Kızlar size bişey soracağım ben ya ...
Ben Allahım nasip ederse oda takımı almak istiyorum oğluşuma ama evim sobalı, kışın mecburen sobalı odada yatacağız ve bebeğim de kendi yatağında uyusun istiyorum...
Bir yakınım hediye almayı teklif etti; sizce en azından kışı atlatana kadar şöyle bir beşik sizce nasıl olur, hangisi iyi sizce?
Kullanan oldu mu acaba yada yakından gören felan, bir akıl verin bana...Fiyatları da uygun aynı zamanda.
Eki Görüntüle 440271 Eki Görüntüle 440272
evet canım 62 0-3
63 3-6 daha büyük yani
0-3 ben az aldım 6 tane çıtçıtlı 2 tane tulum 3 tane takım aldım
annemın gelmesınee sonn 1 saattt :)))
Kızlar size bişey soracağım ben ya ...
Ben Allahım nasip ederse oda takımı almak istiyorum oğluşuma ama evim sobalı, kışın mecburen sobalı odada yatacağız ve bebeğim de kendi yatağında uyusun istiyorum...
Bir yakınım hediye almayı teklif etti; sizce en azından kışı atlatana kadar şöyle bir beşik sizce nasıl olur, hangisi iyi sizce?
Kullanan oldu mu acaba yada yakından gören felan, bir akıl verin bana...Fiyatları da uygun aynı zamanda.
Eki Görüntüle 440271 Eki Görüntüle 440272
kizlar slm bugun dr a gittim bebidim gayet iyiymisss oy oy cok tatliydi ayrilasim gelmedi 1127 gr, 38 cm olmus agzini acip kapiyordu
Tatlım oh maşallah bende gittim gördüm kuzum. KEsin kız :) bu sefer bacaklarını açmış yattı :)Bizde de bi sıkıntı yok gayet iyi çok şükür....
canim okadar sicak oldumu yaa annemle konustumm daha kaldirmams kapi pencere kapali daha dedi. gecmis olsun buyuk bir yukten kurtulmussun.öldüm bittim halı kaldırdık temizlik wardıı daha yeni bitti bende bittim artık amaaaaa
Anneciklerrrr ve tatlı bebislerine iyi aksamlarrrr:))
İki gündür giremiyorum dün annem geldi:)) oglusumun bütün eşyaları geldi müsait zamanda foto koyacağım. Yarın da kayınvalidem geliyor bu aralar çok giremem. İnşallah herkes çok iyidir. Hepiniz öpüldünüz)
canim okadar sicak oldumu yaa annemle konustumm daha kaldirmams kapi pencere kapali daha dedi. gecmis olsun buyuk bir yukten kurtulmussun.
kizlar slm bugun dr a gittim bebidim gayet iyiymisss oy oy cok tatliydi ayrilasim gelmedi 1127 gr, 38 cm olmus agzini acip kapiyordu
Tatlım oh maşallah bende gittim gördüm kuzum. KEsin kız :) bu sefer bacaklarını açmış yattı :)Bizde de bi sıkıntı yok gayet iyi çok şükür....
öldüm bittim halı kaldırdık temizlik wardıı daha yeni bitti bende bittim artık amaaaaa
hımssssss şimdiden Allah kolaylık versin canımmmm zor aylara girdik adanad herşey daha zor.ooo canım adana yanıyor ben geç bile kaldım 1 ay önceden basladı millet güya işi kadın yaptı olan bana oldu ayaklarım kütük resmenn.. bizim ew serin bizde daha yanma moduna geçmedik ama adana yanma moduna çoktan geçdi yani:):)
evet evet sanırım çok şirindiohh maşallah. Yutma alıştırmaları yapıyor kuzu demekki :) yesinler onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?