104 lira.Fena degil fiyatı.Ebrudan daha önce bişi almadım ama kalitesi iyi gibi görünüyor.Baska markaları da arastırmak lazım.Takım hoş ama..
ya kızlar bende şu çantayı çok beğeniyorum ama çok pahalı yaa bana göreeeeee:2:
Başka da beğenemiyorum kiiii, klasiklerden istemiyorum
Eki Görüntüle 441280 Eki Görüntüle 441281
ayy inanmıyorum pijama takımımı alıyodum bi fikir alayım dedim kimsecikler yokEki Görüntüle 441269 gelen arkadaşlar fikir verirse sevinirim limangoda indirimdeler şu anda 3 lü takım bana uygun geldi
ayy inanmıyorum pijama takımımı alıyodum bi fikir alayım dedim kimsecikler yokEki Görüntüle 441269 gelen arkadaşlar fikir verirse sevinirim limangoda indirimdeler şu anda 3 lü takım bana uygun geldi
ya kızlar bende şu çantayı çok beğeniyorum ama çok pahalı yaa bana göreeeeee:2:
Başka da beğenemiyorum kiiii, klasiklerden istemiyorum
Eki Görüntüle 441280 Eki Görüntüle 441281
Hafta sonu boş oluo forum herkes gezme peşinde:)ben de bugün oğluşumu gördüm ama bizimkinin kilosu bayağı bir önden gidiyormuş tosuncuk olacak diyor doktor sezeryan olma ihtimalim yüksek şimdilik normal istiyorum bana kalsa hayırlısı artık.[/QUO
maşallah bebeğine canım, hayırlısı olsun.
kızlaaarrr kızıma isim bulduk sonunda!!! :)))))) <<<<<<<<<<Lara..>>>>>>>>> anlamı su perisi demekmiş, kadife tenli, kumsal ve parıltılı demekmiş. Babası ile ismi her söylediğimizde tepki verdi :)) sizce nasıl teyzeleri?
kızlar günaydın,
karnım büyüdükçe bu tüyler sorun olmaya başladı artık hiç göremiyorum ağdamı yaptırsam acaba diye düşünüyorum ama oda hamilelikte çok mu canım yanar acaba diye korkutuyor beni
günaydınnn kızlarrr kızım ve benden herkese kucak dolusu öpücükler
AAAaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyy amaaaaann offfff ayaklarım yanıyoooorrr. Soktor derime çareee. Yokmu ç,zümünü bilen soğuk su tutuyorum gene aynı ;(
günaydııınnn :))) biz de bu sabah erkenciyiz.. kızımın tepikleriyle uyandım uçuyor sanki içimde bir o yandan bir bu yandan:))))
benim de kızımın uykusu war sürükleyerek işe getirdim zawallıcıyı..
günaydın canım, ah kıyamam, ama bizde oyleyiz, oglum kalk dıyorum yok cocuk uyuyoo, anne bugun gitmeyelım, işe hastayım de dedi, ama kalktım geldım:))))))))))))))), zoorrrlaa, bu ne uyku ah:)))
canm gule gule ıyı gunlerde kullansın kızcagızın inşallah... bende kraft 504alcam beneklı olandan, kodunu hatırlamıyorum ama, lıste evdeydı, süt pompası, buhar makınası,chıcconun bakımcantası,falan dıye gıdıyoo, bi liste cıkardım kı eksıkler daha var 700 civarı tuttu:)) kıyafteler yok yanı ıcnde:))
siz park yatagı nekadara aldınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?