kızlar ben totomu kaldırıp alışverişe başlıcam artık.
baya listeler paylaşılmıştı burda, kopyalamışım ama kafam karıştı yine de.
siz neler aldınız, elinin altında listesi olanlar bi yazıverse
maşallah maşallahhhh ne güzel çıkmışsınız. ay ben giderek çirkinleştiğimi hissediyorum siz ne güzel çıkmışsınız :))
hahahha süper olduk desene:)) benimkıde oyle:)) bebeklerımız saglıklı olsunda verılır kılo..
eşimde benı gıcık edıyo ohh maşallh dıyo, bacaklar bıyandan, gobek bı yandan, kalca zaten var:)))))
bende ona dıyorumkı ^^ben en azından hamıleyım,sen kendı gobegıne baksana evlenelı 9 ay oldu, dogurcaksın yakında gobek tam 9 aylık^^, adam evlendıkten snra gobek yaptı
teşekkür ederim canımneden çirkinleşesin hamilelik güzellik verir her anneye ama bende bazen çirkin hissediyorum kendimi..
bakalım oldu Eki Görüntüle 439971 Eki Görüntüle 439971 mu?
masalahh cnm
evet yaaa, banada lazım, yazan olursa sevınırım:)))
bende kırmızı almadım valla kırık beyaz aldım geceliğimi ve sabahlığı mı gayet sade ve hoşakşam fotoğrafını çeker paylaşırım kızlar
ayyy aynısı sekerim normalde inanılmaz zayıf eşim ama göbek yaptı ewlendikten sonra o gün göbeğini tutmus ayy sekerim senin doktorun kim ben doktorumdan çok memnunum dioo deli dedim bendee:):) ayy bugün daire baskanım ne dedi didem böle giderse seni kepçeyle ewe göndericez:):)
bakalım oldu Eki Görüntüle 439971 Eki Görüntüle 439971 mu?
ayy canım, aksam paylasma yaa,yarın paylaş:)))) yada sayfasını banada yazarsın,merk ettm kırık beyaz deyınce,, ben evde pek gırmıyorumda nete, bütüngün ofste gırınce, aksam bılgsyarı. acasım gelmıyoo
hepsini güle güle güzel günlerde kullanın canımmm gecelik gibi değilde evde günlük giymek için rahat bişiler almış gibisin canımmm benim aklımdan geçen hep daha süslüydü yawss ben kendimi birden abartmış hissettim bende sade bişiler bakayım mademseEki Görüntüle 439973
park yatagımızzz :))
Eki Görüntüle 439974
kızımaa aldıgımm mını taytıı
Eki Görüntüle 439976
ılk fotosunun koyulacagıı cercevemızz
Eki Görüntüle 439977
buda annenınn logusaa elbısesıı
ben cok pahalı bısey almadım cnmm 12 tlye dusmus carsıdan aldımm.. L bedenn dogumdan sonra gıymem belkıde.. resmını cekerım sımdı :)) haklısın annıslerınkınıde paylasmk lazım
bencede ben kırmızı almıyayım zaten:))), kendımı krmızıda bi kotü hıssedıyorum, , kırmızı ne bı kıyafetım var ne bısey.. :))
aynen canım bende bütün gün ofiste giriyorum akşam pek bakmam bilgisayaraeğer paylaşırsam sana sayfasını mail atarım
:))) güle güle kullan canımmm:))) uygun almışssın
hepsini güle güle güzel günlerde kullanın canımmm gecelik gibi değilde evde günlük giymek için rahat bişiler almış gibisin canımmm benim aklımdan geçen hep daha süslüydü yawss ben kendimi birden abartmış hissettim bende sade bişiler bakayım mademse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?