2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

hay maşallahhh sanada bebişinedeeeee
kuzum sen nasıl başardın sadece 2 kg almayı süpersin yaws

kızlar selam
birkaç gündür girmedim nete.. annemlere geldik gelmişken annannesiyle dedoşuyla kuzucuğuma alışveriş yaptık.. hiç yüklememiştim aldıklarımızı şimdiye kısmetmiş...

arabamız Jane rider travel system:

büyük teyzelerimizin ve annannemizin ördüğü hırkalarımız (daha örme işlemleri devam ediyormuş bakalım daha neler gelicek kuzuma heyecanla çocuk gibi bekliyorum

uzun kollu tulumcuklarımız

kısa kollu çıtçıtlı bodylerimiz

10'lu ve 11'li hastane çıkışı takımlarımız

Alt açma ve battaniyelerimiz

atlet külot takımımız

Tavşan beremiz ve ağız mendillerimiz

Allah saglıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah

bir de siparişlerimiz var gelecek olan onlar da :

Son düzenleme:
hadi gozun aydin canim gordun bebisini rahatladinn birdaha boyle panikleyecek durumlar olmaz ins.annesi nekadar olmus annesi senin kuzun.

Sabah sabah herkese günaydın... Erkenciyiz bugünnn kızım durmadııı çat çat çat vurdu durdu bende uyandıımmmm kalktımmm acıktık da eşimin kalkmasına da var ne yapsak kiii acep hadi siz de uyanın teyzelerii

hepsi çok güzelmiş ,güle güle kullanın aldıklarınızı:)

kızlar günaydın ben sabahın köründe ayaktayım.neden diye sorarsanız kaşıntılarım yüzünden.ikiigündür vücudumda bir kaşıntı var geceden beri iyice arttı bugün 3.gün.geçmezse acile gidicem.sizdede kaşıntı varmı.bazı annelerde hamileliğin 3.trimesterinde olabiliyormuş.çok fena ya başım kollar bacaklar ayaklar eller göbişim hereyerim ya kaşıdıkçada pıtır pıtır oluyor ve en kötüsü şimdi netten biraz araştırdım doğuma kadar geçmiyormuş.offfffffff çıldırcam

gözün aydın canım.annenmi getirdi oğluşunun eşyalarını.bizimkiler bebeğin kırk mevlüdünde getirecekler.kaynana tarafımı hiçbilmiyorum hazırlık yapıyormu yapmıyormu onu bile söylemiyor.

Evet canım annem getirdi biz de heveslenip bikac parça almıştık şimdi sadece bakım kremleri sampuan vs kaldı. bir de yatak ve araba. Babaannemiz de bugün geliyor bakalım o neler getirecek :))

canım hepsi çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Günaydın canım gecmis olsun benim de her sene olan bahar alerjim var ellerden başlayıp sıcaklar arttıkça dirseklerime bacaklarıma yayılıyor bi kremim var bıçak gibi kesiyor kaşıntıyı kortizonlu olduğu icin cok sık olmamak şartıyla kullanabilirsin dedi doktorum. Adı dermovate istersen doktoruna bir danış kaşıntıya birebir çünkü. Allah bir an önce şifa versin canım

canım cok geçmiş olsun.neyse ki sana ve bebeğine bişi olmamıs.dikat et kendine..

Canım portbebe mi diyorsun??

aaaaa çok geçmiş olsunnnnn allah birdaha göstermesinn canım atlatmana sevindim.
Bebişinede maşallahh kzuum benim yerim ben onuu

cok saolun kkızlar sukur bgn ıyım ıkı gundr evde dınlenydm ıse geldım bugun

herkese günaydınlarrr,bebişler nasıl??? benım oglum uyuyo sanırım ses yok,
ctesi ve ofisteyim, haftaiçi iş cekılıyoda, ctesi tatil gibi hiiiç çekılmıyor

oy oy maşallah maşallahhhhh Hepsi birbirinden güzelelrrr canımm güzel günlerdeeeeee kullansın bebişinnnnnn darısıda eksikleri olanların tamamlamasına olsun:))))

günaydın canımmmm hay Allahhhh alerjik bir durummuymuş pekiiii dr ua sorr vardır bir losyonu kremi falan canımm sıcaklarda hiç çekilmez kaşıntı kıyamam. Geçmiş oolsun.
Valla durup durup birşeyler yumurtuluyoruzzz heeeeee hergün yeni birşey çıarıyoruzzzzz çok eteresan yaaa bu hamilelik süreci

oy oy maşallah maşallahhhhh Hepsi birbirinden güzelelrrr canımm güzel günlerdeeeeee kullansın bebişinnnnnn darısıda eksikleri olanların tamamlamasına olsun:))))

bencede cook güzeller, amin canım, o benım mesela, :)))

herkese günaydınlarrr,bebişler nasıl??? benım oglum uyuyo sanırım ses yok,
ctesi ve ofisteyim, haftaiçi iş cekılıyoda, ctesi tatil gibi hiiiç çekılmıyor

günaydınnn canımmm benim bıdıkımmm iyi çok şükür teyzesi kocaman olmuş sıpam:))) 1127 gr olmuş ay çok tatlıydı dünden beri gözümün önünden gitmiyorrr ağız hareketleri açıp kapaaması falan nasıl geçecke bu zaman bilmiyorum:)))
aynen cumartesiimiz tatil olsun yaaa kociş evde uyuyor ben çıktım işe geldim( bu durmun tersi olması lazım değilmiydi haksızlık ama

iyi çalışmalarr canımmm püfsssss cumartesimiz tatil olsunyaaa

püfff sendemı calısıyosun((tesekurler canım, sana da iyi çalısmalar,, evet ya, biz birdde 3 te cıkıyoruz, bişeye benzemıyo.... pişjamaları eklıcektın ekledınmı canım?
heh bu arada kuzumda uyandı:)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…