günaydınnnn küçüğümüzedeee:)))) günü güzel geçsin inş.:))püfff sendemı calısıyosun((tesekurler canım, sana da iyi çalısmalar,, evet ya, biz birdde 3 te cıkıyoruz, bişeye benzemıyo.... pişjamaları eklıcektın ekledınmı canım?
heh bu arada kuzumda uyandı:)))))))))))
günaydınnn canımmm benim bıdıkımmm iyi çok şükür teyzesi kocaman olmuş sıpam:))) 1127 gr olmuş ay çok tatlıydı dünden beri gözümün önünden gitmiyorrr ağız hareketleri açıp kapaaması falan nasıl geçecke bu zaman bilmiyorum:)))
aynen cumartesiimiz tatil olsun yaaa kociş evde uyuyor ben çıktım işe geldim( bu durmun tersi olması lazım değilmiydi haksızlık ama
günaydınnnn küçüğümüzedeee:)))) günü güzel geçsin inş.:))
evet hayatım bende çalışıyorum 12 ye kadarrr
pijamaları eklemedim dün akşam yemekli misafirim vardıı vaktim olmadı birde bugün eksiklerin bir kısmını tamamlayacağım birlikteee onlarıda eklerim:)
ahh maşallah canımm, ne güzel valla, görmüşsun detaylı, ben 4 hazrnda gttıgımde arkası donıuktü, hiçbişey goremedim gıcık etti benı, pisvelet, :)))okadarda ozlemıstım, artık bıdahakı kontrole ınsallah.
bizde hergun dahada meraklanıyoruz, nasıl olcak acaba:)))
ayy bencede ya, adam uyuyoo, sen iştesın, benmkıde işte, aama biz en iisi ctesı tatıl olan bı yer bulalım, zaten ben dogum izni yuzunden sarmıs durumdayım işyerıne, (adam 2 hafta dıyo ya))cıkma ımkanım olsa maddı bakımdan hıc dğüşünmeden, dogumdan once cıkarım, ama suanda oyle bı ıhtımal yok
teyzesi senın yazını okurken oglum debelenıp durdu,, hahaha ben bıle şaşırdım,senin bu yazın şerefine 2 takla attı:)),,sanırım o da sana günaydın dedi:)))))))
tamam canm paylaşırsan bana sayfasını yazarsın olmassa, cunku gecmıste bulmak cok zoor oluyo, ben daha almadım, fıkır olsun, sasırıyorum alsverıse gıdınce, ne alacagımı bılmıyorum.
bu minikler çok fena annesiiiiiii bizi şimdiden parmağında oynatıyorlarr:)))) ben o küçüğü yerimmmmmm bak yaramazaa neyse birdahakinde görürsün inş.
benimkid yüüznü çok net göstermiyor en sağda aşağalıarda herdefasında birde uyuyor hep uykucu annesi ve babası gibi:)))
hay Allah 2 haftamı püfsss şaka gibi ben o patronunu döverim çok fenaaa canı acırrr ona deki benim bir arkadaşım var adanalı ona göre eli çok ağırrr eşek heriffff işten çıkma gibi durumn olursa buyüzden bütün yasal haklarını al canım 2 haftaa olurmu yaa nasıl vicdansızlık bu. Allah merhamet versin vicdan versinböylelerine sinir oldum bak sabah sabah.
Canım benm öyle sorunlaırm yok şükür ayrılmayıda düşünmüyorum iseviyorum işimi ama işte bazen yoruyor sağlık olsun bakalım.
bak bak küçüğümeeee yerim onu benn canım benimm hep kıpırdak olsunn öyleeee minikim benim kığır olsun hiç annesini endişelendirmesin.
Tamam canım mutlaka koyacağım sabahlık gecelik takımımı beğeniceğineze inanıyorum ve çokta uyguna aldımmmm ve çok şık heryerde mağazası varDD beğenirsneiz söylerim sizde alırısnız çok hoş yaws
günaydın kızlarrrr
ohh sonunda hafta sonu geldi bugün kuzularım çok hareketli teyzeleri
Allah muhabbetiniz artırsın hatunlar ben geldim ama gidecem mama hazırlıcammm....
Dün bende kızımın yatağını aldım kraft 504 kırmızı gri aldımbi kalın battaniyesi bide ıvır zıvır şeleri kaldı küvetiyle beraber :) Annemle kayınvalidemde almışlar bi sürü şeyler oh ne güzel gelsin cicişler gelsin cicişler :)
Yaa ama aklıma şey takılıyo hastane çıkışı aldım aziz bebenin 110 liraya 10 parçalı çok güzel bişeyde tulumun kenarında çok az bi defo var onu değişirlermi aynısı yoksa değişmem çünkü çook güzelgeçmişde baya geçmiş haa
merhaba canım, ohh maşallah, güle güle saglıkla kullansın bebişin, değiştitirrler bence, vardır muhakkak, yoksada degıstırmessın okdar begendıysen canım,
bende kraf504 almayı düşünüyorum
Eğer kraft 504 alacaksan iyi araştır canım internette bazı sitelerde 299 tl felan 220 ye de var. Ben Toker bebe den aldım 220 ye kırmızı grisini. 299tl verme yani :)
Eğer kraft 504 alacaksan iyi araştır canım internette bazı sitelerde 299 tl felan 220 ye de var. Ben Toker bebe den aldım 220 ye kırmızı grisini. 299tl verme yani :)
Allah muhabbetiniz artırsın hatunlar ben geldim ama gidecem mama hazırlıcammm....
Dün bende kızımın yatağını aldım kraft 504 kırmızı gri aldımbi kalın battaniyesi bide ıvır zıvır şeleri kaldı küvetiyle beraber :) Annemle kayınvalidemde almışlar bi sürü şeyler oh ne güzel gelsin cicişler gelsin cicişler :)
Yaa ama aklıma şey takılıyo hastane çıkışı aldım aziz bebenin 110 liraya 10 parçalı çok güzel bişeyde tulumun kenarında çok az bi defo var onu değişirlermi aynısı yoksa değişmem çünkü çook güzelgeçmişde baya geçmiş haa
ben de kraft 504 aldım hepsindenal.com diye site var ordan 190 TL ye aldım mutlaka bakın
inş canım,, bizde oyleyiz sevıyoruz uykuyu:))).... benimde işten ayrılma fıkrım yoktu aslında,2,5 senedır aynı yerde calısıyorum, ama dogum izniyle ılgılı oyle deyınce bı takmış durumdayım, hanı adam doktora gıderken sorma bıle dıyo, normal günlük ızınlerde rahatım, ama uzun sürelı izin vermıyo,bizim ofıs küçük oldgundan herkes tek iş yapıyo, yanı ben ızın alınca benım yaptıgım işler kalcak tamamen, ama 2 hftada cok az, ben zaten 1 ay kadar almayı düşünüyodum, kalkıpta oyle 3,4ay almıcaktım ama, 2 hfta dedı ya, bende gıcık oldum,, tek tesellım ev işyerıne yakın yürüyerek gelıyorum okdar yakın yanı, hanı izin bıtınce arada gün içinde gıder gelırım,
merhaba hamisler...oncelikle ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN,,BEBISINIZI SAG-SAGLIM KUCAGINIZA ALMAYI NASIB ETSIN...ben daha 3 haftalik hamileyim...subat anneleri topigi actim..insallah benimde topik boyle kalabalik olur...ama 1 sorunum var rengli harflerle yazmayi liste acmayi bilmiyorum,bana yardimci olursaniz sevinir...lutfen nerden girip liste yapicagimi bilen biri varsa soylesin...
yaaa :))) tamam canım beklıyorum ozamn
nasıl bişey bıu anda herşeyimiz oldular:))) sabah aksam heran herkesle bebegı konusuyorum, hanı baska bıseyden muhabbet acılıyo, bı bakmısım tekrar bebege gelmış laf,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?