günaydın kızlarrrr
ohh sonunda hafta sonu geldi bugün kuzularım çok hareketli teyzeleri
Kızlarr doğumdaa lokum ve şeker dağıtmayı planlıyorumm
bebek şekeri için bebek figürleri desenli mavi BÜZGÜLÜ KESE
onları paketlemek içinde böyle tüller den sipariş vereceğim ne dersiniz
teyzesi senın yazını okurken oglum debelenıp durdu,, hahaha ben bıle şaşırdım,senin bu yazın şerefine 2 takla attı:)),,sanırım o da sana günaydın dedi:)))))))
tamam canm paylaşırsan bana sayfasını yazarsın olmassa, cunku gecmıste bulmak cok zoor oluyo, ben daha almadım, fıkır olsun, sasırıyorum alsverıse gıdınce, ne alacagımı bılmıyorum.
aaa çok beğendim ben canım bunu...
Bende doğumda bu tarz birşey; mevlüt yaparsam da bebek şekeri gibi birşey düşünüyorum.
Bu keseler de çok güzelmiş, renlki drajelerde çok güzel durur bunun içindeeee
benimde hoşuma gitti büzgülü olmasıda güzelll keselerin ay ben bebek falan kullanmayacağımmmm evim süs dodlu doalbımın üstü süs kanyıyroD sıkıldım artıkk insanların ağzı tatlansın klasik takılacağımm dediğin gibi draje, lokum, paketli tekli çikolatalar düşünüyorum
asilemir belki fikir olur benimkiside, ben böyle birşey aldım,mavi olanından...
2 tane daha almalıyım ama ....
Eki Görüntüle 440485
Bende bunun pembesini almayı düşünüyorum. Sen nerden ve ne kadara aldın tatlım
evet bu kese benimde çok aklıma yattı, renkli renkli drajelerle gözümün önüne geldi şimdi ...
Birde şöyle bir nazar boncuğu ile kart iliştiririm ben ona ohoo süper oldu
Eki Görüntüle 440489
Canım yeri felan çok güzel yumuşacık tavsiye ederim yani...
Ben bizim burda bir mağazadan aldım normalde 100müş ama indirime girmiş 80 e aldım canım...
Bizim burda derken sen nerdesin diyeceksin şimdiAma büyükşehirlerde değilim o yüzden öyle dedim
Ben ankaradayım burda bana 110dan 85 bıraktı .büyük ihtimal bunu alicam gördüğüm en güzeli buydu mağazalarda. Gecelik tarzı kumaşları sevmiyorum ben bu daha spor
ay kızlarrr yaaa resmen 29.haftayımDDD 10 hafta kaldı aşağı yukarı ben heycanlanıyorum yaa
kızlar ben kaçıyorummmmm cici bakın kendinizee iyi hafta sonlarııı öpüldünüzz bebişlerinizle birlikte:)
Selam güzel anneler! Aklıma geldi de yollarda doğurmasam bari bu seyyahlıklaBu hafta eşimin memleketine gideceğiz. Bir hafta sonra dönüp Temmuz başında bir haftalık tatile çıkacağız. Bitti miii tabi ki hayır, Temmuz ortasında da yurtdışına gideceğiz. Ben gezgin benim oğlan benden de gezgin olacak hamileliğim yollarda geçiyor
yolculuk nereye yurtdisi, cok yorma kendini ama...bir de doktor raporu alacaksin ucak yolculugu icin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?