2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

valla çok fikrim yok ama birincisi daha güzel ve kullanıŞlı gibi geldi bana :)

cnm ablam kullandı pembe rengını modelı aynı 14 aylık olana kadar kullandılar

kizlar slm bugun dr a gittim bebidim gayet iyiymisss oy oy cok tatliydi ayrilasim gelmedi 1127 gr, 38 cm olmus agzini acip kapiyordu

kizlar slm bugun dr a gittim bebidim gayet iyiymisss oy oy cok tatliydi ayrilasim gelmedi 1127 gr, 38 cm olmus agzini acip kapiyordu

Tatlım oh maşallah bende gittim gördüm kuzum. KEsin kız :) bu sefer bacaklarını açmış yattı :) Bizde de bi sıkıntı yok gayet iyi çok şükür....

Tatlım oh maşallah bende gittim gördüm kuzum. KEsin kız :) bu sefer bacaklarını açmış yattı :) Bizde de bi sıkıntı yok gayet iyi çok şükür....

hadi gozun aydin canim gordun bebisini rahatladinn birdaha boyle panikleyecek durumlar olmaz ins.annesi nekadar olmus annesi senin kuzun.

Anneciklerrrr ve tatlı bebislerine iyi aksamlarrrr:))
İki gündür giremiyorum dün annem geldi:)) oglusumun bütün eşyaları geldi müsait zamanda foto koyacağım. Yarın da kayınvalidem geliyor bu aralar çok giremem. İnşallah herkes çok iyidir. Hepiniz öpüldünüz)

gözün aydın canım.annenmi getirdi oğluşunun eşyalarını.bizimkiler bebeğin kırk mevlüdünde getirecekler.kaynana tarafımı hiçbilmiyorum hazırlık yapıyormu yapmıyormu onu bile söylemiyor.

kızlar bugün benim bebişim çok hareketsiz sizdede oluyormu böyle bikaçgün çok hareket edip birgün dinlenmeye çekiliyormu

kızlar ben aldıklarımı size yazmak istiyorum sizce neler eksik yorumlarsanız sevinirim
2 adet 15'er parça hastane çıkışı
1 adet 7 parça hastane çıkışı
2 adet yelek
7 adet 0-3 çıtçıtlı badi 4 aldım 3 tanede has.çık. içinde var
5 adet 3-6 çıtçıtlı badi
2 adet battaniye kadife
2 adet battaniye penye has.çık.içinde var
4 adet 0-3 tulum
2 adet 3-6 tulum
2 adet 3-6 çok tatlı 3 parça eşofman takımı
1 adet emzirme sütyeni
iç çamaşırı kendime
1 adet sabahlık takımı
2 adet pijama takımı
1 adet ultra prima premiumcare
biberon olarak çoğunluk avent dedi alıcam netten bulunsun diye birde göğüs pompası alsammı gerekirmi diye karar veremiyorum:26::26::26lasentam aşağıda diye erken alırız bebeği dedi doktor bide emziremessem kankaybı olurda halsiz olursam acaba gerekirmi pompa
diyorumki içine çıtçıtlı badi üstüne yıldız pijama takım onun üstüne tulum giyer havalarda soğuyacak kısmet olursa hem ele avuca geliryarınnda doktora gidicem kısmetse inşallah hayırlı haberle dönerimde dönüşte bebeme yıldız pijama takımı çorap alırım inşallah rabbim sağlıkla huzurla kucağımıza alıp cicilerini giydirmeyi nasip etsin hepimizeaminnnnnn

canim okadar sicak oldumu yaa annemle konustumm daha kaldirmams kapi pencere kapali daha dedi. gecmis olsun buyuk bir yukten kurtulmussun.

ooo canım adana yanıyor ben geç bile kaldım 1 ay önceden basladı millet güya işi kadın yaptı olan bana oldu ayaklarım kütük resmenn.. bizim ew serin bizde daha yanma moduna geçmedik ama adana yanma moduna çoktan geçdi yani:):)

ohh maşallah sonunda netleşti. Snede benim gibi geç kesinleştirenlerdensin :)benim kızımda geçen hafta net gösterdi ilk defa :)

slm kizlar bugun randevumuz vardi seker testimiz iyi cikti normal dedi.idrarda biraz enfeksiyon varmis bol su dedi.b12 eksikmis ilac verdi.25+2yim 2 kg almisim bugune kadar iyi gidiyorum.bizim kucuk adamda 36 cm. Boy.860 gram olmus.haberler boyle sahilden geldik cok yorulduk valla..

Son düzenleme:
hımssssss şimdiden Allah kolaylık versin canımmmm zor aylara girdik adanad herşey daha zor.
Biliyormusun ben adanaya gelmeyi düşünüyorum gibi doğum için ama kararsızımm püfsss.
Son bir ay kala gelsem nasıl olarki.

ohh maşallah. Yutma alıştırmaları yapıyor kuzu demekki :) yesinler onu :)
evet evet sanırım çok şirindi darısı sizin kuzulaırnızı görmeye olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…