2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

104 lira.Fena degil fiyatı.Ebrudan daha önce bişi almadım ama kalitesi iyi gibi görünüyor.Baska markaları da arastırmak lazım.Takım hoş ama..

104 lira.Fena degil fiyatı.Ebrudan daha önce bişi almadım ama kalitesi iyi gibi görünüyor.Baska markaları da arastırmak lazım.Takım hoş ama..

Ebrunun malı iidir ama çok benzer takım 55 tl idi piyasada elbetteki bunun kadar ii değildir ama sonuçta uzun yıllar giyilecek birşey değil.Bütçe meselesi tabi ben vermezdm 104 lira...

ayy inanmıyorum pijama takımımı alıyodum bi fikir alayım dedim kimsecikler yok Eki Görüntüle 441269 gelen arkadaşlar fikir verirse sevinirim limangoda indirimdeler şu anda 3 lü takım bana uygun geldi

canım 3'lü güzel takımlar 80 tl den başlıyor genelde, ben sabahlığımı ayrı, pijama takımımı da yarı aldım ama tam takım oldu, hepsi krem rengi, bana 85 tl'ye mal oldu. İstanbul'da mısın?

çok güzelmiş, hayırlı olsun inşallah.

ben devamlı adacıya gidiyorum canım rahat oluyor kendim hiç yapamam :)

iyi geceler kızlar cuma gecesi kocacım geldi şimdi onu ugurladım kaldık kızımla başbaşa ama az kaldı allahın izniyle

AAAaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy amaaaaann offfff ayaklarım yanıyoooorrr. Soktor derime çareee. Yokmu ç,zümünü bilen soğuk su tutuyorum gene aynı ;(

AAAaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy amaaaaann offfff ayaklarım yanıyoooorrr. Soktor derime çareee. Yokmu ç,zümünü bilen soğuk su tutuyorum gene aynı ;(

canım çok geçmiş olsun ( bende elimi yakmıştım lisedeyken rakılı pamuk koymuşlardı ama yanar yanmaz. Sonra onu tutmuyorum diye silverdin diye bir krem var onu sürmüştüm o biraz dindirdi acısını ve uyuşturdu.. ama doktora gittik tabii ve 2. derece yanık olduğumu öğrendim. 1 hafta pansuman yapılmıştı.. inşallah senin büyük değildir.. O kremi ezaneden reçetesiz alabilirsin canım (Silverdin Krem). Elinin altında dursun hep küçük yanıklara bire bir diyebilirim.. tekrar geçmiş olsun

benim de kızımın uykusu war sürükleyerek işe getirdim zawallıcıyı..

günaydın canım, ah kıyamam, ama bizde oyleyiz, oglum kalk dıyorum yok cocuk uyuyoo, anne bugun gitmeyelım, işe hastayım de dedi, ama kalktım geldım:))))))))))))))), zoorrrlaa, bu ne uyku ah:)))
canm gule gule ıyı gunlerde kullansın kızcagızın inşallah... bende kraft 504alcam beneklı olandan, kodunu hatırlamıyorum ama, lıste evdeydı, süt pompası, buhar makınası,chıcconun bakımcantası,falan dıye gıdıyoo, bi liste cıkardım kı eksıkler daha var 700 civarı tuttu:)) kıyafteler yok yanı ıcnde:))
siz park yatagı nekadara aldınız??

selam kızlaaar arada bir size bakıp çıkıyoruum, eşim tatile girdi internete pek vakit ayıramıyorumm yinede aklım burdaa. evde cayır cayır yanıyorum sıcaklar çok bunaltmaya başladı benii allah hepimize kolaylık versinnn, kendinize süpper bakın haftaiçi şeker yüklemem var off of vakit bi türlü geçmiyor..

günaydın canım yazık ya kıyamıyorum zaten erkenden uyandırmaya.. çok saol canım walla indirimdeydi 240 tl ye aldık benetton rengi yani rengarenk bakınca içim açıldı:) bizimde war eksiklerimiz ama öle acil bişe kalmadı ufak tefek.. bence yavas yavas almaya başla hepsi bir arada bütçeyi sarsıyor.. benim bir arkadaşım göğüs pompası için lansinohun manuelini tavsiye etti çok kullanışlı die.. bende gitti gidiyordan aldım 40 liraydı umarım memnun kalırım.. yani ben çok para wermedim pompaya.. buhar makinası da tecrübeli annelerden biri yine dediki şimdi alma kışa doğru kampanya yapıyorlar ozaman alırsın hemde simbo falan al aynı işlemi görüyor boşa okadar para werme dedi bakacaz artık:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…