben giderek çirkinleştiğimi hissediyorum siz ne güzel çıkmışsınız :))

teşekkür ederim canım neden çirkinleşesin hamilelik güzellik verir her anneye ama bende bazen çirkin hissediyorum kendimi..

Son düzenleme:

ayyy aynısı sekerim normalde inanılmaz zayıf eşim ama göbek yaptı ewlendikten sonra o gün göbeğini tutmus ayy sekerim senin doktorun kim ben doktorumdan çok memnunum dioo deli dedim bendee:):) ayy bugün daire baskanım ne dedi didem böle giderse seni kepçeyle ewe göndericez:):)

teşekkür ederim canım neden çirkinleşesin hamilelik güzellik verir her anneye ama bende bazen çirkin hissediyorum kendimi..

bende kendimi bazen çok şişmiş hissediyorum resmen gemi gibiyim diyorum kendi kendimee aslında çevremdeki herkess çok güzel hamilesin diyorlar ama ne biliyim

slm annişler hayırlı cumalar nasılsınız bakalım çok oldu girmeyeli herşey yolundadır inş

Son düzenleme:
masalahh cnm
evet yaaa, banada lazım, yazan olursa sevınırım:)))

• 0-3 ay arası 1o tane kısa kollu uzun kolluu cıtcıtlı zıbın
  • 0-3 ay arası 5 adet tulum (ayaklı )
  • 0-3 ay arası 5 tane alt ust takım
  • hastane cıkıs setı
  • bornoz
  • battanıyee yunlu polar orgu vs.
  • patık,eldiven,önlük,sapka
  • agız mendılı

şımdılık aklıma gelen bunlarr

Son düzenleme:
bende kırmızı almadım valla kırık beyaz aldım geceliğimi ve sabahlığı mı gayet sade ve hoş akşam fotoğrafını çeker paylaşırım kızlar

ayy canım, aksam paylasma yaa,yarın paylaş:)))) yada sayfasını banada yazarsın,merk ettm kırık beyaz deyınce,, ben evde pek gırmıyorumda nete, bütüngün ofste gırınce, aksam bılgsyarı. acasım gelmıyoo

bide kadınlara derler evlenınce saldı kendını dıyee:))) onların gobeklere ne demelı, ozamnda karısı iyi bakmış dıyolar,oda ayrı mesele:))))
ayy gercektenmi oyle dedı,ama olsun eskı halını bılmıyorum ama yakışmış sana hamılelık canım
vallahı adamlarda bızle beraber delırdı :)))) korle yatan saşı kalkar mısalı:)))

aynen canım bende bütün gün ofiste giriyorum akşam pek bakmam bilgisayara eğer paylaşırsam sana sayfasını mail atarım

hepsini güle güle güzel günlerde kullanın canımmm gecelik gibi değilde evde günlük giymek için rahat bişiler almış gibisin canımmm benim aklımdan geçen hep daha süslüydü yawss ben kendimi birden abartmış hissettim bende sade bişiler bakayım mademse

ben cok pahalı bısey almadım cnmm 12 tlye dusmus carsıdan aldımm.. L bedenn dogumdan sonra gıymem belkıde.. resmını cekerım sımdı :)) haklısın annıslerınkınıde paylasmk lazım

:))) güle güle kullan canımmm:))) uygun almışssın

aynen canım bende bütün gün ofiste giriyorum akşam pek bakmam bilgisayara eğer paylaşırsam sana sayfasını mail atarım

tamam canım, sıkışıcam bende, daha bısey almadım,fikir olur hıç olmassa, tesekurler... bizim işyeri mimarlık muteahıtılık oldugu için, suanda ınsaatlar yapılıyoo, oyuzden çizim pek olmuyo,çizimleri bitti hepsinin, oyuzden buara boşum,zaten bellı oluyodur:))))

kokoss senıı ... wala cnm ben sımdı bııtane daha alıcamm cunkı logusayken burda 3 gun kalıosun hastanede bılıosun kanamam olur gecer v.s degıstırmek ıcın lazımm .. baskada alıcam onu kokoss alemm barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…